Борис Іванов став ведучим телемарафону «Єдині новини»

Борис Іванов став ведучим телемарафону «Єдині новини»

12:23,
21 Березня 2024
3229

Борис Іванов став ведучим телемарафону «Єдині новини»

12:23,
21 Березня 2024
3229
Борис Іванов став ведучим телемарафону «Єдині новини»
Борис Іванов став ведучим телемарафону «Єдині новини»
За час повномасштабного вторгнення Борису Іванову довелось побувати в лавах Добровольчого формування територіальної громади та на посаді прессекретаря генпрокурора, зараз він приєднався до команди Першого каналу Суспільного мовлення.

Про це йдеться в повідомленні корпоративного сайту Суспільного.

«Сподіваюсь бути корисним людям», — розповів Борис Іванов про свої очікування від нової роботи. Він має 20-річний досвід роботи в журналістиці, хоч першу професію і трудовий досвід здобув у металургії.

«Працював на заводі, варив чавун, але то не зовсім моє виявилось. Тож останні двадцять років пройшов шлях від власкора в Луганській області, новинного репортера, оглядача, шефредактора аналітичного проєкту та ведучого. Це якщо у двох словах», —  розповів Борис Іванов про свій шлях у журналістиці. 

В інтерв'ю Суспільному він зазначив, що радіє можливості повернутись у професію.

«Я тішуся можливості повернутись до улюбленої справи. В журналістику і до роботи ведучим зокрема. Війна в прямому сенсі перервала мій ефір 26 лютого 2022 року, і я вдячний Суспільному за можливість “камбеку” у професію», — каже ведучий.

Суспільне мовлення продовжує брати участь у виробництві цілодобового телемарафону «Єдині новини», що, зокрема, транслюється на телеканалі Перший.

Нагадаємо, з 7 березня 2023 року ведучим телеканалу «Суспільне Новини» став Андрій Погорілий. Він у  команді програми «Тиждень на Суспільному» працював до 2022 року. Останні роки був продюсером закордонних телеканалів Sky News, ARTE, ZDF та BIRN. 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду