«Українське радіо: Чернігівська хвиля» запустило подкасти

«Українське радіо: Чернігівська хвиля» запустило подкасти

15:14,
24 Лютого 2020
4437

«Українське радіо: Чернігівська хвиля» запустило подкасти

15:14,
24 Лютого 2020
4437
«Українське радіо: Чернігівська хвиля» запустило подкасти
«Українське радіо: Чернігівська хвиля» запустило подкасти
Команда «Українського радіо: Чернігівська хвиля» закликає слухати програми власного виробництва в ефірі наживо і подкастах, які доступні з телефону та комп’ютера.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook продюсер філії Артем Шелковий.

«"Українське радіо: Чернігівська хвиля" стає ще ближчими до своїх слухачів. Не встигли прослухати ефір наживо – слухайте подкасти», –  зазначив він.

Записи регіональних програм «Українського радіо: Чернігівської хвилі» тепер доступні на Google подкасти, Apple Podcasts і Soundcloud. Щоб прослухати запис програми в будь-який момент, потрібно обирати зручну для себе платформу і підписатися на канал «Українське радіо: Чернігівська хвиля».

 «Відтепер Google подкасти можна слухати з телефону та ноутбуку:
shorturl.at/EFU08

Apple Podcasts:
shorturl.at/lLR23

І звісно всі ефіри зберігаються на #soundcloud
https://soundcloud.com/uachernihivradio», – зазначив Артем Шелковий.

Нагадаємо, «Українське радіо: Чернігівська хвиля»  мовить у Чернігові на 98.2 FM, Ніжині – 92,2 FM, Прилуках – 105,7 FM, Бахмачі – 91,5 FM, Новгороді-Сіверському – 101 FM, Холмах – 106,1 FM, Сосниці – 103 FM.

Як писав «Детектор медіа», у грудні 2019 року з Facebook зникли сторінки регіональних радіо, де вони стрімили свої прямоефірні програми. Більшість філій упродовж 2019 року облаштували віжн-студії, для яких було закуплено нову техніку. Ведучі почали робити програми, які транслювали одночасно на регіональному каналі і радіо, а також у соцмережі. Звідти гості студії поширювали відео, в слухачі відразу коментували. Наразі трансляції регіонаних радіопрограм можна побачити на сторінках суспільних регіональних каналах у Facebook або на каналах у YouTube.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду