Дмитро Хоркін: «Основна задача – продовження безперебійного мовлення медіаактивів Суспільного під час війни»

Дмитро Хоркін: «Основна задача – продовження безперебійного мовлення медіаактивів Суспільного під час війни»

16:53,
9 Серпня 2023
2642

Дмитро Хоркін: «Основна задача – продовження безперебійного мовлення медіаактивів Суспільного під час війни»

16:53,
9 Серпня 2023
2642
Дмитро Хоркін: «Основна задача – продовження безперебійного мовлення медіаактивів Суспільного під час війни»
Дмитро Хоркін: «Основна задача – продовження безперебійного мовлення медіаактивів Суспільного під час війни»
Так своє бачення роботи на найближчий час прокоментував Дмитро Хоркін, якого переобрали членом правління Суспільного мовлення.

9 серпня наглядова рада Суспільного мовлення за поданням голови правління Миколи Чернотицького одноголосно підтримала кандидатуру Дмитра Хоркіна на посаду члена правління Суспільного, відповідального за радіо, телебачення та диджитал, строком на чотири роки.

 «Українці мусять мати максимально доступні способи одержання інформаційного контенту через усі платформи Суспільного. Паралельно ми маємо готуватися до післявоєнного періоду, адже медіаринок уже не буде таким, яким був до повномасштабного вторгнення — і медіаландшафт, і звички споживання контенту вже зараз змінюються, а Суспільне має бути готовим до цих змін», — зазначив Дмитро Хоркін.

Член наглядової ради Вадим Міський зазначив, що одноголосна підтримка у переобранні Дмитра Хоркіна свідчить про довіру до його експертизи, а також про позитивну оцінку попередньої роботи.

«Від 2017 року, коли Дмитро очолив "Українське радіо", воно стрімко розвинулося і повернуло статус радіомовника №1 в країні, і ця планка роботи є орієнтиром для всієї компанії. З початком війни голова правління Микола Чернотицький поклав на Дмитра обов’язки з координації національних каналів телебачення, а згодом і диджитал-платформ, а сьогодні цей перелік повноважень Наглядова рада закріпила за ним на новий 4-річний термін. Сподіваюся, таке рішення дозволить досягти більшої синергії в роботі компанії, розширювати сукупну аудиторію Суспільного мовлення та краще задовольняти інформаційні потреби громадян якісним медіаконтентом», — сказав Вадим Міський.

Дмитро Хоркін — медіаменеджер, диктор, журналіст, радіо- і телеведучий, член Комісії з журналістської етики, голова Державної екзаменаційної комісії Інституту журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка. Дикторський голос офіційних заходів України, зокрема парадів до Дня Незалежності. Заслужений артист України.

З 2004 року працює на «Українському радіо». У 2017 році став його генеральним продюсером, а у 2019-му — членом правління Суспільного мовлення, відповідальним за платформу радіо. За час його керівництва сформована оновлена дирекція радіо, масштабно розширена сітка FM-частот по всій країні, запущено проєкт роботи з архівом та відбувається повне переоснащення радіовиробництва.

У 2022 році призначений членом правління Суспільного, відповідальним за радіо і телебачення, згодом — також за диджитал. З початку повномасштабного вторгнення забезпечував безперебійне гарантоване мовлення Першого каналу Суспільного мовлення й телеканалу «Суспільне Культура», а також трьох радіомереж («Українське радіо», радіо «Промінь», радіо «Культура»). Під його керівництвом усі платформи Суспільного — радіо, телебачення й диджиталу — кроссекторально співпрацюють, створюючи новинний, розважальний та освітній контенти. «Українське радіо» стабільно є лідером за споживанням та довірою до новин серед усіх радіослухачів.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
слухач
19:36 / 12.08.2023
«Від 2017 року, коли Дмитро очолив "Українське радіо", воно стрімко розвинулося і повернуло статус радіомовника №1 в країні, і ця планка роботи є орієнтиром для всієї компанії." Пане Міський, а в регіонах місцеве мовлення теж "стрімко розвинулося", достатній обсяг під час війни? Розкажіть і про це, будь ласка!
читач
10:18 / 10.08.2023
Основна ЗАДАЧА? Хм. то це дійсно "правильний вибір" зробили члени НР суспільного. Аплодуємо!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду