Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення — 2023»

Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення — 2023»

20:35,
1 Жовтня 2023
6158

Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення — 2023»

20:35,
1 Жовтня 2023
6158
Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення — 2023»
Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення — 2023»
1 жовтня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні — 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид.
«Я переможу на цьогорічному Нацвідборі, бо я завзято і наполегливо працювала задля цього моменту все життя!» — казала Анастасія Димид під час перебігу Нацвідбору. Саме так і сталося! 

До складу журі, згідно з результатами голосування українців, потрапили Ігор Кондратюк, Jerry Heil та alyona alyona. 

Глядачі могли обирати переможця Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023» у два етапи: перший — за два дні до фіналу, другий — під час трансляції фіналу наживо.

Анастасія Димид отримала сумарно від журі та глядачів 9 балів. Журі оцінило виступ Анастасії в 4 бали, а остаточне рішення було за глядачами, які віддали виконавиці найвищі 5 балів.

За перемогу змагалися: Polina  Babiy (8 балів), Анастасія Димид (9 балів), Анастасія Бєлібова (6 балів), Денис Грищук (3 бали) та гурт 3ʼbeauties (5 балів). Загалом на участь у конкурсі подали заявки 143 учасники.

Дев’ятирічна Анастасія Димид родом із села Гошів Івано-Франківської області. Вона прагне нести людям радість і вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Каже, що її суперсила в тому, що вона українка. Настя мріє стати відомою на весь світ співачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментів, бо переконана: творчий процес — це постійний саморозвиток.

21-й Дитячий пісенний конкурс «Євробачення», участь у якому візьмуть представники 16 країн, пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться в неділю, 26 листопада, у Палаці Нікайя в Ніцці. 

Нагадаємо, на  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні — 2022» перемогла  Злата  Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: скриншот з ютуб-каналу «Євробачення Україна»

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щось воно не теє...
11:45 / 02.10.2023
Всю трансляцію грін рум шаленіла несамовитими вигуками і гучними вигуками на кожний натужний і перебільшено захоплений епітет з вуст ведучих, а в кінці вийшов просто похорон.
Голос
10:10 / 02.10.2023
Те, як журі вибачалось перед учасниками фіналу, мимоволі наводить на думку про підтасовку результатів.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду