Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні

Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні

22:42,
14 Квітня 2022
17733

Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні

22:42,
14 Квітня 2022
17733
Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні
Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні
Відтепер він зосередиться на керівній роботі по радіо і телебаченню на Суспільному.

14 квітня, на 50-ий день війни Росії проти України, ведучий Дмитро Хоркін провів останній ефір у національному марафоні «Єдині новини».

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуку.

Нараді Дмитро Хоркін зосередиться на керівній роботі по радіо і телебаченню на Суспільному. Після звільнення Ярослава Лодигіна з третього квітня він призначений відповідальним за платформи радіо та телебачення на Суспільному. До того як член правління Суспільного відповідав за платформу радіо.

«50 днів із початку війни. 50 днів із початку Марафону "Єдині новини".

Я — радійник по крові. Але саме цей телевізійний досвід під час війни найцінніший.

Тепер більше часу для керівної роботи і по радіо, і по телебаченню — це і є мій інформаційний фронт», – зазначив він.

Членкиня правління Суспільного Тетяна Кисельчук, яка відповідає за інформаційне мовлення та діджитал-платформу, подякувала Дмитру Хоркіну за роботу.

«50 днів він підставляв мені плече (точніше обличчя і нерви). Вигідно, коли член правління може в скрутну хвилину перетворитися на того, хто тобі саме зараз необхідний.

До повноважень та навантаження Дмитра, окрім радіо, додалося телебачення, і одна людина не може потягти такий обсяг завдань і сяяти в ефірі (коли голова зайнята зовсім іншим)», – поділилася вона.

Тетяна Кисельчук побажала колезі удачі на «Євробаченні». Оскільки Дмитро Хоркін тепер відповідає і за телебачення, то в його обов’язки входить також підготовка України до виступу на «Євробаченні-2022» в Турині.

Додамо, спільний марафон «Єдині новини» із 24 лютого транслюють усі центральні телеканали. Кожен із каналів веде свій блок. На Суспільному марафон транслюють на «UA: Першому», на регіональних телеканалах та на «Українському радіо» і радіо «Культура».  

Медіатренер та автор основної методології моніторингових досліджень «Детектора медіа» Ігор Куляс проводить докладний аналіз ефіру спільного марафону (новин, прямих включень, гостьових студій) на дотримання стандартів та вагомі професійні помилки ведучих і журналістів.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Жмеринюк Аліна
22:57 / 24.04.2022
Так от куди він дівся! Скучу за Дмитром в ефірі! Повертайтеся!
Тамара
15:50 / 23.04.2022
Если бы все ведущие были как Хоркин, то рейтинги Суспильного бы так не разочаровывали! Почаще там его в эфир выпускайте, раз уж оказался вменяемый человек в этом сонном царстве!
Петро Шульга
13:07 / 23.04.2022
Дмитре, ви справжній воїн телевізійного фронту! Правильно, що йдете на підвищення, із хорошого солдата виходить хороший генерал. Слава Україні!
Антоніна
12:44 / 23.04.2022
Це був найцікавіший ведучий, тільки заради нього вмикала ефір. Сам марафон — нудотина, але з Хоркіним завжди було дуже цікаво. І мої діти вже його впізнають :) Дякуємо від всієї родини!
Тетяна
07:53 / 16.04.2022
А хто це? Пан ніхто і звуть його ніяк, а буде керівником важливого інформаційного ресурсу?? Хто стоїть за таким призначенням? Кому вигідна особа, за яку жодного позитивного відгуку?
Тетяна
07:53 / 16.04.2022
А хто це? Пан ніхто і звуть його ніяк, а буде керівником важливого інформаційного ресурсу?? Хто стоїть за таким призначенням? Кому вигідна особа, за яку жодного позитивного відгуку?
Нарцис, а як ведучий нуль
22:42 / 15.04.2022
Самозакозаність і низький рівень інтелекту це профнепридатність спікера в кадрі. Але на так званому суспільному тільки таких відбирають на всіх рівнях. З нетерпінням чекаю, коли пані Венедіктова звільниться і почнеться сезон суспільних посадок.
Глядач
11:49 / 15.04.2022
Який сенс долучати до ефірів керівників? Невже на суспільному немає ведучих? Де вони поділися? Щодо цього телеведучого, він так і залишився радійником. Пафосне ведення ефірів під час війни неприпустиме. Але для нього головне - це його присутність і його особиста важливість - дивіться,мовляв, який я молодець. А насправді це не так. Бо головне для глядача - інформація. Все інше - другорядне.
Член кіня
00:34 / 15.04.2022
Чомусь начальники в ефір поперли тільки на першому. Медалёв хочуть заробити? Галкіну зробіть побільше розміром.
Телемарафон
00:25 / 15.04.2022
І до звитяжної роботи Хоркіна миттєво долучилася членкіня
Дивилися і слухали
00:04 / 15.04.2022
Телеведучий з Хоркіна відверто слабенький. Ухід з телеефіру - це найкращий подарунок від нього глядачам. Марафон тільки виграє. Дякуємо.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду