Церемонію вручення «Оскара» на «Суспільне Культура» вестиме Лєна Чиченіна

Церемонію вручення «Оскара» на «Суспільне Культура» вестиме Лєна Чиченіна

12:05,
7 Березня 2024
1893

Церемонію вручення «Оскара» на «Суспільне Культура» вестиме Лєна Чиченіна

12:05,
7 Березня 2024
1893
Церемонію вручення «Оскара» на «Суспільне Культура» вестиме Лєна Чиченіна
Церемонію вручення «Оскара» на «Суспільне Культура» вестиме Лєна Чиченіна
Кінокритикиня, артоглядачка «Еспресо» та «Детектора медіа» Лєна Чиченіна коментуватиме наживо церемонію вручення премії в ніч з 10 на 11 березня на телеканалі «Суспільне Культура»

Корпоративний сайт Суспільного повідомляє, що трансляція оскарівської червоної доріжки розпочнеться о 0:30 за київським часом, а церемонія нагородження — о 1:00.

 Лєна Чиченіна зазначає, що багато років дивилася церемонію вручення «Оскара» і не раз приміряла образ коментаторки на себе, тому до цієї ролі давно готова.

Лєна Чиченіна

«Вважаю, що головним моїм завданням буде не заважати глядачам слухати ведучого премії, спікерів та переможців, яких перекладатимуть колеги. Я ж намагатимуся якомога лаконічніше та інформативніше розповідати, хто всі ці люди і яким був їхній шлях до цієї церемонії», — каже Лєна Чиченіна.

Нічну трансляцію на «Суспільне Культура» перекладатимуть у прямому ефірі Андрій Бєсєдін та Сергій Тюпа. Андрій Бєсєдін — перший в Україні член AIIC — Міжнародної асоціації перекладачів конференцій, перекладач прямоефірних телепрограм і театральних програм. Сергій Тюпа — перекладач із 26-річним досвідом роботи, доктор філософії (доцент Ягеллонського університету, Польща). В прямому ефірі також працюватимуть Лада Соколюк та Юлія Порплик, які забезпечуватимуть переклад жестовою мовою. 

Нагадаємо, 10 березня  відбудеться 96-та Церемонія вручення премії «Оскар», яка проходитиме в театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі. Її трансляцію покаже «Суспільне Культура» в ніч з 10 на 11 березня.

23 січня оголосили номінантів на премію «Оскар»Фільм «20 днів у Маріуполі» (PBS) Мстислава Чернова (режисер, продюсер) номінований у категорії «Документальний повнометражний фільм».

Як писав «Детектор медіа», торік на «Оскар» у категорії «Найкращий документальний фільм» номінували картину «Будинок зі скалок» данського режисера Сімона Леренґа Вільмонта, однак перемогу здобув інший номінант — стрічка «Навальний» канадського режисера Деніела Роера.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
глядачу
12:43 / 15.03.2024
Так Лєна чи Олена? Що каже з цього приводу пані Фаріон?
глядач
16:13 / 14.03.2024
А чому ведуча Чиченіна Лєна? Вона росіянка? Чи суспільному все одно, кому заплатити 40 тисяч?
прозоро
16:01 / 14.03.2024
Послуги ведучої під час трансляції церемонії «ОСКАР 2024» для суспільного обійшлися у 40 тисяч гривень. Не густо.
Та ні
00:06 / 08.03.2024
А раптом фільм "20 днів у Маріуполі" отримає Оскара ? А Галкін при цьому плече своїм етером підставляв ! Своя фірма фігню гониить , а при триумфі інших присутня.
нолівуд
13:14 / 07.03.2024
А що, великий кіновєд Галкін вже ігнорує можливість помахати ластами в кадрі? Забурів зовсім?
Сапер
13:08 / 07.03.2024
“Артоглядачка"-звучить майже як артилеристка. Ну що ж, побачимо, який у неї калібр - 155мм, чи простенька пукалка-берданка діда Мазая.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду