За підтримки USAID відбудеться технічне оновлення кількох філій Суспільного

За підтримки USAID відбудеться технічне оновлення кількох філій Суспільного

11:23,
19 Квітня 2023
2791

За підтримки USAID відбудеться технічне оновлення кількох філій Суспільного

11:23,
19 Квітня 2023
2791
За підтримки USAID відбудеться технічне оновлення кількох філій Суспільного
За підтримки USAID відбудеться технічне оновлення кількох філій Суспільного
Нову техніку отримають у Львові, Рівному та Ужгороді.

Офіси Суспільного, залучені до лінійного телевиробництва, отримають нову студійну техніку, яка дозволить підвищити якість виробництва прямих ефірів. Про це йдеться на корпоративному сайті НСТУ.

Суспільний мовник отримав нове обладнання завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Технічні оновлення від партнерів відбудуться у низці регіональних офісів Суспільного, де команди залучені до інформаційного мовлення країни. А саме у Львові, Рівному та Ужгороді.

За словами членкині правління Суспільного, відповідальної за новини та регіональне мовлення Марії Фрей, на початку повномасштабного вторгнення команда мовника віддавала пріоритет оперативному інформуванню. «Зараз ми хочемо покращити візуальну якість нашого контенту — насамперед у регіональних центрах виробництва у Львові, Рівному та Ужгороді», — сказала вона. 

Раніше повідомлялося, що журналістам «Суспільне Херсон» передадуть комплекти техніки, які дозволять оперативніше та якісніше інформувати про все, що відбувається в регіоні. Команда Суспільного отримала нове обладнання також завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Комплекти на базі смартфонів та комплекти ноутбуків отримають кореспонденти, які працюють на виїздах, та працівники «Суспільне Херсон», що оброблятимуть, монтуватимуть отриманий від кореспондентів матеріал, публікуватимуть його і випускатимуть в ефір на різних платформах мовника. 

Ілюстративне фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ВК
11:53 / 28.04.2023
Платити це нормально для тих, хто має понад 200 тисяч гривень зарплати щомісяця під час війни! А скоро і премії чималенькі отримають! Наглядова рада постарається: Про схвалення проєкту звіту про винагороду правління АТ «НСТУ» за 2022 рік. І деяким членам НР дістанеться! За те, що дружно так проголосують за це! Гарно влаштувались, чи не так?
Смартфони і сімки
01:53 / 28.04.2023
Теж питала колись у Федіра Скрипника, а чому журналісти мають за свій рахунок дзвонити, і багато. На що він мені, на пару з такою собі пришелепкуватою Тетяною Рихтун, доводили, що платити за робочий зв'язок це нормально. Звісно, це не нормально. А тому Скрипник і Рихтун, якщо ви це читаєте - дивіться, я показую вам середній палець!
Відвідувач філій
01:48 / 28.04.2023
Ви дуже помиляєтесь щодо центру. На Олівці в кімнаті для обідів стоять обдерті меблі часів, очевидно, здобуття Україною Незалежності. Щоразу обідала за компом, бо там - гидко. І думала, що Аласанія, який пожлобився навіть в Ікеї купити нещасні десять стільців по 300-500 грн, це герой якоїсь сатиричної повісті. А Лігачова його персональна оспівувачка, з окремим журналістських стандартом для Суспільного - теж. Такої концентрації жадібності і пофігізму не бачила ніколи. Тому, студії Оофвця та інші приміщення теж сході на сарай, не переймайся. Звільнилася і забула, чого всім нормальним людям і рекомендую. Соромно гостей до студії запрошувати було.
Запитальник
07:37 / 22.04.2023
Смартфони чудово, а сімки та зв'язок за свій рахунок чи їм старлінк виділять?
Запитальник
07:36 / 22.04.2023
Смартфони чудово, а сімки та зв'язок за свій рахунок чи їм старлінк виділять?
А куди подівались чудові камери роботи
13:04 / 21.04.2023
, які свого часу так рекламував Чернотицький?
очевидець
10:00 / 21.04.2023
Днями побував на одній із філій суспільного, яка, схоже, не є фаворитом ЦД. Це жах! Нагадує сарай! Повне запустіння всередині в будівлі! Людей обмаль! І оце є "реформа"?
Оксана
22:32 / 20.04.2023
Поставте хоч самі суперові камери. Але декораційне лайно залишиться лайном.
Nokia
15:53 / 20.04.2023
Та ні, просто їм подарують собі новеньки смартфони епли, а старі передадуть в студії. Все одно вони краще показують, ніж те лайно, що зараз є.
Весняна шизоФЕЙМія продовжується
12:39 / 20.04.2023
Що, знову безсистемно купу моніторів напхають в кадр? Готуємо долоні до оплесків.
очевидець
14:54 / 19.04.2023
Технічне оснащення кількох філій. А інші нехай "загинаються"! Оце така політика!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду