У «Дії» вже можна проголосувати за журі Нацвідбору на «Євробачення-2024»

У «Дії» вже можна проголосувати за журі Нацвідбору на «Євробачення-2024»

10:25,
15 Січня 2024
11776

У «Дії» вже можна проголосувати за журі Нацвідбору на «Євробачення-2024»

10:25,
15 Січня 2024
11776
У «Дії» вже можна проголосувати за журі Нацвідбору на «Євробачення-2024»
У «Дії» вже можна проголосувати за журі Нацвідбору на «Євробачення-2024»
З 15 по 22 січня триватиме голосування, під час якого українці оберуть склад журі Національного відбору на «Євробачення-2024».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

3 лютого під час фіналу Нацвідбору трійка журі разом з глядачами обере артиста, який представить Україну на «Євробаченні-2024» у шведському місті Мальме.

Як голосувати?

Щоб залишити свій голос, потрібно зайти у застосунок «Дія», в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з дев’ятьох кандидатів.

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років.

За кого голосувати?

1. Олександр Варениця — піар-фахівець, співзасновник агенції з просування української музики на міжнародний ринок Go West. Тричі визнавався найкращим музичним журналістом за версіями Kyiv Music Days та Karabas Live Awards. Працював з гуртами Kalush, Onuka та O.Torvald під час «Євробачення-2017».

2. Андрій Данилко — народний артист України і творець сценічного образу Verka Serduchka, зірки «Євробачення», яка збирає аншлаги вже протягом 30 років. Автор пісень, мініатюр, інструментальних творів та режисер власних шоу. Член журі Нацвідбору на «Євробачення» (2016–2020).

3. Джамала — співачка й авторка пісень. Переможниця «Євробачення-2016» та володарка нагороди WIBA 2022, як одна з найвпливовіших інфлюенсерок світу. У 2023 році ввійшла в трійку найпопулярніших виконавців у плейлісті EQUAL Global від Spotify.

4. Олена Коляденко — керівниця танцювального колективу Freedom Ballet, продюсерка гуртів Freedom Jazz та Kadnay. Хореографка, неодноразово була режисеркою-постановницею виступів українських артистів на «Євробаченні» та великих телевізійних шоу.

5. Катерина Павленко — співачка, композиторка й авторка пісень. Фольклористка, фронтвумен гурту Go_A, який здобув п’яте місце у фіналі «Євробачення-2021» у Роттердамі.

6. Сергій Танчинець — співак, музикант, продюсер та лідер рок-гурту «Без обмежень». Заслужений артист України, багаторазовий номінант і переможець музичних премій YUNA, «Золота жар-птиця», M1 Music Awards та інших. Учасник шоу «Х-Фактор» і «Танці з зірками».

7. Євген Тріплов — автор і музичний продюсер пісень для багатьох українських артистів, зокрема Тіни Кароль, Monatik, Zlata Ognevich, Wellboy, Анни Трінчер та інших. Шоуранер музичного реаліті-шоу «Мультитрек».

8. Євген Хмара — композитор, віртуозний піаніст і творець інструментальних шоу. Автор семи студійних альбомів, з початку повномасштабної війни дав понад 200 благодійних концертів. Член Національного журі України на «Євробаченні-2023».

9. Павло Шилько — теле- та радіоведучий, відомий під псевдонімом DJ Паша. Співзасновник та генеральний продюсер музичної премії YUNA. Співавтор конкурсних пісень Тіни Кароль та Вєрки Сердючки на «Євробаченні».

За результатами опитування буде сформовано рейтинг: трьом кандидатам, які наберуть найбільшу кількість голосів, буде запропоновано підписати угоду члена журі. Якщо хтось із трійки через вагомі причини не зможе підписати угоду, членом журі стане наступний за кількістю голосів кандидат.

Нагадаємо, 11 січня у «Медіацентрі Україна — Укрінформ» Суспільне дало пресконференцію, під час якої провело жеребкування та презентувало пісні фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2024».

Фінал Національного відбору відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на «Євробаченні-2024» визначать за результатами голосування журі та глядачів. 

Нагадаємо, 17 листопада Суспільне оголосило список з десяти фіналістів Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». До списку потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, Ingret, Mélovin, Nahaba, Nazva, Skylerr, Yagody, Yaktak та Ziferblat.

За результатами глядацького голосування, яке відбувалось у «Дії», переможницею стала Anka з піснею «Палала». Anka набрала найбільшу кількість голосів — 80 944 (26,78%) і завдяки цьому виступить у фіналі Нацвідбору на «Євробачення-2024».

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду