На Суспільному звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів філій

На Суспільному звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів філій

13:17,
21 Жовтня 2021
3280

На Суспільному звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів філій

13:17,
21 Жовтня 2021
3280
На Суспільному звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів філій
На Суспільному звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів філій
Правління Суспільного оголосить конкурсні відбори на їхні посади.

У грудні 2021 року філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України відбудуться значні кадрові зміни – звільняються 7 продюсерів і 8 менеджерів. У них закінчуються контракти, більшість із яких укладені у 2017 році.

Правління Суспільного уже прийняло рішення про оголошення конкурсного відбору на ці посади. Документи на 12 конкурсних відборів можна буде подавати із 26 жовтня 2021 року. Про це йдеться у протоколі засідання правління, опублікованому на корпоративному сайті Суспільного.

Голова правління НСТУ Микола Чернотицький підтвердив «Детектору медіа» цю інформацію і сказав, що за умовами положення про конкурс (зі змінами) продюсери і менеджери філій можуть працювати на своїх посадах не більше 4 роки. Договори з продюсерами і менеджерами, які звільняться, були підписані у грудні 2017 року. Тепер вони можуть пройти конурс і продовжити обіймати свої посади. 

10 грудня звільняються менеджер Вінницької філії Тарас Тарануха, менеджер Житомирської філії Артур Самарцев, менеджерка Івано-Франківської філії Наталія Кияницька, менеджер Сумської філії Олександр Такул, менеджер Чернігівської філії Вадим Соколюк і менеджерка Чернівецької філії Ольга Гришин-Грищук.  

26 грудня звільняються менеджер Миколаївської філії Дмитро Лугінець і менеджер Полтавської філії Ігор Сазонов.

10 грудня також звільняються продюсер Вінницької філії Віктор Мозалевський, продюсер Закарпатської філії Євген Тичина, продюсерка Івано-Франківської філії Галина Держипільська, продюсерка Сумської філії Оксана Кириленко, продюсер Чернігівської філії Артем Шелковий і продюсер Чернівецької філії Максим Волошин.

За словами Миколи Чернотицького, всі продюсери і менеджери філій, в яких закінчується контракт, подаватимуть документи на новий конкурс.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року правління НСТУ вперше провело конкурс на посаду менеджерів і продюсерів філій. Тоді правління НСТУ обрало 12 менеджерів і 16 продюсерів.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Філія
17:08 / 28.10.2021
"Покласти з 01.11.2021 тимчасове виконання обов’язків менеджера (філії) філії АТ «НСТУ» «Запорізька РД» на Гуру Маріанну Андріївну, провідного юрисконсульта фінансово-господарського управління філії АТ «НСТУ» «Запорізька РД» до призначення менеджера філії (філії) АТ «НСТУ» «Запорізька РД» в установленому порядку." Обмельчало суспільне! Назначают (хоть и временно) человека, которая на все нарушения на филии закрывала глаза и отвечала : "А при чем здесь Закон?" Вот какие люди нужны суспільному! Однако! В этом суть реформы? И дальше все уничтожать? Господин Чернотицкий, "правильной дорогой" идете! И не стыдно? Впрочем, 300 тысяч с Бюджета на дороге не валяются, правда ведь? Обмельчал Ваш "кадровый потенциал"! Хотя..."Какая разница!" Рулите дальше!
Відділ кадрів
09:47 / 23.10.2021
Ці менеджери і продюсери, які знову подаватимуться на конкурс і знову "виграють", будуть і надалі знищувати суспільне в регіонах. І це зрозуміло. Продали свою совість за гроші, а це не кожний може. Притомні вже давно пішли звідти. А цим посіпакам зовсім не соромно, що дивитись в ефірі нічого. І не треба! Гроші платять і це головне! Та ще й своїх родичів прилаштували! Ганьба вам,менеджери і продюсери! Спокійно спите?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду