Ірина Цибух отримала орден «За заслуги»

Ірина Цибух отримала орден «За заслуги»

12:50,
17 Листопада 2023
1446

Ірина Цибух отримала орден «За заслуги»

12:50,
17 Листопада 2023
1446
Ірина Цибух отримала орден «За заслуги»
Ірина Цибух отримала орден «За заслуги»
Співробітниця Суспільного, а нині парамедикиня медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри» отримала нагороду від Президента України — орден «За заслуги».

До повномасштабного вторгнення Ірина Цибух працювала над реформою Суспільного мовлення, як режисерка знімала документальні фільми. 24 лютого 2022 року в Сєвєродонецьку вона мала презентувати свій документальний фільм про дітей, яким бракує інклюзії, наступного дня прем’єра стрічки мала відбутися у київському кінотеатрі «Жовтень». Але війна змінила всі плани, і Ірина Цибух доброволицею пішла на фронт.

16 листопада 2023 року, до Дня телебачення, радіо та зв’язку,  Ірина Цибух отримала нагороду з рук Президента України Володимира Зеленського — орден «За заслуги».

«Сьогодні у моєму житті сталась несподівана подія — Президент України нагородив мене орденом “За заслуги”. Це унікальна подія для добровольця, тому що рідко доброволець здатен отримати нагороду подібного рівня, ще й з рук Президента. У відповідь я подарувала Зеленському від нашого батальйону шеврон і футболку. Це нагородження було присвячено Дню телебачення, радіо та зв’язку, і воно нагадало мені, що у мене було попереднє життя. І воно було в нетоксичній, дуже гарній команді людей, які вірили, і вірять, і продовжують робити реформу Суспільного мовлення», — написала Ірина Цибух на своїй фейсбук-сторінці.

Ірина Цибух

Вона також висловила вдячність команді Суспільного, у якій працювала. «Шлях в реформі, який я проходила з командою регіонального мовлення, дозволив мені зрозуміти дуже багато про роботу в державній структурі, в державних органах, і загалом про функціонування дуже деталізованих процесів. Я знаю, що команда, дуже багато людей, продовжує вірити, що я повернусь і ми продовжимо роботу. Рада, що є ця нагорода, бо вона усім добровольцям, які працюють на передовій», — зазначила Ірина Цибух.

Нагадаємо, що за вагомий особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення та зв’язку в Україні, мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності держави, вірність українському народові Президент відзначив працівників медіа державними нагородами. Зокрема, десятеро медійників отримали з рук Глави держави ордени «За заслуги» ІІІ ступеня, ще двоє, які служать у війську, нагороджені медалями «За військову службу Україні».

Фото з фейсбук-сторінки Ірини Цибух

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
інклюзія
16:05 / 18.11.2023
Та суспільні герої смартфонних включень з начальниками і плагіату з інтернету знову героїчно примазуються до слави захисників на передовій.
от і маєте
12:25 / 18.11.2023
от і є показник участі суспільного в вісвітленні війни .Одна нагорода на держевний телеканал. І то не як співробітниця каналу , яка висвітлює війну , а як парамедикиня . А як бути з 183 співробітникамии суспільного , які їздять на війну і про яких наголошувала в своєму виступі Остапа ? Що , брехала , чи їхні репортажі не заслуговують на увагу ???
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду