Суспільне покаже серіал про будні українців під час війни

Суспільне покаже серіал про будні українців під час війни

11:16,
18 Жовтня 2023
2007

Суспільне покаже серіал про будні українців під час війни

11:16,
18 Жовтня 2023
2007
Суспільне покаже серіал про будні українців під час війни
Суспільне покаже серіал про будні українців під час війни
23 жовтня о 17:30 на місцевих каналах Суспільного мовлення та на ютуб-каналі Першого вийде перша серія серіалу «Війна, тривоги та пригоди». 20-серійний проєкт транслюватимуть з понеділка по четвер.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Глядачі в ігровій формі отримають відповіді на питання про воєнні реалії життя, у яких опинились українці. Зокрема, в серіалі «Війна, тривоги та пригоди» йдеться про те, як і про що спілкуватися з військовими; що робити з апатією і небажанням діяти в себе і в інших; як розпізнати фейки та ворожі інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО); як спланувати бюджет сім’ї на прожитковий мінімум; яку смачну та корисну їжу можна приготувати з найпростіших продуктів, коли немає світла, тощо.

Герої проєкту — Тарас (Роб Фельдман), Ірена (Катаріна Шенфельд) та їхня донька По (Поліна Шенфельдман) — невимушено та з гумором проживають знайомі кожному українцю життєві ситуації, які не лише вплинули на сімейний побут, а й змусили змінити звички. Проєкт виготовила команда творчого об’єднання Cooperative Film на замовлення Суспільного.

Шоуранерка та режисерка проєкту, засновниця ТО Cooperative Film Настя Канарьова розповідає, що давно думала про телепроєкт, який допоможе людям не лише отримати набір корисних знань та навичок, а й даватиме надію. «Так ми вирішили зняти серіал у жанрі “ситком”. Він розповідає універсальну історію, зрозумілу кожному українцю, а молода подружня пара — Ірена й Тарас, батьки маленької По — такі схожі на нас, наших друзів і близьких», — коментує Настя Канарьова.

Героями-камео в епізодах стануть психологиня, спортивний тренер, блогер, історик, військовий, шефкухар.

Виконавча продюсерка Продюсерського центру регіонального мовлення Суспільного Марія Заіченко зазначає, що вони вперше говоритимуть про щоденні справи українців за допомогою гумору.

«Дуже сподіваюся, що глядачі полюблять цей проєкт, бо над чим українці посміялися — того вони перестали боятися», — сказала Марія Заіченко. 

Нагадаємо, щосуботи та щонеділі на місцевих телеканалах Суспільного можна переглянути три гумористичні проєкти, які додадуть позитиву в життя українських глядачів.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Шоудранер
17:06 / 18.10.2023
Дурні, запустили би ще раз Бюджетников. І гроші зекономити би. Там про всі життєві ситуації є. І гумору море-окіян.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду