Дмитро Козлов, Суспільне: «Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій»

Дмитро Козлов, Суспільне: «Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій»

10:10,
17 Лютого 2023
5774

Дмитро Козлов, Суспільне: «Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій»

10:10,
17 Лютого 2023
5774
Дмитро Козлов, Суспільне: «Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій»
Дмитро Козлов, Суспільне: «Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій»
Член правління НСТУ, відповідальний за управління персоналом, розповів про скорочення в компанії та як трансформуються філії до 2025 року.

Дмитро Козлов став членом правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальним за напрям управління персоналом, у серпні 2021 року. За цей час у компанії розробили Концепцію регіонального мовлення на 2022–2025 роки, яка передбачає кардинальні зміни у філіях. Зокрема, на базі філій створять шість хабів Суспільного, кожен із яких включатиме центр виробництва, декілька бюро в найближчих областях та гіперлокальну мережу журналістів у територіальних громадах. За словами Дмитра Козлова, на початку 2022 року Суспільне мало 3949 працівників. Тепер під процедуру скорочення потраплять 295 працівників. Дмитро Козлов розповів, кого скоротять, хто буде головним у хабах, а хто — в бюро, де поділися продюсери філій, яких масово скоротили на початку року, й чи чекати протестів через оптимізацію штату.

Пане Дмитре, скільки людей працювало в компанії до початку великої війни? Скільки у філіях? На радіо? У центральній дирекції?

— Станом на початок 2022 року Суспільне мало 3949 працівників, з них 1674 у регіонах. Команда «Українського радіо», радіо «Культура» та радіо «Промінь» — 641 працівник. Центральний офіс у Києві — 2275 (включно з командами радіо).

Чи відбулися скорочення під час великої війни? Кого і скільки людей переводили у простій під час воєнного стану?

— Скорочень від початку великої війни не було. Попри те, що частина працівників була у простої не з власної вини, ми виплачували їм дві третини заробітної плати, як вимагає закон. Зараз 12,7 % працівників Суспільного — у простої. Частина працівників була мобілізована і служить в армії: ми зберігаємо їхні робочі місця та чекаємо повернення зі служби.

Наприкінці 2022 року в НСТУ почали впроваджувати Концепцію регіонального мовлення на 2022–2025 роки. Чи призведе вона до масового скорочення у філіях? Яка кількість працівників потрапить під оптимізацію?

— За допомогою трансформації ми диверсифікуємо безпекові ризики завдяки декільком центрам виробництва та розподіляємо об’єкти критичної інфраструктури. І зможемо забезпечити безперебійну роботу Суспільного за будь-яких загроз.

Усі зміни відбуваються, щоб ми могли продовжувати незалежне мовлення, інформувати суспільство про важливе тут і зараз по всій території країни. Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій Суспільного.

Частина посад буде скорочена. Проте будуть створені й нові посади. Пріоритет у зайнятті нових та всіх вакантних посад надаватиметься чинним працівникам, зокрема переважне право матимуть ті, чиї посади будуть скорочені. Під процедуру скорочення потрапляють 295 працівників.

Скільки ви створите хабів, де вони будуть, якими будуть їхні команди?

— ІЗ початком повномасштабного вторгнення в одній із філій запрацював резервний центр мовлення. Він залишатиметься основним та забере частину функцій центрального офісу. Поки триває війна, з міркувань безпеки ми не готові озвучувати публічно всі міста, які стануть центрами виробництва. До 2025 року компанія планує створити центральний, західний, північно-західний, північно-східний, південний і східний хаби. У кожному з них працюватиме регіональний центр виробництва, бюро в сусідніх регіонах та гіперлокальна мережа журналістів у громадах.

Такі центри виробництва, штатом близько ста працівників, координуватимуть виготовлення контенту одразу в кількох областях.

Раніше у філії за контент відповідав продюсер. Хто тепер буде головним у хабах та бюро?

— З 24 лютого регіональні команди перейшли в режим повноцінного інформаційного мовлення. І поки війна триває, й після перемоги обсяг роботи шефредакторів філій буде сталим. Тож за контент, який виготовляє хаб, відповідальний шефредактор. Господарськими й адміністративними питаннями, як і раніше, завідує менеджер. У бюро, які контентно підпорядковуватимуться хабам, керівником творчих підрозділів став шефредактор. За менеджером залишається господарська частина. Гіперлокальна мережа журналістів підпорядковується шефредакторам у кожному регіоні.

У центрах виробництва створено нову посаду продюсера з виробництва. Ця людина керуватиме всіма процесами хабу, крім власне новинних, організаційно та контентно.

Згідно з концепцією, на базі хабів будуть утворені продюсерські центри для співпраці з локальними продакшенами. Тобто посади продюсерів залишаються? Скільки людей працюватиме в цих центрах?

— Продюсери філій Суспільного, які здобули успішний досвід проєктної роботи в попередні роки, сформували ядро окремого продюсерського хабу Суспільного, який створюватиме контент на загальнонаціональному рівні. Цим займатимуться креативні продюсери, які територіально працюватимуть у різних регіонах під керівництвом Марії Заіченко. Ця команда з 11 людей розроблятиме ідеї та шукатиме можливості для їх втілення.

Що відбудеться з іншими філіями, які не стануть хабами?

— Філії, які не стали центрами виробництва, увійдуть до складу хабу як бюро. В бюро працюватимуть 50–70 людей. Проте присутність Суспільного в таких регіонах територіально зростатиме за рахунок створення гіперлокальної журналістської мережі. Постійна присутність журналістів на місці подій дозволить швидко давати перевірену інформацію, що стане нашою конкурентною перевагою в порівнянні з іншими медіа.

На початку року правління НСТУ вирішило звільнити низку продюсерів, посади яких не передбачені новою концепцією. Хто з них залишився в компанії й на яких посадах?

— У грудні 2022 року стартував процес перерозподілу обов’язків серед учасників команди, які відповідають за творчі напрями філій, у міру завершення їхніх контрактів із компанією. Віктор Мозалевський, Яна Бабак, Любов Тімкова, Зоряна Биндас, Галина Держипільська, Костянтин Лоцман, Оксана Кириленко, Ольга Журавльова, Ірина Первишева й Наталія Андреєва перейшли на посади креативних продюсерів. Директорами з виробництва стали Олена Баніна, Максим Волошин, Євген Тичина, Сергій Татаренко, Артем Шелковий і Олена Кваша. Олександр Марченко й Ірина Сандуляк продовжили роботу в команді Суспільного над проєктами «Українського радіо». Дмитро Клименко перейшов на посаду шефредактора філії.

Регіональні радіостанції теж чекає оптимізація?

— Регіональні команди радіо входять до складу філій Суспільного. Трансформація компанії змінить робочі процеси та підходи до виробництва всіх підрозділів, і радіо також. Радійні команди в регіонах налічуватимуть 56 працівників (разом із працівниками в декретній відпустці).

У 2023 році інформатори та журналісти громад входитимуть до штату Суспільного чи працюватимуть на аутсорсі?

— Кореспонденти гіперлокальної мережі Суспільного входитимуть до штату центрів виробництва та бюро. Мережа таких журналістів забезпечить максимальне охоплення місцевих новин із громад, якого немає в жодному іншому медіа, дозволить швидше за інші медіа надавати перевірену інформацію з будь-якої точки України.

Раніше, коли впроваджували попередню концепцію регіонального мовлення й була велика оптимізація, працівники в регіонах виходили на протести? Ви обговорювали з працівниками зміни у штаті? Вони розуміють, що ці зміни необхідні?

— Протягом останнього кварталу 2022 року керівництво провело низку зустрічей із командами філій і центральної дирекції саме для детального роз’яснення та обговорення трансформації. Потребу у змінах відчуває весь колектив Суспільного. Всі разом ми намагаємося реалізувати ці зміни в найкращий спосіб. Комунікація трансформації з командою відбувається щодня. З кожним працівником окремо і з підрозділами.

Упродовж останніх років Суспільне суттєво підвищило якість свого контенту, розширило аудиторію й закріпилося на лідерських позиціях у списку «білих» медіа. Це сталося в тому числі завдяки втіленню концепції регіонального мовлення на 2018–2021 роки.

Фото пресслужби Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Для ВК
18:32 / 02.06.2023
Загальний обсяг виплачених у травні коштів голові правління АТ «НСТУ» після оподаткування (податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) 18% та військовий збір (ВЗ) 1,5%) становив 254 148, 56 грн.
ВК
12:36 / 14.03.2023
Нє, ну ви бачили! Суспільне робить закупки: кава. чай -13 тисяч 120 грн,цукор -716 грн, цукерки - 10 тисяч 290 грн, вершки - 831 грн, печиво, пряники - 3 тисячі 143 грн. А ще стакани на 2 тисячі 165 грн. Оце такий дріб'язок хочуть витягти з Держбюджету під час війни. А самим купити з 200 тисяч зарплати?
ghfdlf
12:26 / 20.02.2023
Сам по себе Аласания - это хам, который считает, что все, абсолютно все, кто работал в бывшей системе госвещания Украины - это люди, которые не достойны такого гения. Поэтому изначально была цель - никакой коммуникации, он без психов не может объяснить своих целей и не считает нужным коммуницировать. Убрать всех и сделать все под свои хотелки. Тех, кого сейчас оставили, их тоже уберут. Можно придумать какую угодно структуру, но есть реальность, а она иная.Структура не рабочая или долгоиграющая настолько, что никогда эта куча недобитков ничего не сможет взять ни по доле, ни по рейтингам отдельных проектов, а за это время произойдет полное уничтожение всего. В стране полно классных продюсеров, которые своей работой на частных вещателях доказали свои профессиональные качества, а этот проходимец назначенец. Все его успехи в прошлом и на местном уровне, откуда он. Для всей страны у него нет ни личного ресурса, ни многих качеств, ни навыков.Его личные достижения были или на базе других специалистов, или на готовых базах каналов с отличными собственниками. Свое он не смог развить, его люди из Медиапорта, это единственный личный проект и тот был на базе другого канала изначально, умер. Люди его разбежались, остались без работы, или сидели там, работая еше где-то. Если бы были реальные конкурсы, он бы никогда не прошел уровня даже своего Харькова. Все остальное про белые СМИ, про улучшение качества - это все списки прикормленной медиапиздоты. Свои написали рейтинги. Как и свои ему когда-то дали Заслуженного. Этот хрен с горы даже не отказался от звания, хотя оно противоречит смыслу Общественного. Лохушки типа дуры из Одессы или Марычки Фрей из Мариуполя будут еще долго слушать про великого реформатора и самые независимые медиа. Пока Аласания будет пилить бабло. Это единственная его цель. Иначе бы у него хоть раз взыграла совесть и мальчик хоть бы отказался о многого, что не его. Не на своем месте. Бывшей системе наука. Пенсионерам надо было смену готовить, меньше в совок играть, а не создавать токсичную обстановку и вещать о своей незаменимости. Поколение выученных 30-50-летних Аласания уже спилил. Там было много профи и конкурентов.Но они вякали, поэтому его правая рука идиот Ченрнотыцкий, мальчик-пресс-служба Сум, не ТВ, и ставленник депутата одной из лояльных партий. Ровесники с Аласания не работают. Он им ничего не может дать. Уровневым людям тоже. Лохушки еще не знают, как наш мэтр кидал людей. Скоро пойдут на свалку. Успеет разбогатеть и создать себе подушку безопасности только Чернотыцкий. К сожалению - система одного персонажа и проходимца. Такие структуры долго не работают. Пока не выкачает бабло. Рабочие структуры только те, куда набирают профи, не выедают 70% под зарплату, а дают его на развитие. И где не "зашкаливает личка" при найме, термин HR. Здесь только лояльные. Это не может быть системой по стране. Но персонаж еще и дико упрямый, поэтому даже не слышит. Пилить бабло тоже надо уметь.
когда вы уже нажретесь?!
11:54 / 20.02.2023
Жучка может написать уже сто интервью. Но по факту и итогам. Шобло Аласании и Чернотыцкого, медиаспильноты и бабок из Детектора шли в эту реформу только на бабло избюджета. Ничего больше! Потому что первым делом они выбили себе и своим самые большие зарплаты. На рынке, на любом частном канале им бы никто не дал этого. Здесь без результатов на госбюджете можно все. Особенно, если везде свои. Если Наглядова рада ручная и Остапа подмахнет все. Критики у этих теток никакой. Аласанию они обожают. Никакие хабы по всей стране ничего адекватного не сделают. Это изображение бурной деятельности. Цель этой реформы была - сесть на потоки, убрать любых конкурентов и минимальными усилиями пилить бюджет, сколько будет возможно. Реально если бы хотели, то многое сделали бы раньше. Даже интервал внедрения типа чего-то своего говорит только о том, что хотелось сесть на потоки. Набирают специалистов без образования и достижений. Нулевых, которые только восторженно скачут от Аласании. УТ-1 никогда не был приличным каналом. Регионы многие были. И были безальтернативными. Поэтому в стране больше не будет адекватного ТВ. Будет только вечный Аласания-Чернотыцький, потом какую-то дуру поставят на смену и будут ею рулить, типа девы из Одессы или этой кучи креативных продюсерынь. Список бы проектов и их уникальность, плюс адекватность времени от продюсерынь и директоров по производству бы предъявили в студию! Нет ничего. Просто бурная деятельность для распила бюджета.
Итог реформы - бабло своим
11:21 / 20.02.2023
8 лет уже вещают о светлом будущем. Наступило для кучки приближенных Аласании, Чернотыцкого, бабок из Детектор медиа. Все уже поняли, что вы очень хотели бабла. А Аласания сидел в Харькове всеми забытый, потому мстил и увольнял всех, кто был на компаниях. Чтоб на фоне этого дна его опять стало хоть немного видно. Ничего более. Самых бездарных, зато молчаливых оставили. Тех, кто никакие проекты не делал, зато очень прыгал от счастья и в рот заглядывал. Дева из Одессы просто убожество и совок, откуда она там, еще из меньшего города. Западные филии просто дно непроходимое с сюжетами про дедов и бабов. Такое днище, что лучше бы их не выставляли в сети, никто бы не узнал, что Суспильне такое непроходимое дно. В Харькове просто самых тупых оставили. Тех, кто только был на 3-х ролях все время. Там ноль по деятельности, только собачья исполнительность. Первышева просто тетка-училка. Возле ТВ лежала. А бабло поделили среди своих. Итог реформы. Настолько нищеброды, что никак не нажрутся. Аласания так просто, видимо, сильно обнищал в Харькове, что никак не нажрется. Уж так хотел вернуться. Папа Аваков не забыл. Так хотелось опять на бюджет и все только себе. Только он один у нас гениальный на всю страну. Анус соски не зализали еще?
Аргументи закінчилися?
18:48 / 19.02.2023
Треба визнати, що чудова схема розпилювання державного бабла пройшла успішно. З чим баблоотримувачів і вітаємо!
Рейтинг "білих" ЗМІ
18:04 / 18.02.2023
І Ххто складає рейтинг білих ЗМІ? Лігачова! І там ж Суспільне? От несподіванка! Я особисто знаю в обличчя людей, які прекрасно джинсували в Київській філії, і нині спокійно працюють. Тому система не змінилася, вона лише зімітувала реформу. І хто є в тому рейтингу ще, давайте подивимось? УП і НВ! ХА-ХА-ХА! УП і НВ регулярно постять комерційну заказуху як мінімум! Лише нещодавно на УП вийшла відбілююча стаття Косована, керівника MacPaw, щодо обшуків з приводу земельної ділянки. І на обох виданнях за кілька тижнів до того вийшли широкі рекламні статі про Гороховського, який піарив свій новий бізнес stereo у Польщі, хоча це просто максимум новина - і то не факт, треба подумати, щодня якісь комерційні компанії відкривають якісь продукти і що, про це писати? Це не суспільно важлива інфа, а реклама комерційної організації. Ну то плашку вішайте "Реклама". Її нема. Я вже мовчу про розділи Астрологія на цих сайтах, вже НВ опустився до заголовків Чорна Літ ввійшла у місяць в п'ятницю, а УП відкрито пише на Таблоїді що будь-хто може замовити там піар себе, чим регулярно користуються губаті блогери і псевдовійськові, що піаряться на війні. Тому ці казочки про білі ЗМІ залиште для своїх придурків-спваробітників, якими ви хворобливо себе оточили, бо поряд з розумними перебувати боляче, бо самі дурні.
Для непраді
11:03 / 18.02.2023
Ви як Путін. От що значить довго сидіти в своїй бульбашці з безкінечними грошима, повною відсутністю відповідальності і з самими д#полизами навколо - втрачається почуття реальності. Ви забули, що навколо - НЕ самі раби. Яка мені різниця, що написати тут? У мене є свої мозги і я бачу справи зсередини компанії. І у мене є смак. А) Хороше ЗМІ це Newsweek, Observer чи New York Times, але аж ніяк не сайтик Суспільного з "дизайном" наче школяр намалював і нудним контентом з типу об'єктивними - а насправді нудними! - новинами. Ви бачили тут когось з літературним талантом, ви бачили тут хоч один класно написаний репортаж? Ні. Бо талантів на роботу не запрошують, за ними не полюють, а якщо хтось затісався випадково по наївності своїй, то його знищують, щоб не аисрвувався. Ніде в світі ніхто не говорить про об'єктивну журналістику, це смішно, бо все суб'єктивно. Це є низькопробна пропаганда для донорів! Навіть два різні розумні редактори зверстають різну інформаційну панораму дня, в залежності від своїх вподобань. Все базується на авторитетній суб'єктивеості видань. А нормальні люди читають різні хороші видання і так наближаються до істини Б) Продовження вашої жирної маніпуляції в тому, що ви міняєте місцями причину і наслідок. Суспільне робить типу незалежну журналістику не тому, що там сидять достойні люди. А тому що це ЄДИНА умова, за якої їм поки що дають бабло. Якщо вже й цього не буде, то розгніване суспільство лавку прикриє вмить, ярості до того як використовується держбюджет з податків чесних роботяг вже накипіло достатньо. І ще кілька питань для діалогу: куди йдуть бабки країни і донорів, адже технічна база не оновлена, виробництва свого глобально нема? чому Аласанія наймав ворога України Лієва, якого пару тижнів тому вигнали з Міноборони? чому за 8 років не було кореспондентів на фронті ніколи? чому всі ключові посади і кар'єрний зріст мають одні й ті самі 15-20 прізвищ і чому всі ключові призначення провадяться без відкритих конкурсів, на які могли б податися діючі працівники? Ще хочеться спитати, чому в компанії так багато клінічних алкоголіків і людей з явними психічними відхиленнями, що, немов піявки, повисли над людьми, що стараються, і останні вигоряють за 6-7 місяців, але знаю, що це питання риторичне
Які там 12 тис
09:31 / 18.02.2023
В 2020-му хороші журналісти звільнялися, бо на руки отримували 7200 за повний робочий день. При цьому їх пресувало керівництво за найменші вимоги поваги до себе і спроби робити хорошу роботу (бо це багато кого напружувало!), весь діалог це "нє нравіцца - звільнявся". І коли люди звільнялися, то пособіє по безробіттю отримували 8000. Вдумайтеся, виплати з безробіття були більшими, ніж гонорар за роботу! І яка комунікація. Її немає, це брехня. Є лише міжсобойчики на курилці для своїх.
yui
09:03 / 18.02.2023
Дол....бы из руководства наконец-то на учились хоть немного адекватно коммуницировать. Это просто прогресс какой-то! Хоть один не назвал, где будут хабы, чтоб не навести ракеты. В отличие от идиотки Остапы, у которой просто мозгов нет. Хоть один вспомнил закон, что работающие сотрудники имеют первое право на новые должности. То, что нарушили в 2014 при первой волне ликвидации. Потому такое дерьмо и такое качество. Потому что везде остались дублеры, а не те, кто мог что-то делать. Поэтому эти продюсеры хабов и креативные продюсеры не выдадут ничего. Нет у них опыта проектной работы. Но прям удивительно, что за все годы хоть один не дебил адекватно ответил на вопросы.
jhkj
01:17 / 18.02.2023
в первую волну сокращений быбли протесты, потому что по филиям людей избивали, чтоб занять чье-то место. Расправлялись с помощью СБУ, угрожали. Издевались. Это сейчас их в жопу целуют. рассказывают о какой-то там проектной работе. Никакого опыта проектно работы у них нет и не будет. Все эти кучи продюсерынь ничего не сделают.
NONAME
23:15 / 17.02.2023
Пізно нити. Все з регіонами вирішили ще в 2013-2015 рр, адже профільний закон не зобов'язує мати регіональні філії чи частоти для них. Тут зійшлись інтереси багатьох: а) чинуш, яким набридло (не завжди з благородною метою) фінансувати міні-УТ1 та міні-УР1 в кожному регіоні і яким краще все в купу збити і менше грошей давати; б) грантоотримувачів, яким треба якнайшвидше звітувати перед донорами, що от Україна проводить ще одну реформу і наближається до ЄС - косо-криво, але живо, галочка поставлена, і нічого не турбує; в) корисних ідіотів (Аласанія, Чернотицький і все їхнє братство), які за підтримки вищезазначених груп управляють оцим хазяйством (не здивуюсь, якщо ці ідіоти скажуть, що закриють телеканали і переведуть все в діджитал і залишать 3-4 радіостанції в ефірі).
Внутрішній спостерігач
23:09 / 17.02.2023
Як ут не назви, воно все одно залишається ут. За час існування суспільного.... За останні 6 років нічого не змінилося грамотних людей або звільнили або не підвищують, хтось сам давно пішов, зате прийшли свої, рідні друзі і просто сусіди. Немає у людей досвіду роботи на телебаченні, лінощі і гордині, зарозумілість. Улюблена фраза не подобається звільняйся. Інжинер, взагалі не поважаю як людей, хоча вимагають вищу освіту, до творця немає таких вимог немає... Найголовніше, щоб людина була своєю. Покупки техніки не відбувається хоча фінансування йде від держави і на секунду більше, ніж у всіх інших каналів. Техніка нова з'явилася тільки після того, як подарували японці або дали гранди, по суті гроші були освоєні, але не витрачені. Зарплата у керівників займає 70% від усього зарплатного фонду... На одного інженера по суті 10 начальників., у підрозділах людей лише скорочують, нові не хочуть йти на їхню супер зарплату 12000грн. Висновок технічно канал не зростає, мотивації для працівників немає, ані фінансової, ані кар'єрної. Відносини в колективі гірші нікуди, гроші йдуть у трубу. Взагалі болото, яке знищує людей та гроші.
Внутрішній спостерігач
23:08 / 17.02.2023
Як ут не назви, воно все одно залишається ут. За час існування суспільного.... За останні 6 років нічого не змінилося грамотних людей або звільнили або не підвищують, хтось сам давно пішов, зате прийшли свої, рідні друзі і просто сусіди. Немає у людей досвіду роботи на телебаченні, лінощі і гордині, зарозумілість. Улюблена фраза не подобається звільняйся. Інжинер, взагалі не поважаю як людей, хоча вимагають вищу освіту, до творця немає таких вимог немає... Найголовніше, щоб людина була своєю. Покупки техніки не відбувається хоча фінансування йде від держави і на секунду більше, ніж у всіх інших каналів. Техніка нова з'явилася тільки після того, як подарували японці або дали гранди, по суті гроші були освоєні, але не витрачені. Зарплата у керівників займає 70% від усього зарплатного фонду... На одного інженера по суті 10 начальників., у підрозділах людей лише скорочують, нові не хочуть йти на їхню супер зарплату 12000грн. Висновок технічно канал не зростає, мотивації для працівників немає, ані фінансової, ані кар'єрної. Відносини в колективі гірші нікуди, гроші йдуть у трубу. Взагалі болото, яке знищує людей та гроші.
для Неправді
22:44 / 17.02.2023
Вы ще напишіть, що Аласанія і Чернотицкий підняли УТ-1 з колін
Неправді
17:27 / 17.02.2023
Вы недочитали статтю до кінця. Я вам процитую, читайте і стидайтесь "Упродовж останніх років Суспільне суттєво підвищило якість свого контенту, розширило аудиторію й закріпилося на лідерських позиціях у списку «білих» медіа. Це сталося в тому числі завдяки втіленню концепції регіонального мовлення на 2018–2021 роки.ч"
для неправди
14:45 / 17.02.2023
Комунікації нормальної на суспільному ніколи не було. Інтриги, замовчування, знущання над підлеглими і дуже несприятлива атмосфера. Це коли вони у своїх постах пишуть "супер", а насправді все далеко не супер. Все не так, як має бути у творчому колективі. Не має майбутнього у такої структури. А наплести в розмові можна багато чого. Та вони в це і самі не вірять. Говорять, аби донори підкинули грошенят.
Неправда
13:33 / 17.02.2023
Комунікації керівництва з підлеглими в компанії немає. В Центральному офісі керівники окремо, а працівники з їхніми проблемами окремо. Діалогу немає, фідбеку на висловлені потреби і проблеми немає. Керівник навіть не вважає за потрібне представляти нових працівників колективу. Супер токсична атмосфера в компанії, інтриги, плітки, кар'єра будується по кастам і в курилці, сам продукт дуже слабкий в плані естетики, якості, модерності. Планую звільнення і не раджу для працевлаштування.
дивно
11:26 / 17.02.2023
"Філії, які не стали центрами виробництва, увійдуть до складу хабу як бюро. В бюро працюватимуть 50–70 людей". Як? А раніше писали, що 45 людей. А ( арифметика). Хто більше напише? Чи аби написати?
глядач
11:13 / 17.02.2023
А як же оптимізація торкнеться саме Центрального офісу, чому не написали конкретно? Регіони вони вже знищили і далі знищуватимуть, це зрозуміло.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду