Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів

Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів

12:06,
11 Квітня 2022
4381

Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів

12:06,
11 Квітня 2022
4381
Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів
Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів
Колишній член правління НСТУ продюсуватиме фільми.

Колишній член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Ярослав Лодигін став виконавчим продюсером.

Про це «Детектору медіа» сказав голова правління Суспільного Микола Чернотицький.

Ярослав Лодигін працюватиме над створенням документальних фільмів.

Додамо, Ярослав Лодигін був одним з ідейників і продюсерів документального серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла», який створила компанія Esse Production House («Ессе») на замовлення і за сценарієм Суспільного. Серіал вийшов в ефірі у серпні 2021 року. До того Лодигін як режисер зняв фільм «Дике поле» за романом Сергія Жадана «Ворошиловград».

Нагадаємо, у лютому 2022 року наглядова рада Суспільного ухвалила рішення про дострокове припинення контракту з членом правління, відповідальним за платформу телебачення, головою організаційного комітету національного відбору на «Євробачення-2022» Ярославом Лодигіним

Із 3 квітня 2022 року Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Недовго вам спати спокійно
22:33 / 12.04.2022
Суки. Щоб ви горіли в пеклі, крадії, зрадники. Разом з Детектором. Ненавиджу. Після війни підготую позов з усіма доказами булінгу й травлі, джинси в редакції УА Київ так званій (привіт Кошелеву, Скрипнику, Образцовій, Рихтун, Сакаді), також вимагатиму від Аласанії пояснення, чому був прилаштований зрадник України Олександр Лієв. Вимагатиму розслідування адекватності цільового використання коштів платників податків. І навіщо канал, який видає такий гівняний продукт. І жодного кореспондента на фронт не послав! Суки. Прав С. Бандера:гірше москальської сволоти може бути тільки українська гнида. А так званим журналістам - моє презирство. Ви шо ті росіяни. Нас нагинають, а ми пристосовуємося. Жодних заяв, жодних мітингів, жодних петицій. Ви раби. Ви дно. З презирством. Чорнотицький, Хоркін, Лодигін, ви - нулі, ніхто, ви нездари. Ви не вартуєте і волосини еліти нації на фронті. Підбирайте собі камери, сидіти будете довго за розкрадання коштей народу України. Ви залердися на посади, яких не заслуговуєте. Але ви не лідери, ви просто крадії і гопники, мізків у вас як у курки, а таланту що у опудала.
Мдааа
07:16 / 12.04.2022
Убожество. Навіть під час війни ці мерзотники-педерасти посади і оклади барижать. Для такої важливої справи евакуйовували свій головний офіс у Львів? Та відкрийте не те, що CNN, а навіть англомовну AL Jazeera і подивіться на якому рівні висвітлюється війна в Україні. Відкрийте сайт російського опозиційного журналу "Холод", який на пожертви працює і порівняйте з "диджитал" Суспільного, що годується мільярдами з податків українців. Ви - просто суки.
Відділу кадрів
16:31 / 11.04.2022
А хіба посади оброблювачів на суспільному вже закінчилися?!
НР
13:50 / 11.04.2022
А про это уже забыли?!"Недоречність висловлювань Ярослава Лодигіна як члена журі, що були сприйняті аудиторією як образливі та навіть ксенофобські. Захищаючи свою власну репутацію, Ярослав Лодигін не приніс вчасних та адекватних публічних вибачень за ці висловлювання, хоча відповідне усне доручення йому було дане головою правління, чим завдав шкоди довірі до Суспільного мовлення як до інституції, та підважив принципи та місію компанії. З огляду на це, на думку Світлани Остапи, Наглядова рада вимушена констатувати, що дії Ярослава Лодигіна як члена правління Суспільного мовлення, відповідального за платформу телебачення та за проведення національного відбору на участь у Пісенному конкурсі Євробачення – 2022, підривають довіру до Суспільного мовлення та до неупередженості конкурсу."
відділ кадрів
12:45 / 11.04.2022
Отак! Дарма мама плакала! Прилаштували! Своїм все, чужим - на вихід або третина зарплати! Така політика суспільного!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду