Музичним продюсером Нацвідбору на «Євробачення-2024» стане Дмитро Шуров (Pianoбой)

Музичним продюсером Нацвідбору на «Євробачення-2024» стане Дмитро Шуров (Pianoбой)

12:58,
28 Серпня 2023
2664

Музичним продюсером Нацвідбору на «Євробачення-2024» стане Дмитро Шуров (Pianoбой)

12:58,
28 Серпня 2023
2664
Музичним продюсером Нацвідбору на «Євробачення-2024» стане Дмитро Шуров (Pianoбой)
Музичним продюсером Нацвідбору на «Євробачення-2024» стане Дмитро Шуров (Pianoбой)
Суспільне мовлення підтвердило участь України в Пісенному конкурсі «Євробачення-2024».

Музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой) уже був музичним продюсером минулорічного Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс. 

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

«Євробачення-2024» пройде у Швеції, оскільки перемогу цього року здобула Loreen з піснею «Tattoo». Представника від України вкотре оберуть шляхом відкритого національного відбору, приймання заявок на участь розпочнеться невдовзі.

Дмитро Шуров зазначає, що новий сезон «Євробачення» в Україні скоро розпочнеться і на українців чекає багато цікавого.

«Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити і обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів», — говорить Дмитро Шуров.

У свою чергу голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська переконана, що «Євробачення» — масштабний культурний майданчик, до якого прикута увага всього світу, і це ще одна можливість донести до всього світу голос та меседж України.

«Крім того, національний відбір, в рамках якого буде визначено представника від України на Євробаченні, дозволить (щонайменше онлайн) запросити прихильників "Євробачення" з усього світу до нас, показати, як, попри складнощі війни, Україна дбає про музичну культуру. У цьогорічному національному відборі будуть нововведення, які дозволять українцям ще більше долучитися до ухвалення ключових рішень відбору. Більше інформації про умови та новинки Нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок», — зазначила Оксана Скибінська. 

Нагадаємо, 68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Як писав «Детектор суспільного мовлення», на «Євробаченні-2023» перемогла Швеція.

Нагадаємо, 67-й Пісенний конкурс «Євробачення» відбувся в Ліверпулі. У травні 2022 року втретє за історію конкурсу переможцем стала Україна. Перше місце здобув гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania».  За правилами, країна-переможець має приймати наступний конкурс. Але через повномасштабну агресію з боку Росії Європейська мовна спілка вирішила,  що  «Євробачення-2023» відбудеться  у британському Ліверпулі від імені України.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду