Креативним директором нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» став Герман Нєнов

Креативним директором нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» став Герман Нєнов

13:59,
27 Липня 2023
1956

Креативним директором нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» став Герман Нєнов

13:59,
27 Липня 2023
1956
Креативним директором нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» став Герман Нєнов
Креативним директором нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» став Герман Нєнов
Режисер-постановник, кліпмейкер Герман Нєнов відповідатиме за номер представника України на 21-му пісенному конкурсі в Ніцці.

Про це Суспільне мовлення оголосило 27 липня.

Зробити національний відбір та участь країни в «Дитячому Євробаченні 2023» помітною подією в українському шоубізнесі — так визначає свою мету в цьому проєкті Герман Нєнов. До його основних завдань входить візуальна складова нацвідбору, а також він працюватиме над загальною концепцією шоу, відеороликами та сценічними постановками номерів фіналу відбору.

Креативний директор нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» Герман Нєнов зазначає, що війна, яка триває в Україні, забрала дитинство в юного покоління, а вони мають право на казку хоча б на декілька годин.

«Наші діти змінилися і мріють вже не про іграшкові машинки чи літаки, а про можливість передати машини на фронт чи про новий політ літака "Мрія". Вони подорослішали раніше, ніж мали б, але продовжують мріяти. "Мрій сміливо!" — головне кредо цьогорічного відбору», — зазначив Герман Нєнов.

Фінал Нацвідбору відбудеться в жовтні у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору представника України на «Дитячому Євробаченні 2023» долучаться три члени журі та глядачі. Склад журі фіналу визначать українці шляхом онлайн-голосування.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2023» пройде у Франції. Фінал відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Нагадаємо, 24 липня стали відомі імена фіналістів Національного відбору, яких обрали за результатами прослуховування десяти учасників лонглісту. Ними стали: гурт 3ʼbeauties, Polina Babiy, Анастасія Бєлібова, Денис Грищук та Анастасія Димид.

Суспільне цього року спростило умови участі в Національному відборі на «Дитяче Євробачення». Про це організатори Нацвідбору повідомили під час прямої трансляції, яка проходила 22 червня.

На  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2022» перемогла Злата Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду