Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo

Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo

12:52,
8 Лютого 2024
473

Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo

12:52,
8 Лютого 2024
473
Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo
Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo
У рейтингу прослуховувань за 2023 рік проєкт дитячої редакції цифрових платформ Суспільного опинився на третьому місці.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного з посиланням на пресслужбу медіасервісу Megogo.

Проєкт «Суспільне Казки» виходить на платформах Суспільного другий рік. Запуск телеграм-каналу з аудіоказками був спрямований на те, щоб відволікти увагу дітей від сигналів тривоги на початку повномасштабного вторгнення. Минулорічна статистика прослуховувань медіасервісу Megogo свідчить про те, що подкасти Суспільного опиняються в рейтингу найбільш популярних, тому команда вважає, що зі своєю місією вони впорались. У 2023 році новий сезон аудіоказок виготовлений спільно з командою радіо «Культура».

Продюсерка цифрових платформ Суспільного Вікторія Мурована зазначає, що дані рейтингу медіасервісу свідчать про те, що в суспільства є запит на ціннісний дитячий контент. «Радісно, що наймолодша аудиторія вже набуває звичку слухати подкасти, і цей напрям буде розвиватися», — зазначила Вікторія Мурована.

Нові казки виходять щотижня у телеграм-каналі та на подкаст-платформах, і їх озвучують відомі українські митці, артисти, військові та ведучі Суспільного мовлення.

Послухати казки можна щочетверга о 19:00 на цифрових майданчиках: на дитячому ютуб-каналі Суспільного «Бробакс»; у телеграм-каналі «Суспільне казки»; на популярних подкаст-платформах. Також казки звучать у програмі «Вечірня колисанка» о 20:50 на радіо «Культура».

Нагадаємо, у січні Суспільне презентувало ще десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч». Вони звучать голосами ведучих Суспільного, а також відомих письменників та акторів, серед яких Катерина Калитко, Ірма Вітовська та Наталя Сумська.

Другу десятку аудіоказок цього проєкту озвучили український стендап-комік і волонтер Василь Байдак; шефредакторка «Суспільне Чернігів» Алла Скорик; правозахисник, громадський діяч і військовослужбовець ЗСУ Масі Наєм; акторка Римма Зюбіна; телеведуча Анна Тульєва; поетеса, журналістка і ведуча радіо «Культура» Олена Гусейнова; блогерка Яна Середа-Мануйлова; співачка Світлана Тарабарова; ведуча Софія Челяк і письменниця Ірена Карпа.

Проєкт «Казки на ніч» стартував 1 червня 2023 року з української народної казки «Ілля Муромець і Соловей-Розбійник». Її озвучив ведучий радіо «Культура» Вадим Карп’як.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду