Нацрада розпочала прийом заяв ГО для участі у конференції з обрання члена наглядової ради НСТУ в правозахисній сфері

Нацрада розпочала прийом заяв ГО для участі у конференції з обрання члена наглядової ради НСТУ в правозахисній сфері

10:55,
2 Вересня 2021
2121

Нацрада розпочала прийом заяв ГО для участі у конференції з обрання члена наглядової ради НСТУ в правозахисній сфері

10:55,
2 Вересня 2021
2121
Нацрада розпочала прийом заяв ГО для участі у конференції з обрання члена наглядової ради НСТУ в правозахисній сфері
Нацрада розпочала прийом заяв ГО для участі у конференції з обрання члена наглядової ради НСТУ в правозахисній сфері
Документи можна подавати до 13 вересня 2021 року.

Із 30 серпня по 13 вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення приймає заяви громадських об’єднань та асоціацій, що діють у правозахисній сфері, на участь у конференції для обрання члена наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це йдеться на сайті регулятора.

Наразі членом наглядової ради НСТУ від громадських об’єднань у правозахисній сфері є Олександр Павліченко. Його повноваження завершуються 7 грудня 2021 року, оскільки увійшов до складу наглядової ради у грудні 2017 року.

До участі в конференції допускаються об’єднання, які відповідають таким вимогам: 

1) здійснюють основну діяльність у правозахисній сфері;

2) строк діяльності у відповідній сфері становить не менше трьох років до дня подання заяви на участь у Конференції; 

3) членами об’єднання є авторитетні у відповідній сфері особи; 

4) діяльність об’єднання є активною (упродовж останніх трьох років об’єднання організовувало періодично, не рідше ніж кілька разів на рік, громадські заходи щодо проблем, які існують у відповідній сфері: ініціювало публічні обговорення актуальних питань, дискусії у професійній сфері тощо).

Документи подаються в паперовій і електронній формах із 30 серпня по 13 вересня 2021 року.

У паперовій формі їх можна надіслати звичайною або кур’єрською поштою за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. Документи можна також залишити у скриньці, що розміщена на першому поверсі будівлі, у робочі дні з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 17:00. У електронній формі документи надсилаються на e-mail: presstvr@nrada.gov.ua.

Об’єднання, які мають намір взяти участь у конференції, подають:

  • письмову заяву, підписану керівником об’єднання, за визначеною формою;
  • витяг із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • копію установчого документа об’єднання;
  • витяг із протоколу засідання керівного органу об’єднання щодо обрання керівника об’єднання.

Як писав «Детектор суспільного мовлення», 12 лютого 2021 року Національна рада затвердила оновлений склад наглядової ради  НСТУ. До оновленої наглядової ради входило 15 членів. У травні 2021 року на конференції обрали ще одного члена у сфері фізичного виховання і спорту, наглядова рада запрацювала повним складом – 16 членів.  

Семеро членів наглядової ради делеговані депутатськими фракціями та групами, але самі не є депутатами: Світлана Остапа – від фракції «Голос», Лаврентій Малазонія – від фракції ОПЗЖ, Вячеслав Козак – від фракції «Батьківщина», Максим Кречетов – від фракції «Слуга народу», Людмила Березовська – від фракції «ЄС», Олексій Харченко – від групи «Довіра», Катерина Батенко – від групи «За майбутнє».

Дев'ять членів є представниками громадськості і були обрані на відкритому конкурсі на конференціях: Олександр Павліченко – від правозахисної сфери, Оксана Романюк – від сфери журналістики, Віктор Бобиренко – від сфери місцевого самоврядування, Галина Титиш – від сфери освіти та науки,  Дмитро Ананьєв – від сфери забезпечення прав нацменшин, Наталія Гарач – від сфери захисту прав осіб з особливими потребами. Вадим Міський – від сфери захисту інтересів дітей та молоді, Євген Глібовицький –  від творчої сфери, Роман Горбань – від сфери фізичного виховання і спорту.

Строк повноважень  членів наглядової ради НСТУ другої каденції – 5 років. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Terryvef
01:54 / 07.09.2021
Мы поможем вам в лечении данных заболеваний Мы вынесли самые востребованные услуги на главную страницу, но у вас также есть возможность ознакомиться с полным перечнем предоставляемых услуг, нажав на кнопку "Показать все". Надеемся, что вы достойно оцените качество нашего сервиса
LeandroTiz
07:55 / 06.09.2021
Score the savings you want from discount-coupons.biz with online promo codes at thousands of online stores! We search for the internet’s best coupons. Save big with promo codes from discount-coupons.biz—never pay full price again! We find and verify the best and freshest coupon codes on the web for you. Latest Valid Coupons and Promo codes when you shop online from discount-coupons.biz. Avail discounts and vouchers across various categories. Best Offers Valid Coupons. Wigsbuy Accessories and Bags Discount Code, Coupons, Free Promo Codes Wholesale21 Discount Code, Coupons, Free Promo Codes Holapick Discount Code, Coupons, Free Promo Codes Teknistore 12% discount over water sports category Free Coupon Discount Online Cafago 66% OFF for Honor AM115 Earphone 3.5mm In-Ear Earbud Headset Free Coupon Discount Online
prohas
16:45 / 05.09.2021
Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777Раскрутка сайта под ключ .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рады вам помочь наша группа в телеграме бесплатные базы для хрумера или в пишите скайп
top-creditka.ru
08:44 / 03.09.2021
Хотите подобрать и оформить максимально выгодную кредитную карту под свои потребности? Тогда переходите по ссылке ниже, заполняйте поля анкеты, и мы подберем для вас максимально выгодную кредитную карту от топ 10 популярных банковскую России! кредитные карты без звонков Также доступны: авто кредит, кредитную на ремонт, и ипотечное кредитование по выгодным условиям.
HelenRex
08:34 / 03.09.2021
mom boy nude sybil a pics alexa grace pics Maid Anal Fuck big butt porn pics 00d9aff
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду