Melovin зізнався, що в нього невиліковна хвороба

Melovin зізнався, що в нього невиліковна хвороба

18:26,
13 Листопада 2023
6563

Melovin зізнався, що в нього невиліковна хвороба

18:26,
13 Листопада 2023
6563
Melovin зізнався, що в нього невиліковна хвороба
Melovin зізнався, що в нього невиліковна хвороба
Співак входить до двадцятки виконавців, які потрапили в лонгліст цьогорічного Національного відбору на Пісенний конкурс «Євробачення-2024».

Про хворобу Melovin повідомив на своїй сторінці в тіктоку.

«Я давно хотів це розказати, але сам не міг зібрати себе до купи. Ви багато мене запитували, чому я так різко схуд, але це не просто так. Ви маєте про це знати. Я довго проходив різні медичні обстеження, пропадав і не з’являвся в соціальних мережах. І потім в один момент я почав активно вести своє життя, тому що зрозумів: коли як не зараз це робити. Наша сила лише в бажанні допомогти собі. Я сподіваюсь, що ви мене підтримаєте», — розповів співак.

Нагадаємо, у 2016 році співак Melovin брав участь у Національному відборі на 62-й пісенний конкурс «Євробачення» і за результатами голосування глядачів та журі потрапив до фіналу, де знову отримав максимальний бал від глядачів. У підсумку посів третє місце, поступившись співачці Tayanna та гуртові O.Torvald.

24 лютого 2018 року на фіналі Національного відбору Melovin обраний представником України на «Євробачення-2018» у Португалії з піснею «Under The Ladder».  На 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» Melovin посів у фіналі 17-те місце.

9 листопада Суспільне мовлення оголосило довгий список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024». Перелік фіналістів, який включатиме до 10 артистів, буде оголошено не пізніше ніж 20 листопада, а доти триватимуть прослуховування учасників лонглісту.

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду