Представниця України у фіналі «Дитячого Євробачення 2023»  виступить під номером три

Представниця України у фіналі «Дитячого Євробачення 2023» виступить під номером три

12:10,
21 Листопада 2023
3122

Представниця України у фіналі «Дитячого Євробачення 2023» виступить під номером три

12:10,
21 Листопада 2023
3122
Представниця України у фіналі «Дитячого Євробачення 2023»  виступить під номером три
Представниця України у фіналі «Дитячого Євробачення 2023»  виступить під номером три
26 листопада 9-річна Анастасія Димид у фіналі «Дитячого Євробачення 2023», який цього року проходить у Палаці Нікайя в Ніцці, виступить під номером три.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, пряму трансляцію пісенного конкурсу покажуть на телеканалі «Суспільне Культура», на фейсбук-сторінках Суспільного та «Євробачення Україна», а також на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура».​ Початок о 17:00.

Анастасія Димид разом з представниками інших 15 країн взяла участь у Церемонії відкриття  «Дитячого Євробачення 2023» в Ніцці. Вона пройшлась червоною доріжкою, тримаючи у руках синьо-жовтий стяг.

У межах події відбулось жеребкування, яке визначило, хто буде відкривати та закривати фінал конкурсу. Першою на сцену вийде 12-річна Сандра Валеро — представниця Іспанії, а закривати фінал буде дует Сеп і Ясмейн з Нідерландів. Представниця Франції — країни-господарки цьогорічного конкурсу — Зої Клозюр вийде на сцену 12-ю.

Урочиста Церемонія відкриття знаменує початок активної підготовки до фіналу «Дитячого Євробачення 2023», і вже завтра свою першу репетицію на сцені проведе і представниця України.

Як зазначив креативний директор цьогорічного Нацвідбору на «Дитяче Євробачення» та режисер номеру Анастасії Димид Герман Нєнов, для юної представниці України останні тижні перед фіналом конкурсу були дуже насиченими.

«Одночасно йшло декілька напрямків репетицій: звукові, з балетом, примірки костюмів, проби гриму і репетиції з реквізитом. Тобто це був дуже насичений графік для нашої 9-річної артистки. Паралельно до цього всього ми прописували світлові партитури для номеру, займалися графікою, вирішували технічні моменти», —  розповів Герман Нєнов.

Нагадаємо, 1 жовтня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид.

На  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2022» перемогла Злата  Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду