На телеканалі «Суспільне Культура» стартує «Перше шоу»

На телеканалі «Суспільне Культура» стартує «Перше шоу»

12:02,
1 Червня 2023
2837

На телеканалі «Суспільне Культура» стартує «Перше шоу»

12:02,
1 Червня 2023
2837
На телеканалі «Суспільне Культура» стартує «Перше шоу»
На телеканалі «Суспільне Культура» стартує «Перше шоу»
Новий ранковий проєкт Суспільного з 5 червня 2023 року виходитиме щобудня о 7:00.

Анонсуючи нову програму, корпоративний сайт Суспільного зазначає, що «Перше шоу» триватиме дві години і міститиме корисну та пізнавальну інформацію, «що задає правильний настрій на весь день». Це пізнавально-просвітницька програма з розважальними елементами та музичним складником.

Вестимуть телешоу дві пари ведучих: Олександр Димов та Марина Клим і Роман Коляда та Яніна Андреєва. 

Член правління Суспільного, відповідальний за платформи радіо, телебачення та диджитал, Дмитро Хоркін зазначає, що створення нового проєкту зумовлено тим, що аудиторія мовника потребує не лише інформаційного контенту, а й неновинних програм. Він також висловив упевненість у тому, що новий проєкт буде підтримкою для глядачів у складний воєнний час.

За словами продюсера проєкту Максима Кошелєва, «Перше шоу» триматиме руку на пульсі життєвих подій і міститиме максимум практично корисної інформації для широкої аудиторії.

«Ми хочемо дати певну “віддушину” нашому глядачу, розповісти про позитивні людські історії. Навіть якщо ці історії спричинені війною та відбуваються на її фоні, ми хочемо показати, як ми навчилися в цих умовах жити, як ми вміємо справлятися зі складнощами й розвиватися», — розповідає Максим Кошелєв.

Він зазначає, що в рубриках телешоу розповідатимуть також і корисну інформацію прикладного характеру, таку як: оформлення виплат чи пільг, як на чомусь зекономити, як організувати свою безпеку — від фізичної до фінансової тощо. 

Рубрика «Країна героїв» щодня о 8:30 розповідатиме історії військових, учителів, лікарів, рятувальників, комунальників, залізничників, які наближають нашу перемогу.

«"Перше шоу" — про людей і для людей. Це саме той проєкт, який має підтримати людей у цей складний час. Це про життя, яке триває навіть під час війни. Про щоденні звички та ритуали, яких варто дотримуватися. Про гумор і особисті радощі, які теж можливі під час війни. Про той настрій, який тримає нас на шляху до Перемоги», — зазначає шеф-редактор проєкту Влад Зінкевич.

Нагадаємо, що в березні 2023 року Суспільне запустило суспільно-політичне токшоу «Новий відлік». Це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду