Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення

Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення

10:23,
6 Квітня 2022
5705

Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення

10:23,
6 Квітня 2022
5705
Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення
Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення
Дмитро Хоркін: Найголовніше завдання зараз – безперебійне гарантоване мовлення загальнонаціональних телеканалів Суспільного та трьох радіомереж.

Член правління Суспільного Дмитро Хоркін з 3 квітня призначений відповідальним за платформи радіо та телебачення суспільного мовника.

Відтепер Хоркін спрямовує та контролює роботу головного продюсера дирекції «Українське радіо» і головного продюсера дирекції телебачення. До 31 березня відповідальним за платформу телебачення був Ярослав Лодигін.

«Найголовніше моє завдання зараз під час війни – безперебійне гарантоване мовлення загальнонаціональних телеканалів Суспільного (UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА) та трьох радіомереж (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура). Ми вже запустили повноцінне мовлення 24/7 телеканалу UA: КУЛЬТУРА, а UA: ПЕРШИЙ продовжує транслювати й створювати в ефірі інформаційний марафон. Ще одним важливим викликом є участь України у Євробаченні, адже це буде ще один загальноєвропейський привід звернути увагу на нашу країну. Вже зараз можу сказати, що зроблено усе необхідне для гідного виступу “Kalush Orchestra” на конкурсі» зазначив Хоркін.

Дмитро Хоркін — медіаменеджер, диктор, журналіст, радіо- та телеведучий, член Комісії з журналістської етики, голова Державної екзаменаційної комісії Інституту журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка, а також дикторський голос офіційних заходів України, зокрема парадів до Дня Незалежності. 

З 1 червня 2017 року Хоркін обіймав посаду генерального продюсера Українського радіо, а з 29 серпня 2019 року став членом правління Суспільного, відповідальним за платформу радіо.

Фото: Суспільне/Українське радіо

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Недовго вам спати спокійно
22:38 / 12.04.2022
Суки. Щоб ви горіли в пеклі, крадії, зрадники. Разом з Детектором. Ненавиджу. Після війни підготую позов з усіма доказами булінгу й травлі, джинси в редакції УА Київ так званій (привіт Кошелеву, Скрипнику, Образцовій, Рихтун, Сакаді), також вимагатиму від Аласанії пояснення, чому був прилаштований зрадник України Олександр Лієв. Вимагатиму розслідування адекватності цільового використання коштів платників податків. І навіщо канал, який видає такий гівняний продукт. І жодного кореспондента на фронт не послав! Суки. Прав С. Бандера:гірше москальської сволоти може бути тільки українська гнида. А так званим журналістам - моє презирство. Ви шо ті росіяни. Нас нагинають, а ми пристосовуємося. Жодних заяв, жодних мітингів, жодних петицій. Ви раби. Ви дно. З презирством. Чорнотицький, Хоркін, Лодигін, ви - нулі, ніхто, ви нездари. Ви не вартуєте і волосини еліти нації на фронті. Підбирайте собі камери, сидіти будете довго за розкрадання коштей народу України. Ви залердися на посади, яких не заслуговуєте. Але ви не лідери, ви просто крадії і гопники, мізків у вас як у курки, а таланту що у опудала
Георгій
21:07 / 07.04.2022
А хіба він працював на телебаченні, аби очолити цей важливий напрямок? Хіба він знає специфіку саме телевиробництва, яка помітно відрізняється від радійного? Вести ефіри і красуватися собою у студії під час воєнних дій хіба це саме те,що необхідно від ефективного телеменеджера?
слухачка
22:50 / 06.04.2022
Він нарцис. Як у радянському мультику був такий персонаж "я ліпший за всіх"... А ще - зверхній, зухвалий і мстивий. Але вочевидь саме такі люди потрібні нині суспільному.
Слухач
21:45 / 06.04.2022
Декілька разів довелося чути Дмитра Хоркіна по радіо у якості ведучого. Те, що нудний і некомпентентний- це півбіди, а от чванливість і груябінство, - просто ганьбище. Пам'ятається,як він прирікався з вчителем з Києва, коли мова йшла про зарплати в освіті. Мовляв, той бреше про мізерні виплати, бо сам Хоркін викладає і має знайомих викладачів і знає, як багато ті отримують з надбавками і вислугами. Це дикий непрофесіоналізм (про цинізм годі говорити з огляду на оклади топ-менеджерів Суспільного) У цивілізованій країні такого журналіста б виставили не просто з компанії, а з професії. А тут, користуючись не за функціональним призначенням заднім проходом, всідається тим же місцем на жирні посади. У той час. коли світові інформаційні агенції їдуть у гущу подій в Україні, ці рятують свої натерті сідниці, заявляючи про "евакуацію головного офіса Суспільного " до Львова. На регіональних недофіліях взагалі тягомотина, вчиться у спражніх ЗМІ. А то кічились довірою і цінностями, а коли грянув грім, то деякі малодушні псевдо журналісти, замість того, щоб бути маяком у ці часи, швиденько заблокували свої фейсбук-акаути.
Яна
19:48 / 06.04.2022
Корупція, кумівство, відкати Ось чим є ваше Суспільне. Після війни вами, виродки, займуться слідчі органи. Бо ви зрадники Батьківщини і крадії. Хоркіну і Чорнотицькому світить камера з видом у двір.
глядач
17:16 / 06.04.2022
Це навіть не смішно. А дуже сумно.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду