На «Бробаксі»  покажуть французький мультфільм «Simon» («Сімон»)

На «Бробаксі» покажуть французький мультфільм «Simon» («Сімон»)

15:15,
15 Квітня 2024
1366

На «Бробаксі» покажуть французький мультфільм «Simon» («Сімон»)

15:15,
15 Квітня 2024
1366
На «Бробаксі»  покажуть французький мультфільм «Simon» («Сімон»)
На «Бробаксі»  покажуть французький мультфільм «Simon» («Сімон»)
Показ відомого мультфільму про пригоди кролика Сімона в Україні відбудеться вперше.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, з 16 квітня мультфільм буде доступний до перегляду на дитячому ютуб-каналі «Бробакс». Щовівторка та щосуботи діти зможуть переглядати нові серії пізнавального мультсеріалу.

Керівниця редакції дитячого та підліткового мовлення Юлія Дичук зазначила, що лінійка анімації для наймолодшої аудиторії Суспільного розширюється, і тепер маленькі українці зможуть подивитись популярний європейський контент, що стало можливим завдяки підтримці європейських партнерів.

Суспільне мовлення в січні 2024 року підписало угоду про дистрибуцію 52 епізодів мультфільму «Simon» («Сімон») на території України.  Їх покажуть на дитячому ютуб-каналі «Бробакс» та на телеканалі «Суспільне Культура». Таку можливість безоплатно надали французький суспільний мовник France TV та компанія GO-N Productions.

Діти матимуть змогу познайомитися з головним героєм мультфільму кроликом Сімоном, який разом зі своїм молодшим братом Гаспаром та всією веселою родиною досліджує світ. Разом із яскравими героями маленькі глядачі зможуть навчитися просити про допомогу і не соромитися цього, дізнатися про різні види хобі, як весело проводити час разом, виправляти свої помилки, як доглядати за домашніми улюбленцями, як бути самостійним і багато-багато іншого.

Відомо також, що наразі триває процес адаптації ще двох дитячих проєктів — від Данського суспільного мовника DR. Їх також можна буде переглянути на ютуб-каналі «Бробакс».

Нагадаємо, команда дитячого та підліткового мовлення Суспільного ознайомилася з роботою японського суспільного мовника NHK. Під час навчального візиту до Японії відбулася зустріч з представниками дитячого й освітнього напрямів суспільного мовника NHK.

Наприкінці листопада 2023 року Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентувало освітній проєкт для молоді «Колайдер». Він втілюється на платформах YouTube і TikTok і розрахований на підліткову аудиторію.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду