Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово

Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово

12:26,
6 Листопада 2023
1798

Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово

12:26,
6 Листопада 2023
1798
Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово
Радіо «Культура» тепер можна слухати цілодобово
З 6 листопада в ефірі радіо «Культура» цілодобово звучать програми власного виробництва.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Розповідаємо, що цікавого звучатиме в ефірі.

Поціновувачі класичної музики щобудня о 09:10 мають можливість долучитись до програми «Радіоконцерт» і послухати колекцію вишуканої класичної музики у виконанні художніх колективів «Українського радіо» та з його фонду.

З 10:05 до 12:00 — «Ранок культурної людини» з Євгенієм Агарковим та Єлизаветою Цареградською.

Змістовні розмови ведучих радіо «Культура» зі знаковими особистостями про найважливіші події та вектори розвитку суспільства слухайте у програмі «Час інтерв’ю» о 13:10.

Упродовж дня звучатиме багато класичної музики, культурологічні програми, аудіоверсії найцікавіших книжок і театральних вистав, оригінальні радіодрами, поезія, документальні проєкти й радіофільми.

«Радіодетектив» відбуватиметься щоп’ятниці о 21:00. Це постановки радіо «Культура» за найцікавішими детективами українських авторів, де звучать голоси відомих акторів театру і кіно. А щовихідних о 21:00 на радіо «Культура» почуєте передачу «Вистава без антракту», де звучать повні версії радіопостановок культових вистав українських театрів.

У нічному ефірі радіо «Культура» звучатиме класична музика.

Виконавча продюсерка радіо «Культура» Ірина Славінська зазначає, що слухачі зможуть знайти в ефірі улюблені програми — від класичної музики та радіолітературних форматів до інтерв’ю на важливі теми.

«В наших планах також розвиток лінійки радіодокументалістики — на важливу прем’єру чекаємо вже наприкінці листопада», — говорить Ірина Славінська.

Нагадаємо, у серпні 2023 року редакція радіо «Культура» отримала відзнаку за особливий внесок у розвиток журналістики в час війни від Фундації «Суспільність». Ірина Славінська наголосила, що ця нагорода є визнанням роботи всієї радійної редакції, а для неї ще й нагодою подякувати команді, яка, незважаючи на воєнні виклики, робить неймовірні речі. 

У вересні радіо «Культура» презентувало новий цикл радіодетективів «Найкращий сищик та визвольні змагання». У центрі оповіді — пригоди колишнього найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригори в буремні для України часи 1917–1918 років.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду