Аудіоконтент радіо «Культура» тепер можна слухати на Megogo

Аудіоконтент радіо «Культура» тепер можна слухати на Megogo

14:53,
25 Січня 2024
11032

Аудіоконтент радіо «Культура» тепер можна слухати на Megogo

14:53,
25 Січня 2024
11032
Аудіоконтент радіо «Культура» тепер можна слухати на Megogo
Аудіоконтент радіо «Культура» тепер можна слухати на Megogo
Широкий каталог аудіолітературного контенту радіо «Культура» відкрито на медіасервісі Megogo в Україні.

Про об’єднання виробничої майстерності радіо «Культура» та дистрибуційної потужності Megogo повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Відтепер користувачі можуть послухати аудіоконтент з архівів не тільки в ефірі радіо «Культура», на сайті ukr.radio та подкаст-платформах, а також у зручний для себе час на Megogo в розділі «Аудіо».

Виконавча продюсерка радіо «Культура» Ірина Славінська зазначає, що радійна команда, виробляючи свій контент, постійно в пошуку його зручної доставки до слухачів, а початок співпраці з сервісом Megogo є нагодою зібрати та запропонувати аудиторії добірку їх знакових аудіо.

«Особливістю колекції від радіо “Культура” є  виняткова колекція голосів, які озвучують запропоновані твори — все це зірки українських театру та кіно. Також важливо, що цей контент може зібрати разом усю родину — тут є і захопливі детективні серіали, і програмна українська й зарубіжна класична література для школярів, і знакові сучасні твори в зірковому звучанні, і глибока радіодокументалістика про справді важливі речі, і біографічні твори про видатних українців та українок. З Megogo все це стало ще доступнішим», — розповідає Ірина Славінська.

У свою чергу менеджерка Megogo Audio Катерина Котвіцька каже, що співпраця медіасервісу з радіо «Культура» не просто розширює дистрибуцію контенту, а й визначає новий рівень взаємодії між лінійним виробником та ОТТ/стримінговим сервісом.

«Після початку повномасштабного вторгнення в Україні суттєво зросло радіослухання, тому надавати доступ до літературного контенту якомога ширшій аудиторії на Megogo є нашим суспільним обовʼязком, і для цього ми залучаємо всі доступні методи та інструменти», — розповідає Катерина Котвіцька.

До уваги слухачів аудіоконтенту на платформі Megogo радіо «Культура» пропонує радіодрами, прозу, гостросюжетну літературу, документалістику та біографічні твори від Софії Андрухович, Григорія Сковороди, Ольги Кобилянської, Гната Хоткевича, Івана Франка, Євгена Плужника, Івана Багряного, Наталії Ворожбит та багатьох інших авторів. Наразі каталог налічує 85 одиниць контенту та поступово розширюватиметься.

Послухати твори можна безоплатно в застосунку Megogo в розділі «Аудіо».

Нагадаємо, радіо «Культура» в січні цього року презентувало новий проєкт «1990-ті: сучасні класики та їхній час». Він створений у партнерстві з «Видавництвом Старого Лева», і його можна як послухати в етері радіо, так і завітати у книгарню та долучитись до розмови наживо.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду