Артем Шелковий обійняв посаду генпродюсера регіонального мовлення Суспільного

Артем Шелковий обійняв посаду генпродюсера регіонального мовлення Суспільного

21:38,
16 Березня 2023
4495

Артем Шелковий обійняв посаду генпродюсера регіонального мовлення Суспільного

21:38,
16 Березня 2023
4495
Артем Шелковий обійняв посаду генпродюсера регіонального мовлення Суспільного
Артем Шелковий обійняв посаду генпродюсера регіонального мовлення Суспільного
Автори:
Останні п’ять років він працював продюсером Чернігівської філії Суспільного.

Із 13 березня 2023 року Артем Шелковий  став виконувачем обов'язків генерального продюсера регіонального мовлення Суспільного. З 2017 року він працював продюсером «Суспільне Чернігів», двічі перемагаючи на відкритому конкурсі.

Артем Шелковий замінив на цій посаді Марію Фрей, яку нещодавно обрали членкинею правління, відповідальною за новини та регіональне мовлення.

Він подякував команді, яка працювала з ним на Чернігівщині і сказав, що знайомий з роботою регіонального мовлення.

«Ми будемо працювати над поліпшенням якості його продукту та збільшенням переглядів. Роботи та викликів буде багато», — додав новопризначений виконувач обов'язків генерального продюсера регіонального мовлення Суспільного.

Артема Шелкового запрошували з Чернігова працювати в Києві у центральній дирекції Суспільного. Він мав би продюсувати «Ранок на Суспільному». Та тоді Шелковий відмовився і вважав, що це був правильний вибір, бо хотів розвинути Чернігівську філію, завершити ремонт «Будинку радіо» та облаштувати в ньому роботу всього колективу в комфортних умовах.

У Чернігові Артем Шелковий керував командою в часи перетворення з державного на Суспільне, у локдаун під час пандемії, а у 2022 році — в умовах повномасштабної війни з росією. Він має досвід розбудови мережі гіперлокальних журналістів у громадах. «Суспільне Чернігів» — одна із трьох філій Суспільного, які у 2021 році стали пілотними в цьому проєкті. За його результатами Суспільне працевлаштувало двох кореспондентів у Прилуках, що дозволило оперативніше отримувати інформацію з тамтешніх громад.

Під час повномасштабної війни Артему Шелковому як продюсеру Чернігівської філії Суспільного вдалося зберегти й розвинути виробництво, втримати рівновагу в колективі, попри напівоточення Чернігова російськими військами та тимчасову окупацію громад області. Мовлення телеканалу та радіо Чернігівської філії не припинялося, оперативну інформацію публікували на цифрових платформах Суспільне Чернігів. 

Під керівництвом Артема Шелкового команда Суспільне Чернігів розгорнула виробництво документальних проєктів: презентували та випустили трилогію про оборону Чернігівщини «Битва за Чернігів», фільм про бої за Прилуки «#Лютий #Опір #Прилуки», стрічка про видатного чернігівського майстра народних інструментів «Шльончик: майстер — золоті руки», фільм про події 1990 року «Ковбасна революція: хто з’їв моє м’ясо?», стрічка-спогад про засновника Чернігівського Молодіжного театру Геннадія Касьянова «Касьянов. Людина, яка створила театр» та інші.  

Артем Шелковий став людиною року у трьох номінаціях корпоративної премії «Суспільний код-2023» — «Креативність. Генератор ідей», «Якість. Нормально роби — нормально буде» та «Якість. Рушій змін». 

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
"Деревни"
20:46 / 19.03.2023
на вашій історичній батьківщині, а в Україні села
а можно из села взять продюсера, там большое ТВ
19:02 / 19.03.2023
Чернотицкий так ненавидит крупные города, что все продюсеры из малых деревень, где ТВ стало только во времена Кучмы. Это значит, что опытные люди будут уходить, потому что пока мальчик из Черновцов научится делать то, что эти люди делали лет по 30 в эфире, пройдет время. Берут не лучших, а своих и удобных. Ничего не будет. А региональное вещание полностью убито. Рисуют достижения на бумажке, чтоб Наглядова рада выписала очередную премию.
здивований глядач
08:44 / 19.03.2023
А хіба регіональне мовлення ще залишилось? Що там продюсувати? 10 хвилин на добу?
Йой
14:39 / 17.03.2023
З таким списком видатних здобутків треба одразу на голову правління НСТУ!
уточнення
08:34 / 17.03.2023
Обійняв посаду на 3 місяці? Де повнота інформації, чи це вже не стандарт?2. Обговорено питання звільнення від виконання обов’язків продюсера філії філії АТ «НСТУ» «Чернігівська РД». За результатами обговорення вирішили: відповідно до підпункту 17 пункту 66 Статуту АТ «НСТУ», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 № 1039 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19.08.2020 № 737), у зв’язку з необхідністю виконання обов’язків за вакантною посадою головного продюсера регіонального мовлення дирекції регіонального мовлення АТ «НСТУ» звільнити від виконання обов’язків продюсера філії філії АТ «НСТУ» «Чернігівська РД» на період з 13.03.2023 по 12.06.2023 Шелкового Артема Валерійовича, продюсера філії філії АТ «НСТУ» «Чернігівська РД». Голосували: за – 6, проти – 0. Рішення прийнято.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду