Дмитро Козлов офіційно став новим членом правління Суспільного

Дмитро Козлов офіційно став новим членом правління Суспільного

16:07,
17 Серпня 2021
3673

Дмитро Козлов офіційно став новим членом правління Суспільного

16:07,
17 Серпня 2021
3673
Дмитро Козлов офіційно став новим членом правління Суспільного
Дмитро Козлов офіційно став новим членом правління Суспільного
Він підписав контракт із головою наглядової ради Суспільного на чотири роки.

16 серпня 2021 року новообраний член правління Суспільного Дмитро Козлов підписав контракт із головою наглядової ради Світланою Остапою. Тепер він офіційно увійшов до складу правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Головне завдання Дмитра Козлова, відповідального за напрям управління персоналом, — реалізація HR-стратегії, яка відповідатиме стратегії Суспільного мовника. 

Упродовж чотирьох років робота Дмитра Козлова базуватиметься на посиленні взаємодії працівників Суспільного та роботодавця, автоматизації допоміжних процесів роботи з талантами й підтримці навчання та професійному розвитку всієї команди Суспільного мовника. 

«У найближчі кілька місяців пріоритетом у роботі залишається успішне впровадження грейдової системи, робота над колективним договором та підтримка процесу залучення професіоналів, яких не вистачає у деяких напрямках роботи. Одним з інструментів цього періоду стане вивчення та впровадження так званих «кращих практик», які застосовують провідні українські та транснаціональні компанії у роботі з талантами.

Як кожна велика організація, АТ «НСТУ» глибоко інтегрована у загальний ринок праці України — з усіма його викликами, особливостями та можливостями. Є беззаперечні переваги та труднощі, які ми розуміємо та з якими працюватимемо», — зазначив новообраний член правління.

Нагадаємо, відповідно до закону «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», правління є виконавчим органом АТ «НСТУ». За поданням голови правління Наглядова рада НСТУ обирає членів правління строком на чотири роки відповідно до Статуту НСТУ. Рішення про обрання членів правління НСТУ має бути мотивованим, з обґрунтуванням підстав, на основі яких Наглядова рада НСТУ надає перевагу одному кандидату перед іншим.

20 травня 2021 року наглядова рада НСТУ обрала членів правління НСТУ. До його складу увійшли: Тетяна Кисельчук, Родіон КочубейДмитро Хоркін та Ярослав Лодигін.

29 липня 2021 наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління, відповідальним за управління персоналом.

Фото: сайт corp.suspilne.media, Володимир Шевчук

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду