«Дитяче Євробачення — 2023»: 1 жовтня  під час фіналу Нацвідбору в «Дії» відбудеться онлайн-голосування за учасників

«Дитяче Євробачення — 2023»: 1 жовтня під час фіналу Нацвідбору в «Дії» відбудеться онлайн-голосування за учасників

10:33,
1 Жовтня 2023
3557

«Дитяче Євробачення — 2023»: 1 жовтня під час фіналу Нацвідбору в «Дії» відбудеться онлайн-голосування за учасників

10:33,
1 Жовтня 2023
3557
«Дитяче Євробачення — 2023»: 1 жовтня  під час фіналу Нацвідбору в «Дії» відбудеться онлайн-голосування за учасників
«Дитяче Євробачення — 2023»: 1 жовтня  під час фіналу Нацвідбору в «Дії» відбудеться онлайн-голосування за учасників
1 жовтня о 18:00 розпочнеться фінал Національного відбору, переможець якого представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Дитяче Євробачення — 2023».

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, трансляцію фіналу  можна переглянути  на телеканалі та сайті «Суспільне Культура», сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та ютуб-каналі «Євробачення Україна». Крім того, трансляцію фіналу відбору можна буде дивитися в застосунку «Дія», обравши «Дія.TV» і телеканал «Суспільне Культура HD».

Онлайн-голосування відбудеться під час трансляції фіналу Національного відбору: опитування відкриється в застосунку «Дія» 1 жовтня. Проголосувати за одного з кандидатів  можна буде орієнтовно протягом 20 хвилин після того, як усі фіналісти виконають свої пісні наживо. 

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок «Дія», в розділі «Послуги» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з кандидатів:

  • Polina  Babiy — «Universe»;
  • Анастасія Димид — «Квітка»;
  • Анастасія Бєлібова — «Сильна»;
  • Денис Грищук — «Dance»;
  • гурт 3ʼbeauties — «Power of Love».

Ведучі фіналу Національного відбору — Тімур Мірошниченко та Анна Тульєва —  оголосять про початок і завершення онлайн-голосування в прямому ефірі. Результати глядацького голосування стануть відомі в фіналі відбору.

Нагадаємо, що журі фіналу Національного відбору на «Дитяче Євробачення — 2023» цьогоріч обирали в мобільному застосунку «Дія», упродовж тижня голосування свій голос встигли віддати понад 630 тисяч українців. За результатами опитування, членами журі стали: Ігор Кондратюк (28,16%), Jerry Heil (24,93%) та alyona alyona (20,91%). 

Фінал Національного відбору проведуть незмінний коментатор і ведучий «Євробачення» в Україні Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу «Євробачення Україна» Анна Тульєва. 

21-й Дитячий пісенний конкурс «Євробачення», участь у якому візьмуть представники 16 країн, пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться в неділю, 26 листопада, у Палаці Нікайя в Ніцці. 

Суспільне цього року спростило умови участі в Національному відборі на «Дитяче Євробачення». Про це організатори Нацвідбору повідомили під час прямої трансляції, яка проходила 22 червня.

На  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні — 2022» перемогла  Злата  Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду