Проєкт Суспільного «Казки на ніч» поповнився новими аудіоісторіями

Проєкт Суспільного «Казки на ніч» поповнився новими аудіоісторіями

15:43,
25 Березня 2024
656

Проєкт Суспільного «Казки на ніч» поповнився новими аудіоісторіями

15:43,
25 Березня 2024
656
Проєкт Суспільного «Казки на ніч» поповнився новими аудіоісторіями
Проєкт Суспільного «Казки на ніч» поповнився новими аудіоісторіями
10 нових аудіоказок озвучили українські митці, артисти й ведучі Суспільного мовлення.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, проєкт «Казки на ніч», створений за фінансової підтримки Європейського Союзу, налічує всього 40 аудіоказок.

До озвучування нових казок долучились: режисерка Надія Парфан, виконавчий продюсер телеканалу «Суспільне Культура» Лукʼян Галкін, ведуча Суспільного Юлія Девда, акторка Віталіна Біблів, ведучий радіо «Культура» Василь Чорношкур, письменниця Катерина Міхаліцина, радіоведучий «Суспільне Чернігів» Андрій Соколов, акторка Наталя Сумська, директорка департаменту ефірного просування дирекції «Українське радіо» Олена Браілова, ведучий Першого каналу Суспільного мовлення й токшоу «Новий відлік» Андрій Діхтяренко.

Четверту десятку казок можна послухати у програмі «Вечірня колисанка» о 20:50 на радіо «Культура», а також на цифрових майданчиках: на дитячому ютуб-каналі Суспільного «Бробакс»; у телеграм-каналі «Суспільне казки»; на популярних подкаст-платформах.

Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo. У рейтингу прослуховувань за 2023 рік проєкт дитячої редакції цифрових платформ Суспільного опинився на третьому місці. Він налічує понад 15 тисяч підписників у телеграм-каналі. На ютуб-каналі «Бробакс» для дітей уже 20 млн переглядів.

Нагадаємо, проєкт «Казки на ніч» стартував 1 червня 2023 року з української народної казки «Ілля Муромець і Соловей-Розбійник». Її озвучив ведучий радіо «Культура» Вадим Карп’як.

Другу десятку аудіоказок цього проєкту озвучили український стендап-комік і волонтер Василь Байдак; шефредакторка «Суспільне Чернігів» Алла Скорик; правозахисник, громадський діяч і військовослужбовець ЗСУ Масі Наєм; акторка Римма Зюбіна; телеведуча Анна Тульєва; поетеса, журналістка і ведуча радіо «Культура» Олена Гусейнова; блогерка Яна Середа-Мануйлова; співачка Світлана Тарабарова; ведуча Софія Челяк і письменниця Ірена Карпа.

У січні 2024 року вийшло ще 10 казок, які  звучать голосами ведучих Суспільного, а також відомих письменників та акторів, серед яких Катерина Калитко, Ірма Вітовська та Наталя Сумська.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду