Суспільне презентує документальний фільм «Голос спротиву»

Суспільне презентує документальний фільм «Голос спротиву»

11:46,
16 Листопада 2023
1377

Суспільне презентує документальний фільм «Голос спротиву»

11:46,
16 Листопада 2023
1377
Суспільне презентує документальний фільм «Голос спротиву»
Суспільне презентує документальний фільм «Голос спротиву»
Стрічка розповідає про те, як Суспільному мовнику вдалося вистояти на початку повномасштабного вторгнення.

16 листопада, у День працівників радіо, телебачення та зв’язку, Суспільне мовлення покаже  документальний фільм «Голос спротиву» о 15:20 у межах всеукраїнського інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» на телеканалі «Суспільне Новини» та місцевих каналах Суспільного мовлення.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Героями фільму є співробітники Суспільного, які брали участь в евакуації компанії та забезпечували роботу в перші місяці повномасштабного вторгнення.

«Голос спротиву», за словами продюсера проєкту Володимира Ладижця, є спробою зберегти в пам’яті як  учасників подій, так і  глядачів спогади про той період, що для всіх став великим випробовуванням.

Режисерка фільму Світлана Бойко зазначає, що найважчим було вмістити в обмежений хронометраж стрічки всі важливі моменти, тому вона сподівається, що зможе у майбутньому зняти велику картину про журналістів, які працювали та продовжують працювати в зоні бойових дій.

Членкиня правління Суспільного мовлення, відповідальна за новини та регіональне мовлення, Марія Фрей відзначила, що працівники компанії — це люди-герої, які здолали надзвичайний шлях у збереженні мовлення від початку повномасштабної війни до сьогодні: «Я дуже тішуся, що ці всі люди продовжують з нами працювати, що вони не вигоріли, і бачать у собі сили працювати для суспільства і для Суспільного», — зазначила Марія Фрей.

Нагадаємо, голова наглядової ради Суспільного мовлення Світлана Остапа під час панельної дискусії Donbas Media Forum 2023 «Безпека журналістів під час війни: фізичний, юридичний, цифровий виміри» розповіла, що 183 працівники Суспільного мовлення виїжджають працювати до зони бойових дій.

Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду