На Суспільному скоротять майже 300 працівників

На Суспільному скоротять майже 300 працівників

15:10,
17 Лютого 2023
4734

На Суспільному скоротять майже 300 працівників

15:10,
17 Лютого 2023
4734
На Суспільному скоротять майже 300 працівників
На Суспільному скоротять майже 300 працівників
Автори:
Частину посад скоротять, натомість створять нові.

У Національній суспільній телерадіокомпанії України під процедуру скорочення потрапляють 295 працівників.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» сказав  член правління НСТУ, відповідальний за напрям управління персоналом, Дмитро Козлов.

«Частина посад буде скорочена. Проте будуть створені й нові посади. Пріоритет у зайнятті нових та всіх вакантних посад надаватиметься чинним працівникам, зокрема переважне право матимуть ті, чиї посади будуть скорочені. Під процедуру скорочення потрапляють 295 працівників», — зазначив він.

За його словами, станом на початок 2022 року Суспільне мало 3949 працівників, з них 1674 у регіонах. Команда «Українського радіо», радіо «Культура» та радіо «Промінь» — 641 працівник. Центральний офіс у Києві — 2275 (включно з командами радіо).

«Скорочень від початку великої війни не було. Попри те, що частина працівників була у простої не з власної вини, ми виплачували їм дві третини заробітної плати, як вимагає закон. Зараз 12,7 % працівників Суспільного — у простої. Частина працівників була мобілізована і служить в армії: ми зберігаємо їхні робочі місця та чекаємо повернення зі служби», — розповів Дмитро Козлов.

Він каже, що усі зміни відбуваються, щоб Суспільне могло продовжувати незалежне мовлення, інформувати суспільство про важливе тут і зараз по всій території країни. Оптимізація торкнеться і центрального офісу, і регіональних філій Суспільного.

Як писав «Детектор медіа», на Суспільному впроваджують нову концепцію регіонального мовлення на 2022– 2025 роки. До 2025 року у Національній суспільній телерадіокомпанії України планують створити шість хабів і бюро на базі 22 філій.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Рекомендація
00:03 / 05.03.2023
Неадекватним - просто ідіть на$$й. Пенсія, алкоклініка і психіатр прогули ставлять
ЧОРНОТИЦЬКІй
22:20 / 01.03.2023
В Суспільному про "гонорари" всі забули давно. Дуже давно. Особливо про це забули пенсіонери. Лише "приблатнённые" отримували в конвертах. Так що не не треба тут солов'їних співів про героїчну відмову про подвійний гонорар.
коректор
19:09 / 01.03.2023
Правильно: Чернотицький.
Чорнотицькі
12:36 / 01.03.2023
не є моїми друзями. Таких людей в моєму колі немає. Я до них відчуваю лише глибоке презирство, не знаю, чому ви вирішили інакше. Це мої вороги, а не друзі. Мене цікавила на Суспільному можливість працювати, видавати результат і достойно заробляти. Ця можливість була перекрита кодлом блатних, пенсіонерами, що хочуть вийти з роботи уперед ногами, і іншими маргіналами. Я попрацювала достойно, але система корупції і брехні, а також система де я не можу рости в кар'єрі, бо це блокується, мене не влаштовує. Тож, попрацювавши достойно, я розвернулась і пішла, бо це безглузда трата часу. Втратила від того тільки компанія. Таланти з неї витікають, а значить розвитку не буде ніколи. До речі, пішла після пропозиції керівної посади і підвищення гонорару вдвічі. Просто працювати під егідою корупціонерки, що джинсувала все життя, а тепер стала святою, підлищавшись до керівника - мене не цікавить. Тож, я зрушаю Землю в іншій компанії. Де мене цінують, і де лідерство було дано за 2 місяці, а не 5 років треба було щось комусь доводити. А пишу тут з однієї причини - мені болить як витрачаються кошти платників податків.
ВК
15:31 / 27.02.2023
А чого так мало скорочують? Треба 3000.
ні, не питання не нащадок великого Архімеда
10:24 / 27.02.2023
Вона нащадок безпритульного пацана, що нахабно просив десять копійок у Остапа Бендера. Бо не хоче завоювати лідерство, не принесли пенсіонери його на блюдечку з блакитною кайомочкою. І просить лідерства, як аласанії-чернотицькі фінансування.
Для "Не питання"
20:47 / 26.02.2023
Схоже, Ви нащадок Архімеда. Той казав : "Дайте мені точку опори і я зрушу Землю". Ви просите лідерства і обіцяєте справи. Хоч щось ефемерне, але обіцяєте. А Ваші друзі просять лише фінансування без обіцянок. Вісім років просять
пенсіонери пoгано соображать і не розуміють
16:25 / 25.02.2023
чому суспільне в дупі. І звинувачувати їх в цьому - все одно, що рашисти в усіх гріхах звинувачують піндосів.
Все ТАК, але трішечки НЕ так
16:21 / 25.02.2023
Оптимізують не лише пенсіонерів та нероб, а й тих, хто токсичен та руйнує міфи про місію. Чомусь у вакансіях майже не має редакторів, режисерів, операторів, звукорежисерів тощо. А якщо і є - то лише на півскорботної ставки. Потрібні юристи, економісти та знавці англійської мови. Схоже, Суспільне перетворилося на "прокатний" стан і дуже задоволено з цього приводу.
Де суперечність?
14:55 / 25.02.2023
Державі не потрібні ані пенсіонери, ні Чорнотицькі. Державі потрібні таланти, сильні, енергійні, актуальні. І в них треба вливати бабло, а не у вас, вас час вийшов при совку, а до нового часу ви не адаптувались. Типу як Ірина Фаріон
Пенсіонери погано соображають
14:51 / 25.02.2023
Аласанія набрав не талановиту молодь, а молодих пристосуванців і проходимців, дядя, що нєпанятно? Не тупи
Не питання
14:48 / 25.02.2023
Давайте мені лідерство і я покажу вам справи. Я дуже впевнена в своєму таланті. Але факт в тому, що пенсіонери і корупціонери сіли в Київській філії своїми дупами корумпованими на керівні місця, намоливши їх собі лизоблюдством у курилках, а не чесними перемогами у чесних конкурсах. Що більше особисто я старалася показати результат, то більше мене засновували - бо бачили загрозу. І не треба ля-ля. Пенсіонери і алкаші працювати не хочуть, їхня задача - відсидіти до кінця дня і склепати або щось. Це побачено на власні очі, тому видихайте. Покажіть на що ви здатні - знесіть корумповану верхівку. Не можете? Ото ж бо. І роти свої поприкривайте, заздрісними. " Малолєьки" зараз життя на фронті віддають, щоб ви пукали в комфорті. Тому закрийтесь і заздріть молоді мовчки
я розсужу
14:29 / 25.02.2023
Сутність спору пенсіонерів і малолєток в тому , що пенсіонери ностальгують за тими часами , коли вони бачили розквіт Першого , коли вони приймали участь в здобуванні Першим слави .І це факт. А малолєтки , знаючи про це , бісяться в безпомічі і неспромозі зробити на суспільному щось важливе і вагоме.Розрулити це питання можуть тільки малолєтк... своїми справами , а не словами.
Теж процитую
13:06 / 25.02.2023
"... толку від вас 0, сиділи тільки, чаї ганяли і байки травили про свою молодість, як сонце світило добре і ковбаса була по два рубля." Робимо висновок з цитати - нахера державі Аласанія і його чернотицькі, які вісім років не могли керувати пенсіонерами? Чи Аласанії і Чернотицький на інше заточені?
блазню-жонглеру словами
09:51 / 25.02.2023
Жонглюєте багатьма словами і тому ,коли деякі слова з каскаду вдаляєте ,чи розділові знаки не там , де потрібно ,ставите , то вам здається , що трюк начебто вийшов . Ось вам приклад , цитую вас : " Але Аласанія набрав не молодь , а ідіотів і дуполищів, це інше питання". По-перше , Аласанія набирав не пенсіонерів , а саме вас- МОЛОДИХ ідіотів і дуполизів .По-друге, це не інше , а головне питання.
Психотерапія нині безкоштовна, направлення - у сімейного лікаря
13:24 / 24.02.2023
При пенсіонерах Ут було в рейтингу тому що пенсіонери тоді були не пенсіонерами, також це було інше, пострадянське суспільство, інше телебачення, плюс менше було конкуренції, тупо менше було каналів. А вібрацій капіталізму і нового часу це покоління не відчуває і відчувати не хоче. Визнавати своїх помилок не хоче. Заново вчитися не хоче. Тенденція набирати молодь була правильна. Без молоді компанія - мертва. Але Аласанія набрав не молодь, а ідіотів і дуполищів, це інше питання. Суспільство змінилося, а пенсіонери ні. Заслуги сьогодні в резюме живуть 6 місяців, а не 20 років при Діді Панасі я був молодим і красивим, і в мене геморою не було і дівки мене любили. Попередньому коментатору: по-перше, байстрюком називати будете свою онуку, по-друге, ваша реакція - типова совкова дідовщина, коли аргументів нема, ясно, що віком уже трясти не вийде, бо вік ніхто не поважає вже, а аргументів і досягнень по факту - пшик.
Хай ну-нусик пояснить
13:04 / 24.02.2023
факт, що при пенсіонерах УТ-1 в рейтингу було на 7-8 місцях, а після його приходу Суспільне скотилося в кінець третього десятка.
Ну-нусику
11:41 / 24.02.2023
Писав явно байстрюк, представник веселої молоді,якого знайшли в капусті і який не знає, що таке батьківська забота. Або народили його семимісячним малолєтки і він не бачив літніх людей і, тим більше, не уявляє їх пенсіонерами. І забив на він всі пинципи телебачення , бо не чув про них, і, разом з тим, - на суспільну мораль.
Ну-ну
01:29 / 24.02.2023
Всі совкові пенсіонери однакові, навіть з високим інтелектом. Мастурбують на стаж, забиті, невільні раби і навіть у думках не можуть допустити, що в еру капіталізму можна продати ідею на мільйон і не працювати років 10. Нескінченно заздрите молоді, що живе вільно, так? Нахіба здався ваш стаж в капіталістичному світі. Самі в лайні жили у в'язниці народів, і молодь туди хочуть затягнути. А дулю вам з маком. Період фрази "треба поважати старших" завершився назавжди. Тепер поважають особистість: за силу духу, інтелект, порядність. А не того, хто просто допукав до 70-ти. Треба було зміну собі ростити з молоді і бути активними, а ви перед Аласанвєю тряслись і язики в дупу засунули. Тож маєте те, що маєте. І це єдиний момент, коли Аласанія правий: толку від вас 0, сиділи тільки, чаї ганяли і байки травили про свою молодість, як сонце світило добре і ковбаса була по два рубля. А як подивишся - які у вас фкункцвональні обов'язки, незрозуміло, знання і підходи нафталіном пропахли, а живете з думкою, що вас ніхто не викине із поваги до старших. А в капіталізмі треба пахати і давати результат. Он воно як. Молодь, яку ви ненавидіте і всіма силами намагаєтесь задавинути, це розуміє. Тож ви собі компліментів не робіть, ви і Суспільне це яке їхало, таке здибало. І поваги до вас нема. А якщо ви такі хороші профі і люди як про себе думаєте, то що робите в цій помийці? Щось тут не б'ється, еге ж?
не пенсіонер
19:21 / 21.02.2023
Пенсіонерам не варто переживати і перейматися скороченням, у них є на хліб і на воду. А де шукати роботу молодим і заробляти необхідний стаж? Не підкаже пан Чернотицький, який має всього 13 років стажу?
K
13:14 / 21.02.2023
Хто всрався на першому? Пенсіонери
Що, з'явилися сумніви?
16:55 / 19.02.2023
Пенсіонерів давно з'їли, а контенту нема. Рейтинг Суспільного в дуже глибокій дупі.То виходить, проблеми Суспільного не в пенсіонерах, про яких аласанії і чернотицькі не один раз вільно і безперешкодно бризкали слиною зі сторінок детектора.
детектор
16:37 / 19.02.2023
Але саме пенсіонери виробляють ті крихти контенту Суспільного. І отримують крихти зарплатні. Але, як би їх ви не називали, вони не крадуть. І чи не думаєте Ви, що вони можуть зробити і більш якісний продукт, аби шобла керівної шмаркоти їм не заважала?
брехні
15:44 / 19.02.2023
А хіба пенсіонери ще працюють на суспільному?
брехні
15:30 / 19.02.2023
Щоб не казали і не писали, але роботу роблять саме пенсіонери і алкаші. А бездарі, яких набрали Аласанія і Чернотицький і які в телевиробництві ні вухом ні рилом, саме керують ними, всромляючи палки в колеса.
Брехні
14:48 / 19.02.2023
Ну чому, там є колектив. Боягузів, лицемірів і невдах.
Брехня
00:06 / 19.02.2023
На Суспільному нема колективу. Всі індивідуальності уже зачищені. Залишилися боягузи, мазозісти та люди, яких ніколи не візьмуть на нову роботу - пенсіонери, алкаші і бездарності. І вони відкрито кажуть, дай звільняють, але не мене. А окремі взрощені по кар'єрних сходах вами кадри Центрального офісу навіть будуть доносити більш талановитих на колег - думаю, їх за це знову підвищать.
ВК
14:33 / 18.02.2023
"Потребу у змінах відчуває весь колектив суспільного". "Потребу у скороченні відчуває весь колектив суспільного" - "нехай скоротять тільки не мене". Це у них тільки на словах все чудово, а за лаштунками почути можна різне.
ghkjlkhjg
01:31 / 18.02.2023
Не сократят, а выдавят, причем лучших. Будут шушукаться по коридорам. Избивать, преследовать. Гадить всеми способами. Прятать под жоп документы, чтоб только самим усидеть. Это все с 2014 года буйным цветом.
весь колектив онанізм ом не займається
20:34 / 17.02.2023
" Потребу у змінах відчуває весь колектив Суспільного"
Про скоротчення
18:30 / 17.02.2023
На регіональних новинах працює аж 5 осіб, у підсумкових новинах - 8 (разом із ведучими). Чи можна задіяти "баласт" для нормального телепродукту?
очевидець
15:52 / 17.02.2023
Ага, скоротять. А ще такій же кількості просто не продовжили контракти, бо їх підписують на 3-6 місяців. Ну дуже прозора компанія!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду