Суспільне запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія»

Суспільне запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія»

11:35,
1 Березня 2024
2118

Суспільне запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія»

11:35,
1 Березня 2024
2118
Суспільне запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія»
Суспільне запускає оновлений щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія»
З 4 березня в ефірі місцевих каналів Суспільного мовлення та на каналі «Суспільне Новини» стартує оновлений всеукраїнський щоденний інформаційний проєкт «Суспільне. Студія», відомий глядачам як «Суспільне. Спротив».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Над проєктом працює регіональна команда Суспільного, прямий ефір буде здійснюватися з трьох міст України. Глядачам запропонують новини з усієї країни, верифіковану інформацію та різнобічний аналіз подій. Команда «Суспільне. Студія» аналізуватиме інформаційний порядок денний країни та світу за участі експертів і представників громадянського суспільства. 

За словами шефредакторки «Суспільне. Студія» Ірини Малихіної, щоденний прямоефірний проєкт окрім буднів виходитиме наживо і в вихідні, що  дасть змогу більш оперативно реагувати на події в Україні та світі, які відбуваються в суботу та неділю. У планах також більше трансляцій загальносвітових подій, які виходитимуть із синхронним перекладом.

«Ми й надалі розповідатимемо про всю країну, показуватимемо, чим живе фронт і тил, міста і громади, разом з експертами шукатимемо відповіді на ті питання, які хвилюють людей, пояснюватимемо складне простою мовою. Колеги з різних регіонів готуватимуть репортажі та інтерв’ю, включатимуться наживо», — говорить Ірина Малихіна.

До роботи над проєктом «Суспільне. Студія» залучені команди регіональних хабів мовника, які, окрім новин, працюватимуть над контентом, на якому спеціалізується той чи інший регіональний підрозділ.

«Станом на зараз хаби Суспільного вже визначилися зі спеціалізаціями — тим, що вони виготовлятимуть поза новинним контентом. Наприклад, Чернігів, спеціалізуватиметься на воєнних злочинах росії. Відповідно до цього, команда готуватиме для проєкту розлогі аналітичні матеріали, інтерв'ю, експлейнери про міжнародне судочинство цих злочинів, збір доказової бази російської агресії. Від інших хабів ми очікуємо на контент, дотичний до їхніх спеціалізацій: південний хаб — це робота з лідерами думок, центральний — “народна” журналістика та людські історії тощо», — коментує Ірина Малихіна.

Глядачі також побачать оновлене графічне оформлення проєкту та студію для вечірнього ефіру.

З 4 березня дивіться прямий ефір проєкту на каналі «Суспільне Новини» та місцевих каналах Суспільного мовлення: 

щобудня:

вранці з 7:00 до 10:00;

вдень з 11:00 до 15:00;

увечері з 16:00 до 20:00;

щосуботи та щонеділі — з 10:00 до 20:00.

Онлайн-трансляція проєкту «Суспільне. Студія» — на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного та ютуб-каналі «Суспільне Новини», а також «Суспільне Рівне» (інформаційний ранок), «Суспільне Ужгород» (інформаційний день) та «Суспільне Львів» (інформаційний вечір).

Нагадаємо, щоденний інформаційний проєкт регіональної команди Суспільного мовлення «Суспільне. Спротив»  стартував з початком повномасштабного вторгнення, 26 лютого 2022 року. Команда Суспільного розповідала всій країні історії спротиву окупантам, як виживати і жити під час війни. 

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
А ви спитайте, чому такого ідиотизму нема на інших каналах
22:52 / 06.03.2024
А відповідь буде одна :на інших каналах нема ідиотів керівників.
Люпус
10:53 / 05.03.2024
Ррозбіжаться, але всюди будуть декларувати свою "звитяжну працю" в Суспільному і свої численні прожекти. А про те, що робили лайно, будуть мовчати, як мовчить про це Детектор. Таке вже призначення УТ-1:бути навчально-експериментальною площадкою для всяких невігласів. Єдине що - занадто дорого це навчання обходиться державі і платниками податків.
люпусу
09:16 / 04.03.2024
Просто у них слово розходиться з ділом. Завжди. Говорять одне, роблять інше. Не щирі люди. Зібралися, аби тягнути грошики з бюджету. Не буде грошей, розбіжаться одразу. Така їхня суть. Нікчемна.
люпус
20:53 / 03.03.2024
Наскільки мені відомо , ще Аласанія заявляв , що йому і його команді плювати на всі рейтинги.Що , не плюй в колодязь , доведеться води напитись?
люпусу
16:00 / 03.03.2024
Не два місяці, а трішки більше. А закрили через "низькі рейтинги". Так писали ведучі цього шоу.
люпус
19:53 / 02.03.2024
А чим заважало суспільному "Перше шоу" , що його закрили через пару місяців після початку ? Що , нема куди державних грошей дівати ? Що це за диитячі іграшки ?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду