Стартувало голосування за склад національного журі на «Дитяче Євробачення — 2023»

Стартувало голосування за склад національного журі на «Дитяче Євробачення — 2023»

11:42,
16 Жовтня 2023
1507

Стартувало голосування за склад національного журі на «Дитяче Євробачення — 2023»

11:42,
16 Жовтня 2023
1507
Стартувало голосування за склад національного журі на «Дитяче Євробачення — 2023»
Стартувало голосування за склад національного журі на «Дитяче Євробачення — 2023»
Суспільне мовлення оголосило про початок опитування в застосунку «Дія» за склад Національного журі України на Міжнародному пісенному конкурсі «Дитяче Євробачення — 2023». Усі охочі до 22 жовтня можуть віддати свій голос.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок «Дія», в розділі «Послуги» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з кандидатів.

Національне журі, відповідно до правил дитячого пісенного конкурсу, має складатися з п’яти членів: трьох оберуть шляхом онлайн-голосування, а ще двох Суспільне призначить від дітей. Саме національне журі вирішуватиме, скільки балів віддати артистам з інших країн від України у фіналі «Дитячого Євробачення — 2023» в Ніцці.

Знайомтесь, за кого можна віддати свій голос:

Fiїnka — співачка, акторка й авторка пісень. Фіналістка Національного відбору на Пісенний конкурс «Євробачення-2023». Виконавиця, яка активно популяризує гуцульську культуру.

Laud — представник української R&B-сцени. Фіналіст проєкту «Голос країни». Автор і виконавець хітів «Вигадав», «У цю ніч», «2 дні». Номінант музичних премій «Yuna» та «Золота жар-птиця».

Skylerr — співачка й авторка пісень. Виконавиця хіта «Вечорниці (Добрий день Everybody)». Учасниця Національного відбору на «Євробачення-2023», талант-шоу «X-Фактор» та переможниця вокального проєкту «Співай як зірка». 

Олексій Бондаренко — музичний оглядач, засновник і головний редактор медіа про нову українську культуру «Лірум». Очолює медіа про українську культуру понад 11 років, за цей час був дописувачем понад десяти українських і закордонних видань. 

Влад Дарвін — продюсер, виконавець й автор пісень. Багаторазовий номінант і володар премії «Yuna», номінант національної музичної премії «Золота жар-птиця». Пісні його авторства ввійшли до репертуару багатьох українських артистів.

Тоня Матвієнко — заслужена артистка України. Співачка, яка має автентичний тембр голосу. Посіла друге місце у проєкті «Голос країни» (1-й сезон). Гастролювала в десятках країн світу, випустила два альбоми та понад 30 синглів.

Мирослава Салій — співачка, співзасновниця освітньої фолькстудії «Правиця». Викладачка вокалу з 15-річним досвідом, засновниця навчальної студії «Музичний простір СПІВ». Членкиня журі Національного відбору на «Дитяче Євробачення — 2022».

Юрій Ткач — комік та шоумен. Актор ситкому «Одного разу під Полтавою» та ведучий шоу «Я люблю Україну». Учасник проєктів «Танці з зірками», «Розсміши коміка», «Маскарад» та «Ліпсінк Батл», тренер «Ліги сміху» (2018–2020).

Олена Тополя (Alyosha) — співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на «Євробаченні-2010» в Осло. На рахунку виконавиці п’ять студійних альбомів і понад 10 престижних премій.

За результатами опитування буде сформовано рейтинг, і трьом кандидатам, які наберуть найбільшу кількість голосів, буде запропоновано підписати зобов'язання і стати частиною національного журі України. Головою журі автоматично стане кандидат із найбільшою підтримкою під час опитування. Якщо хтось із трійки через вагомі причини не зможе підписати зобов'язання, членом журі стане наступний за кількістю голосів кандидат. 

Відповідно до вимог міжнародного пісенного конкурсу, склад національного журі України буде оголошено 26 листопада, у день фіналу «Дитячого Євробачення» в Ніцці. 

Нагадаємо, 1 жовтня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні — 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид.

21-й Дитячий пісенний конкурс «Євробачення», участь у якому візьмуть представники 16 країн, пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться в неділю, 26 листопада, у Палаці Нікайя в Ніцці. 


Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду