На Суспільному стартує оновлене токшоу «Новий відлік»

На Суспільному стартує оновлене токшоу «Новий відлік»

19:02,
7 Березня 2024
1529

На Суспільному стартує оновлене токшоу «Новий відлік»

19:02,
7 Березня 2024
1529
На Суспільному стартує оновлене токшоу «Новий відлік»
На Суспільному стартує оновлене токшоу «Новий відлік»
14 березня вийде перший випуск другого сезону суспільно-політичного токшоу «Новий відлік», яке транслюватимуть в ефірі місцевих каналів Суспільного, на «Українському радіо» та ютуб-каналі Першого.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

На глядачів у новому сезоні токшоу чекають гострі дискусії за стандартами журналістики із залученням представників громад України.

 У другому сезоні команда проєкту розширює географію дискусії та масштабує її на всю країну, запрошуючи до участі в токшоу представників громад із різних регіонів. Разом з топпосадовцями та лідерами думок у київській студії Суспільного вони аналізуватимуть головні теми тижня, порушуватимуть гострі питання й шукатимуть розв’язання як локальних, так і національних проблем. 

За словами продюсерки токшоу Тетяни Трощинської, команда проєкту сподівається, що до участі будуть долучатись лідери громад і лідери суспільної думки, які мають вплив на ухвалення рішень на місцях, такі як представники громадськості або волонтери.

Співведучою Андрія Діхтяренка в новому сезоні проєкту стане журналістка «Радіо Свобода» Власта Лазур. Ведучі модеруватимуть дискусію в студії токшоу та будуть повноцінними учасниками обговорення.

«Я рада долучитися до команди “Нового відліку”. Сподіваюся, що нам з Андрієм вдасться забезпечити відповідальний обмін думками та відкрите обговорення проблем. Ведення такого масштабного токшоу — це новий досвід для мене, і сподіваюся,  ми виправдаємо надії глядачів», — зазначила ведуча токшоу «Новий відлік» Власта Лазур.

Ведучий Андрій Діхтяренко каже, що від нового сезону очікує якісних та гострих дискусій і сподівається на відкритість влади в обговоренні навіть незручних тем.

Нагадаємо, токшоу «Новий відлік» як майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України стартувало на Суспільному в березні 2023 року. Під час випусків експерти разом із ведучим аналізували головні події тижня, говорили про ситуацію на фронті, внутрішню та міжнародну політику, соціально значущі теми. 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Пёсик баскервілів медіа
21:15 / 08.03.2024
Оп'ять споглядати на творчість Кучеренко?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду