Артем Шелковий відмовився від роботи над ранковим шоу для філій Суспільного

Артем Шелковий відмовився від роботи над ранковим шоу для філій Суспільного

11:58,
14 Січня 2020
5274

Артем Шелковий відмовився від роботи над ранковим шоу для філій Суспільного

11:58,
14 Січня 2020
5274
Артем Шелковий відмовився від роботи над ранковим шоу для філій Суспільного
Артем Шелковий відмовився від роботи над ранковим шоу для філій Суспільного
Продюсер Чернігівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (канал «UA: Чернігів» і «Українське радіо. Чернігів») Артем Шелковий відмовився від роботи над новим ранковим шоу для філій Суспільного.

Він не буде очолювати робочу групу в Києві, яка має розробити оновлену концепцію ранкового мовлення у філіях Суспільного. Артем Шелковий вирішив приділити свій час Чернігівській філії.  Про це продюсер розповів сайту «Детектор медіа».

«Я зважив усі "за" та "проти", і зрозумів, що зараз хотів би більше часу приділити своїй філії, ніж іншим проєктам. Крім того, робота з новим ранковим шоу потребувала би переїзду до Києва, а зараз мені не хотілось би переїздити», – сказав Артем Шелковий.

Нагадаємо, у 2020 році правління Суспільного мовлення розглядає всі регіональні філії як одну велику платформу доставки міжрегіонального контенту. У зв’язку з цим менеджери НСТУ вирішили оновити ранкове шоу.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія під час пресконференції на тему: «Розвиток суспільного радіомовлення в Україні: 2014 – 2019», яка відбулася в «Укрінформі» 11 жовтня, сказав, що у філій НСТУ швидше за все заберуть ранкові програми і перенесуть їх в одне місто. 

У філіях НСТУ занепокоєні закриттям ранкових програм і написали відкритого листа з пропозиціями.

У грудні 2019 року у НСТУ заявили, що готують оновлену концепцію ранкового мовлення у регіонах. Робочу групу запропонували очолити продюсеру Чернігівської філії НСТУ Артему Шелковому. За інформацією НСТУ, член правління НСТУ Микола Чернотицький курує роботу групи та розроблення нової концепції ранкового мовлення.

У філіях почали протестувати проти закриття ранкових програм і деякі колективи ранкових програм звільнилися. Зокрема, 20 грудня на регіональному каналі Суспільного мовлення «UA: Донбас» вийшов останній випуск ранкового шоу «Донбас lite». Весь колектив ранкового шоу в прямому ефірі написав заяви про звільнення.

27 грудня 2019 року вийшов останній випуск програми «Київський ранок», яка виходить на регіональному каналі Суспільного мовлення «UA: Київ». У команди, яка робила програму закінчився дворічний контракт, його не продовжили.

В ефірі «UA: Донбас» і «UA: Київ» після звільнення колективів замість ранків виходять повтори програм.

Фото: скріншот відео з YouTube.com

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Objeria
16:04 / 23.06.2023
order cialis This review presents the bacteriological and pharmacological basis for H
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду