У «Дії» вже можна проголосувати за 11-го фіналіста Нацвідбору на «Євробачення-2024»

У «Дії» вже можна проголосувати за 11-го фіналіста Нацвідбору на «Євробачення-2024»

13:08,
15 Грудня 2023
5134

У «Дії» вже можна проголосувати за 11-го фіналіста Нацвідбору на «Євробачення-2024»

13:08,
15 Грудня 2023
5134
У «Дії» вже можна проголосувати за 11-го фіналіста Нацвідбору на «Євробачення-2024»
У «Дії» вже можна проголосувати за 11-го фіналіста Нацвідбору на «Євробачення-2024»
З 15 по 21 грудня триватиме опитування в «Дії», під час якого українці оберуть ще одного фіналіста Національного відбору на «Євробачення-2024».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Хто може голосувати?

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок «Дія», в розділі «Послуги» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з 9 кандидатів. Голосувати можна лише один раз, змінити свій вибір — неможливо.

За кого голосувати?

Anka — «Палала»;

Carpetman — «Endless fight»;

Karyotype — «Sadness»;

Krylata — «Queen»;

Parfeniuk — «Серед вітрів»;

Shera — «Supernova»;

Stasya — «Rika»;

SwoIIa ​​— «Little Angels»;

Teslenko — «Lights go up».

За результатами опитування буде сформовано рейтинг: якщо учасник з найбільшою кількістю голосів через вагомі причини не зможе взяти участь у фіналі, до нього пройде наступний за списком претендент. Повний список фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня.

Голова делегації України на «Євробаченні» Оксана Скибінська зазначила, що «глядацький вибір» — одне з нововведень цьогорічного Національного відбору.

Коли відбудеться фінал Національного відбору на «Євробачення-2024»?

Фінал Національного відбору відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на «Євробаченні-2024» визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування. Переможець  боротиметься за право представити Україну на 68-му Пісенному конкурсі в Мальме.  

Нагадаємо, 14 грудня Суспільне опублікувало пісні дев’яти учасників лонглісту, які братимуть участь у глядацькому голосуванні, щоб потрапити у фінал Національного відбору на «Євробачення-2024».

17 листопада Суспільне оголосило список з десяти фіналістів Національного відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2024». До списку потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, Ingret, Mélovin, Nahaba, Nazva, Skylerr, Yagody, Yaktak та Ziferblat.

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Як писав «Детектор суспільного мовлення», на «Євробаченні-2023» перемогла Швеція.

Нагадаємо, 67-й Пісенний конкурс «Євробачення» відбувся в Ліверпулі. У травні 2022 року втретє за історію конкурсу переможцем стала Україна. Перше місце здобув гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania».  За правилами, країна-переможець має приймати наступний конкурс. Але через повномасштабну агресію з боку Росії Європейська мовна спілка вирішила,  що  «Євробачення-2023» відбудеться  у британському Ліверпулі від імені України.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду