Суспільне презентує десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч»

Суспільне презентує десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч»

20:40,
24 Січня 2024
1479

Суспільне презентує десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч»

20:40,
24 Січня 2024
1479
Суспільне презентує десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч»
Суспільне презентує десять нових аудіоказок проєкту «Казки на ніч»
Казки звучать голосами ведучих Суспільного, а також відомих письменників та акторів, серед яких Катерина Калитко, Ірма Вітовська та Наталя Сумська.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Нові казки можна слухати щочетверга о 19:00 на платформах Суспільного: на дитячому ютуб-каналі Суспільного «Бробакс»; у телеграм-каналі «Суспільне казки» та сайті; на подкаст-платформах, а також о 20:50 у програмі «Вечірня колисанка» на радіо «Культура».

Ведуча Першого каналу Суспільного Інна Москвіна читає казку «Як зʼявилися дельфіни та чайки». Письменниця Катерина Калитко озвучила казку кримських татар «Алім». Ведучий радіо «Промінь» Денис Денисенко читає казку «Як опеньок по дощ ходив». Акторка Ірма Вітовська розповідає про «Песика і кульку». Ведуча радіо «Промінь» Анна Заклецька розповість про гарні сни у казці «Киць-киць, Місячний Киць». Актор Юрій Дяк читає казку про справжніх козаків «Казка про Мамая та його побратимів». Ведуча «Українського радіо» Оксана Маловічко розповідає казку «Білоччин Дуб». Акторка Наталя Сумська читає «Холодну казку». Режисер «Суспільне Новини» Владислав Васильченко — казку «Млин». Представниця України на «Дитячому Євробаченні 2023» Анастасія Димид розкаже казку «Золотий павучок».

Це вже третя десятка казок із 40 запланованих аудіоісторій у рамках проєкту «Казки на ніч».

Другу десятку аудіоказок цього проєкту озвучили український стендап-комік і волонтер Василь Байдак; шефредакторка «Суспільне Чернігів» Алла Скорик; правозахисник, громадський діяч і військовослужбовець ЗСУ Масі Наєм; акторка Римма Зюбіна; телеведуча Анна Тульєва; поетеса, журналістка і ведуча радіо «Культура» Олена Гусейнова; блогерка Яна Середа-Мануйлова; співачка Світлана Тарабарова; ведуча Софія Челяк і письменниця Ірена Карпа.

Нагадаємо, проєкт «Казки на ніч» стартував 1 червня 2023 року з української народної казки «Ілля Муромець і Соловей-Розбійник». Її озвучив ведучий радіо «Культура» Вадим Карп’як.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду