Суспільне запускає суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

Суспільне запускає суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

19:08,
9 Березня 2023
4728

Суспільне запускає суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

19:08,
9 Березня 2023
4728
Суспільне запускає суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»
Суспільне запускає суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»
Автори:
У токшоу говоритимуть про війну і майбутнє України.

10 березня о 19:00 в ефірах місцевих телеканалів Суспільного і «Українського радіо» та на  ютуб-каналі Першого вийде перший випуск суспільно-політичне токшоу «Новий відлік». Його вестиме Андрій Діхтяренко.

Проєкт виходитиме щоп’ятниці у вечірньому праймі.

У студії «Нового відліку» експерти разом із ведучим аналізуватимуть головні події тижня, говоритимуть про ситуацію на фронті, внутрішню та міжнародну політику, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.  

На Суспільному анонсують, що «Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України.

Нагадаємо, Андрій Діхтяренко раніше працював шеф-редактором служби новин Суспільного. З початком повномасштабної війни росії проти України він став одним з ведучих інформаційного марафону «Єдині новини #UAразом».

Раніше на Суспільному планували, що нове суспільно-політичне токшоу «Новий відлік» розпочне виходити у квітні 2023 року.

До війни на Першому виходило суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» з Мирославою Барчук та Павлом Казаріним. Через війну проєкт призупинили.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
21.04.2023 ефір
20:36 / 21.04.2023
Слава офіцеру штабу полку "АЗОВ" ІЛЛІ САМОЙЛЕНКУ, який дав гарну відсіч гандону ведучому.
21.04.2023 ефір
20:28 / 21.04.2023
Мертвенно-сірий падла ведучий в студії , задавши питання про те, коли закінчиться війна і чи витримає Україна багаторічний конфлікт, - всими силами намагався вбити в головы глядачів паніку і сумніви в перемогу! СУКА ПАДЛЮЧА!!!!!
Гей, Чернотицький!
10:25 / 08.04.2023
Коли вже купиш пристойні смартфони в студію? Коли вже якість картинки в студії підтягнеться до сочної і смачної картинки включення гостей в етері?
Популярна динамічна документалістика зі значною естетичною складовою
14:19 / 29.03.2023
Коли до керівництва дориваються ідіоти, то перше, що вони роблять-набирають підлеглих, що є ще більшими ідіотами, ніж вони. І тому нічого не вийде, як би вони не надували щоки. І в намаганні виправити ситуацію,звинувативши в ідиотизм підлеглих ідіотів, вони діють точнісінько таким же шляхом :ідіоти шукають на стороні ще більших ідіотів, бо нормальні з ідіотами співпрацювати не хочуть і не можуть хоч на короткий час підпорядковуватись ідіотам.
au revoir
04:15 / 28.03.2023
Були б свої оператори у Суспільного, то старались би, працювали би за зарплату і тримались би за місце. Порозганяли їх з Суспільного. А ті, кого набрали замість пенсіонерів, - моднявo відеографами називаються, абсолютно неспроможні на такий масштаб зйомок. І те, що вони роблять, зйомками назвати важко.І такий собі видатний оператор Петров тільки грошики там скубе, в студіях його не бачать. І він і сам не спішить туди. Від слова зовсім. А міг би горю зарадити. Все повертається на круги своя. Хоч бери та знову в фейсбуці пошуки талановитих на гарні гроші оголошуй
Чук і Гек
17:33 / 27.03.2023
Феленюк буде завжди отримувати козачків засланих. Бо в них нема відповідальності, їм нічого не загрожує, крім неотримання грошей, з роботи їх не звільнять. У всіх козачків є основне місце роботи, срака прикрита.
Сидір Лютий
10:08 / 24.03.2023
Чи не хоче шановне суспільство побачити в Кучеренці козачка засланого з Інтеру? Приходить він на Суспільне, робить з картинки каку і сидить Суспільне з своїм ток шоу у глибокій сраці. І Інтеру приємно і Кучеренці добре-гарних грошиків загрібає.
ручка от штатива
11:12 / 21.03.2023
Кучеренко это тот, который с Интера? Так он и там в информационной студии из людей синяков делал. Синяк-это его почерк, фишка фирменная.
1+1
23:40 / 19.03.2023
це паскудний журналістський продукт, але з точки зору бізнесу це бізнес прекрасний. І він заробляє гроші, а не краде. Суспільне існує виключно для відмивання грошей. У продюсерів немає ніяких критеріїв провалу, за якими їх можуть визнати непридатними й звільнити. А пафос і пошук зовнішніх ворогів завжди супроводжує пропагандистські та диктаторські режими. Пам'ятаю, коли працювала на Суспільному, дня не було без пропаганди "ми проти них, ми всі в білому, а вони здирники, вони - зло". І так захоплювалися деякі критикеси й членкині, що, здається, і самі починали вірити у цю маячню. А великі перекази на їхню картку цьому допомагали. А дуже "сміливі та пасіонарні" місцеві "журналісти" (просто чтеці з суфлера насправді) розуміли, що це лажа, але сказати слово боялися і бояться і дотепер, набагато простіше закрити очі не некомфортну правду, прилаштуватися до когось "сильного" і не псувати собі життя
Конвергенція
21:59 / 19.03.2023
1+1 подібне ток шоу робить чи не щовечора в рамках телемарафону. Все у плюсів просто, якісно. І гості нормальні, і ведучі на висоті, і картинка класна. І без тупого пафосу, як в Суспільному.
Суспільний епатент
12:56 / 19.03.2023
В поганому зображенні винен не тільки кучеренко.І це проблема не тільки "Нового відліку". Просто чернотицькі і К настільки далекі від телебачення і займаються не телебаченням, в основі якого картинка, а своєю "славою" і своїми кишенями. Заради цього вони знищили режисерів, операторів, художників,інженерів, декораторів, освітлювачив - всіх тих, хто займається створенням якісного телебачення.
для ЧОМ БИ І НІ
20:44 / 18.03.2023
Ото послухав Вас Чернотицький і спеціально домовився з Кучеренком про пoгану картинку, щоб мати привід звільнити алкашів-операторіа і замінити їх невеличкою партією айфоні. .
тема
11:28 / 18.03.2023
Суспільне тут ні при чому. В сенсі операторів і режисерів. То все дуже запрошена команда, яку вишукала у фейсбуку продюсер Суспільного Феленюк. А за оперпоста там Кучеренка.
Кадры решают все
10:03 / 18.03.2023
В Тік-Ток картинка куда лучше. Вот куда надо операторов, режиссёров и продюсёров Суспильного на практику отправлять. Или к Поплавскому. У него есть курсы Тік-Ток. Пусть подучатся. А то они вместо умения картинку делать тащат в студию на два часа кран за штуку баксов. Так суспильному никаких 2 000 000 000 грн не хватит.
Чом би і ні
04:21 / 18.03.2023
Енергійна людина з айфоном і свіжою головою є цінністю, на відміну від п'яниць-операторів, режисерів однієї кнопки, мастурбаторів на совок та інших дармоїдів. Толкова людина і айфон согодні абсоютно можут творити телебачення. Доказ - Ютюб з мійонами переглядів, в той час яу у Суспіного 52.
Вибачте, але
22:09 / 17.03.2023
здійснилася мрія ідіотів першого :картинки, яку видавали смартфони на прямому зв'язку зі студією, були куди краще за ту синюшно-мертву, що її "творили" оператори Суспільного в студії. Тепер є всі підстави звільнити п'яниць - операторів і озброїти журналістів гарними смартфонами. Все, як мріяв Аласанія.
Свіжий коментар до другої програми
21:16 / 17.03.2023
Гарні герої і дуже неактуальні теми. Лажі із звуком на сторінці УА Суспільне Київ, на інших каналах - не було. На Ютубі наживо аж 42, максимум 67 переглядів, у питанні до глядачів брали участь 52 особи (привіт від опитування на футболі: хто переможе чи нічія). Не треба 2 години замовляти хронометраж! Вистачить і 30 хвилин, але п"ять ефірів на тиждень. Не треба фб місячної давнини цитувати! Висвітлюйте АКТУАЛЬНІ питання - їх вдосталь!
Який там аналіз проблем Суспільного від Детектора! ?
10:28 / 17.03.2023
ЖУКчка народити не зможе. Вона тільки гавкотить славу Суспільному.
Яка критика від Детектора?
15:19 / 16.03.2023
Ігор Куляс - друг грузинського, читав лекції за гроші, паралельно принижуючи дорослих людей за спізнення, Остапа і Міський в Наглядовій раді, Макаров теж біля кормушки, яка тут критика - тут зв'язка по відмиванню грошей. Не говорю про те, що після праці у Лігачової на біржі праці виявляєш, що редакція не платила за тебе податки. Я неодноразово тут писала про кричущі порушення в Київській філії, коли джинсуючі журналісти отримали керівні посади замість звільнення, співробітники приходять на роботу і виходять в ефір п'яні, керівники принижують і знищують будь-кого, хто ставить питання, вже моральний тиск, залишають на роки без премій, керівники кидають важкі предмети у підлеглих (!), на керівні посади проходять люди без конкурсу і без можливості претендувати іншим, хоч якась реакція була? Смішно. Це не компанія, а схема по розпилу бюджету, тому або звільняйтеся або терпіть. На революцію ви не здатні. З неповагою.
Здрасьте вам
14:10 / 16.03.2023
Цікаво, а як повинен реагувати детектор : цензурувати і видаляти коменти з критикою і кричущими фактами , чи звернути увагу на коменти і розродитися об'єктивною грунтовною статьєю про стан справ в Суспільному?
до побаченню
11:34 / 16.03.2023
Детектор не вдається до критики суспільного через одну причину. Досить вагому. Легко здогадатись, яку. Тому цей ресурс заангажований і зовсім не критичний до інституції, яку є за що критикувати. А хвалебні оди задарма не пишуться. На жаль.
до побачення
21:00 / 15.03.2023
ДМ давно реагує тим, що надає свої сторінки виключно для зарозумілих інтерв'ю самозакоханій верхівці Суспільного і повністю виключає хоч маленьку критику її діяльності. Отакий журнашлюшний стандарт ДМ. А правда може пробитись лише в коментах.
І знову - здрастє
18:47 / 15.03.2023
І хто кому "блакитний", і хто кому не тоді і зміг дати - це не площина суперетчення для висновків на ДМ. Тут треба писати про непрофесійність керівницьтва і дурновату грейдерну оцінку роботи кожного. Але просто цікаво, чому відкрите ДМ не реагує на коменти?
не нафталінно свіженькому
08:35 / 15.03.2023
Тепер все стало ясно. Ось ти і спікся, коли проявив свою сутність словами : "... викоханий генерал звалить до когось іншого...".Не до іншої. Не до неї. Не до жінки. Ти не тільки в телебаченні не розумієшся. Ти не знаєш головного. Того, на чому тримається весь світ-любові до жінки, - голубець, якщо одним одним ласкавим словом. Не з дивуюсь, якщо з'ясується, що тебе образили на УТ-1. Ображені коханки самі мстиві.
Пенсія прогули ставить
04:34 / 15.03.2023
Давайте я одразу напишу весь набір совкових штампів, щоб ви не заморочувалися. Хвалити повинні інші - ні, молод хвалить себе сама, пенсіонерів треба поважати - ні, поважають особистість, а не вік, пенсіонери можуть бути педофіами, корупціонерами і просто козлами, що тупо дожили до 60-ти і ніякої користі не дають, щоб стати дружиною генерала, треба вийти за лейтенанта - ні, це довго чекати і потім викоханий генерал звалить до когось іншого, ні це невигідно, ні молоді люди нині готові чекати пару місяців, якщо роботодавець не зацікавив, звільняються, люди, що часто змінюють роботу, ненадійні - ні це круті люди, це лідери, що самі керують своїм життям. Ви транслюєте радянські абюзивні установки. Яким же нафталіном тхне що від цього сайту, що від вас. Пенсія. Пен-сі-я.
Приблизно так є
21:33 / 14.03.2023
Сподіваюсь, Ви про "конкурси" на сус-ному читаєте? Завдання, умови, оплату роботи? Не хоче і ... не може канал щось своє виробляти. Лише просто існувати як бренд, марка та відмітка у вимогах ЄС.
люпус
21:28 / 14.03.2023
Щоб бути дружиною генерала, треба вийти заміж за лейтенанта і викохати з нього генерала. Суспільне вісім років тому мало можливість вийти заміж за лейтенанта. Але воно зосередились на винищені генералів і на мастурбації без лейтенантів.
для передпенсійних
20:59 / 14.03.2023
" Не має кому працювати із талановитою чи не дуже талановитою молоддю, тому і не має результату." Вы маєте на увазі, що талановита КЕРІВНА молодь не має джинів, що будуть миттєво виконувати всі її побажання і телепатично знати всі її думки? Чи те, що шмарката керівна молодь не може навчити ще шмаркатіших напівкерівників і нікому виконувати елементарні технологічні і творчі функції? І перше і друге - позиція памперсної групи дитсадочка.
Від передпенсійних
19:42 / 14.03.2023
Не правда. На суспільному - майже усі начальники та керовники. У лапках звичайно. Решта - на роботі за графіком на 15 тисяч гривень. Не має кому працювати із талановитою чи не дуже талановитою молоддю, тому і не має результату. Все одне - замовити збоку, дати грошей і звітувати про просування вперед!
Пенсійні маніпуляції
17:29 / 14.03.2023
Не потрібні ані алкаші з пенсіонерами, ні молоді хапуги-нездари. Потрібні молоді, талановиті, з освітою. Працювала з режисерами на першому, у яких 11 класів освіти, рівень мислення відповідний. Тож, саме класних і молодих на Суспільному бояться, тероризують і всіляко намагаються знищити, бо як тут жити на фоні такого дзеркала, правда, алкоголічні пенсіонери?
За що боролись, на те і напоролись.
20:13 / 13.03.2023
Дуже багато кричали про те, що на першому пенсіонери і алкоголіки нічого не вміють. Дуже багато кричали про їх звільнення і набор нових - молодих, талановитих, завзятих, креативних. Ось і маєте-на рівному місці перднули в калюжу. Але грошики в карман. Халтурщики і ті, хто це лайно у них прийняв до ефіру.
Нгорі
13:30 / 13.03.2023
Не там лапки поставлені ."Талант" треба виділитии.
Ото допомогли тобі оті фейсбуки, доню?
17:35 / 12.03.2023
Виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення на телеканалі Перший Катерина Феленюк шукає редактора, гостьового редактора, журналіста, режисера монтажу та проджект менеджера. Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуку
Нгора
17:19 / 12.03.2023
Операторы суспилого таки да. Свет "ставил" приглашённый талант.
Вийшло токшоу хреноу
20:49 / 11.03.2023
Ведучій - нормальний. Гості-нічого собі. А картинка-лайно. Оператори Суспільного не вміють світло ставити і балансування камер робити - повний не професіоналізм.
За Вольтером
17:18 / 11.03.2023
УСІ ЖАНРИ ХОРОШІ, КРІМ НУДНОГО
Казарін
23:16 / 09.03.2023
Пішов ваш Казарін з москальським прізвищем типу на війну. І там вперто москворотить, коли за "Сава Україні" вбивають. Чи то так нічого не зрозумів, чи то тягне на етнічну батьківщину, чи то неясно на кого працює. З моральністю кадрів у вас завжди були проблеми.
Суспільний емпат
20:56 / 09.03.2023
Година-дві піде в етер всіх передавачів Суспільного по філіях, по радіо, в діджитал платформі... Було всього дві години - стане двадцять п'ять.. А там і до "десятків тисяч годин", про які звітувала Остапа, зовсім недалеко. І грошики cпишуться за десятки тисяч годин виробленого контенту.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду