Суспільне збільшує кількість випусків загальнонаціональних новин

Суспільне збільшує кількість випусків загальнонаціональних новин

17:35,
4 Березня 2024
1632

Суспільне збільшує кількість випусків загальнонаціональних новин

17:35,
4 Березня 2024
1632
Суспільне збільшує кількість випусків загальнонаціональних новин
Суспільне збільшує кількість випусків загальнонаціональних новин
З 4 березня кількість випусків загальнонаціональних новин збільшується з трьох до шести.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, на телеканалі «Суспільне Новини» та всіх місцевих каналах Суспільного час випусків та новин спорту стає зручнішим для глядачів.

Репортажі та історії з усіх регіонів складатимуть основу випусків новин.

У будні інформаційні випуски виходитимуть о 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, інформаційні підсумки дня о 20:00, вечірній випуск о 22:00. Новини спорту — о 17:15 і 20:40.

У вихідні підсумкові новини виходитимуть о 18:00 та 20:00.

Генпродюсерка інформаційного мовлення Суспільного Христина Гаврилюк зазначає, що це другий етап збільшення новин на місцевих каналах та на каналі «Суспільне Новини», у кінцевому результаті мають прийти до щогодинних випусків новин у будні.

Тижневий підсумковий місцевий інформаційний проєкт скоро має з'явитись на місцевих каналах і буде адаптований для ютубу. Він стане альтернативою щоденним дайджестам новин. Регіональна команда Суспільного розпочинає готувати контент відповідно до спеціалізації свого хабу та продовжуватиме роботу з важливими місцевими історіями, адаптованими для різних платформ. 

Нагадаємо, Суспільне з 4 березня запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія». Над проєктом працює регіональна команда Суспільного, прямий ефір буде здійснюватися з трьох міст України. Глядачам запропонують новини з усієї країни, верифіковану інформацію та різнобічний аналіз подій.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Спитайте на Суспільному :у кого заробітна плата 8000?І спитайте у кого 200 000.
12:03 / 05.03.2024
В Україні з 1 квітня мінімальну зарплату підвищать із 7100 до 8000 грн. Про це повідомляє Цензор. НЕТ з посиланням на OBOZ.UA.
глядач
18:17 / 04.03.2024
Навіщо загальнонаціональні? Повинні бути місцеві. Ті, які цікавлять мешканців конкретного міста і області. Тим паче, в країні війна. Чи для суспільного це не має значення?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду