З 11 вересня в «Дії» стартувало  голосування за журі Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023»

З 11 вересня в «Дії» стартувало голосування за журі Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023»

11:14,
11 Вересня 2023
2784

З 11 вересня в «Дії» стартувало голосування за журі Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023»

11:14,
11 Вересня 2023
2784
З 11 вересня в «Дії» стартувало  голосування за журі Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023»
З 11 вересня в «Дії» стартувало  голосування за журі Нацвідбору на «Дитяче Євробачення — 2023»
Суспільне мовлення оголосило про початок голосування в «Дії» за склад журі фіналу Національного відбору на «Дитяче Євробачення — 2023».
Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.
З 11 по 17 вересня кожен може віддати свій голос за одного з кандидатів у члени журі. Щоб проголосувати, потрібно відкрити застосунок «Дія», в розділі «Послуги»  натиснути на «Опитування» та обрати одного з кандидатів.
Список кандидатів у журі:
  • ALYONA ALYONA — реперка, композиторка й авторка пісень. Співзасновниця музичного лейблу ENKO. У 2020 році ввійшла до європейського списку Forbes «30 до 30». 
  • Jerry Heil — співачка, музикантка й авторка пісень. У 2023 році стала лауреаткою премії Music Moves Europe Awards. Музична продюсерка, засновниця музичного лейблу Nova Music.
  • Михайло Клименко — вокаліст, лідер гурту ADAM. Композитор та саундпродюсер, пише музику до кіно й телевізійних шоу. Неодноразовий учасник Нацвідборів на Євробачення.
  • Ігор Кондратюк — телевізійний ведучий, продюсер та шоумен. Співавтор співочих талант-шоу «Караоке на майдані» та «Шанс», суддя «Україна має талант!» та «X-Фактор».
  • Катерина Павленко (Monokate) — співачка, композиторка й авторка пісень. Фольклористка, фронтвумен гурту Go_A, який здобув 5-те місце на Євробаченні-2021 у Роттердамі.
  • Едуард «ДІЛЯ» Приступа — вокаліст та ексучасник гурту «ТНМК». Викладач музики й вокалу за власною методикою. Керівник мобільного додатку «Аудіоказки українською».
  • Павло Скороходько — актор, режисер дубляжу й телеведучий. Офіційний український голос Гаррі Поттера, Губки Боба та лінивця Сіда з «Льодовикового періоду». 
  • Олена Усенко — співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на «Дитячому Євробаченні — 2021». Лауреатка «Чорноморських ігор» та учасниця «Голос. Діти».
За результатами голосування буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. Трьом членам журі, які наберуть найбільше голосів, буде запропоновано підписати угоду із Суспільним мовленням. 
У разі, якщо хтось із трійки з найвищим рейтингом через вагомі причини не зможе підписати угоду, то членом журі стане наступний кандидат за рейтинговим списком результатів голосування. Після підписання угоди з членами журі його склад буде оголошено публічно. 

Нагадаємо, 24 липня стали відомі імена фіналістів Національного відбору, яких обрали за результатами прослуховування десяти учасників лонглісту. Ними стали: гурт 3ʼbeauties, Polina Babiy, Анастасія Бєлібова, Денис Грищук та Анастасія Димид.

Суспільне цього року спростило умови участі в Національному відборі на «Дитяче Євробачення». Про це організатори Нацвідбору повідомили під час прямої трансляції, яка проходила 22 червня.

На  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні — 2022» перемогла  Злата  Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду