Суспільне повідомило, хто буде ведучими Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Суспільне повідомило, хто буде ведучими Нацвідбору на «Євробачення-2024»

12:02,
19 Січня 2024
2200

Суспільне повідомило, хто буде ведучими Нацвідбору на «Євробачення-2024»

12:02,
19 Січня 2024
2200
Суспільне повідомило, хто буде ведучими Нацвідбору на «Євробачення-2024»
Суспільне повідомило, хто буде ведучими Нацвідбору на «Євробачення-2024»
Цьогоріч це фронтвумен гурту The Hardkiss та ведуча «Євробачення-2023» в Ліверпулі Юлія Саніна, офіційний «голос» Пісенного конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, у фіналі Нацвідбору трійка ведучих працюватиме як разом на головній сцені, так і окремими парами в різних зонах. Ведуча відеоблогу «Євробачення Україна» Анна Тульєва вестиме бекстейдж та передшоу Нацвідбору на «Євробачення-2024».

Фінал Національного відбору відбудеться у форматі телевізійного концерту 3 лютого о 18:00, передшоу розпочнеться о 17:30.

Транслюватимуть Нацвідбір на телеканалі та сайті «Суспільне Культура», ютуб-каналі «Євробачення Україна», фейсбук-сторінках Суспільного та «Євробачення Україна», а також на сайті «Євробачення в Україні».​ Трансляцію також можна буде слухати на радіо «Промінь» і дивитися в застосунку «Дія», обравши «Дія.ТБ» та канал «Суспільне Культура HD».

Протягом багатьох років незмінним ведучим Нацвідборів та «голосом» «Євробачення» в Україні є Тімур Мірошниченко. Він зазначає, що для нього це величезна частина життя.

 «Знаєте, цьогоріч я закриваю вже майже друге десятиліття роботи на “Євробаченні”, тому якщо для когось найважливіші дні у році — це день народження, Новий рік чи Великдень, то для мене це дні, коли відбуваються Національні відбори та міжнародні фінали “дорослого” та дитячого “Євробачення”. Тож само собою, бути ведучим Нацвідбору для мене надзвичайно важливо і завжди, як в перший раз, хвилююче», — каже Тімур Мірошниченко.

Нагадаємо, що  до 22 січня у застосунку «Дія» триває голосування за склад журі Нацвідбору на «Євробачення-2024».  Щоб залишити свій голос, потрібно зайти в застосунок «Дія», в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з дев’ятьох кандидатів.

17 листопада Суспільне оголосило список з десяти фіналістів Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». До списку потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, Ingret, Mélovin, Nahaba, Nazva, Skylerr, Yagody, Yaktak та Ziferblat.

За результатами глядацького голосування, яке відбувалось у «Дії», переможницею стала Anka з піснею «Палала». Anka набрала найбільшу кількість голосів — 80 944 (26,78%) і завдяки цьому виступить у фіналі Нацвідбору на «Євробачення-2024».

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду