«Польське радіо для України» буде збережене!»

«Польське радіо для України» буде збережене!»

11:40,
3 Січня 2024
2101

«Польське радіо для України» буде збережене!»

11:40,
3 Січня 2024
2101
«Польське радіо для України» буде збережене!»
«Польське радіо для України» буде збережене!»
Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила українська журналістка Світлана Мялик.

Світлана Мялик зазначила, що з 3 січня ефіри «Польського радіо» відновлюються.

Керівник української служби мовника Антон Марчинський подякував за підтримку, висловивши сподівання, що «Польське радіо для України» розвиватиметься і ставатиме ліпшим. «Ми як “Польське радіо для України” повертаємося до регулярних ефірів та з надією дивимося у майбутнє. Працівники і співпрацівники, за договори яких, а отже теж за існування нашої радіостанції, ми боролися впродовж останніх місяців, повертатимуться в ефір, і всі разом ми продовжимо виконувати місію, в яку віримо», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 грудня керівник української служби мовника Антон Марчинський та українська журналістка, яка співпрацює з «Польським радіо для України», Світлана Мялик повідомили на своїх фейсбук-сторінках про те, що  проєкт «Польське радіо для України», створений у березні 2022 року на базі Української служби «Польського радіо», з 1 січня призупиняє своє мовлення.

У коментарі «Детектору медіа» Світлана Мялик 29 грудня розповіла, що голова правління польського суспільного мовника повідомив про те, що договори, термін дії яких спливає 31 грудня 2023 року, не будуть підписані. Через це директор «Польського радіо для закордону» повідомив у листі, що «у зв’язку із кадровими причинами» з 1 січня 2024 року «Польське радіо для України» не може продовжувати мовлення з 9:00 до 23:00.

Фото: фейсбук-сторінка Світлани Мялик

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду