На Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій

На Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій

11:49,
10 Грудня 2021
3550

На Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій

11:49,
10 Грудня 2021
3550
На Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій
На Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій
Більшість із новообраних і раніше працювали у філіях Суспільного.

10 грудня Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила результати конкурсу на посади продюсерів та менеджерів філій, який відбувся у жовтні-листопаді цього року.

Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 6 грудня.

У 10 регіонах обрали продюсерів. За результатами конкурсу переможцями на посади продюсерів філій стали

  • Віктор Мозалевський (Суспільне Вінниця);
  • Євген Тичина (Суспільне Закарпаття);
  • Галина Держипільська (Суспільне Карпати);
  • Яна Бабак (Суспільне Кропивницький);
  • Катерина Лисюк (Суспільне Миколаїв);
  • Ольга Журавльова (Суспільне Полтава);
  • Сергій Татаренко (Суспільне Рівне);
  • Оксана Кириленко (Суспільне Суми);
  • Максим Волошин (Суспільне Буковина);
  • Артем Шелковий (Суспільне Чернігів).

Переможці стануть до роботи у новому статусі 13 грудня. У Херсонській філії Суспільного переможця не обрали, а конкурс оголосять повторно. Невдовзі відбудеться конкурс на посади продюсерів Суспільне Волинь, Суспільне Житомир, Суспільне Поділля, Суспільне Тернопіль, Суспільне Черкаси. 

У семи філіях обрали менедежрів:

  • Тарас Тарануха (Суспільне Вінниця);
  • Артур Самарцев (Суспільне Житомир);
  • Олександр Такул (Суспільне Суми);
  • Вадим Соколюк (Суспільне Чернігів);
  • Ольга Гришин-Грищук (Суспільне Чернівці);
  • Дмитро Лугінець (Суспільне Миколаїв);
  • Ігор Сазонов (Суспільне Полтава).

Менеджери філій у Вінниці, Житомирі, Сумах, Чернігові та Чернівцях розпочнуть роботу з 13 грудня, а в Миколаєві та Полтаві — з 28 грудня. В Івано-Франківській філії Суспільного переможця не обрали.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю розподілені, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Конкурс відбувається у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбирає претендентів за поданими документами, а далі конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного, проводять співбесіди з кандидатами.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Конфлікт інтересів 2
20:52 / 12.12.2021
Якщо продюсери і менеджери філій не соромляться, аби поруч з ними працювали близькі родичі - ганьба такому суспільному! Але головне,що керманичі суспільного в ЦД цілком це схвалюють, бо у них зовсім інші цінності. І до суспільного це немає жодного стосунку. Чи є вихід? Так! Повне перезавантаження! Хочете працювати з родичами - створюйте своє приватне підприємство!
Майстерклас Влада Грузинського
20:05 / 12.12.2021
Тепер їх усіх треба на підвищення кваліфікації, майстверклас Влада Грузинського, який спілкується з людьми як Гогілашвілі, котрий зараз в усіх новинних стрічках. Навіть походження однакове, так само гавкає його хазяїн Аласанія та його подружки-собутильниці типу Анастасії Образцової з канала Україна, яких він поприлаштовував на непогані гроші при нульовій журналістській експертності і нульових манерах та ПМС-них зривах на підлеглих.
Секта
14:12 / 12.12.2021
Ну чому дивні коменти, тут про те і мова, що Суспільне зараз є де факто сектою: лідер і кілька помічників доять людей з психологічними проблемами (без самоповаги) і л*хів які і самі б не проти урвати, але за неможливості урвати великий кусок, згодні і на кусочок поменше. Вважаю, нормальним здоровим людям там робити нічого. А секта може існувати, але не за державні гроші. Утім, як тільки держава перекриє кормушку, аферисти Аласанія, Чорнтицький і дрібні шавки типу Лодигіна одразу підуть шукати інших л*хів.
зачем
00:35 / 12.12.2021
Зачем там при таком объеме эти 23 менеджера, 23 типа продюсера? Это вопрос. Это выброшенные деньги. Новости под продюсером новостей. Новости очень слабые. Все. что выросло за 30 лет в виде частного, работает лучше. Здесь все бояться быть уволенными. Потому что ни одни компании по городам не втянут всех бывших работников ОДТРК. Поэтому никто ничего делать не будет. Но зачем 50 тысяч выбрасывать на 2 рыл в руководстве филий - это просто приговор Аласания как менеджеру. Ни одни нормальный СЕО никогда не будет так распылять деньги при таком низком производстве. Один негатив из регионов.
коментаторам
00:30 / 12.12.2021
Странные тут комменты. Выбирать будут тех, кто молчит, не вякает, ничего не просит. Того Аласания поставит на должность. И вывалит бюджет. Поэтому особенно филии такие унылые и деградированны. Те, кто там остался после сокращений очень боятся пикнуть, ибо хочется денег. Делать они ничего не будет. Будут бояться не попасть в единственно правильные мысли Аласания. Чернотыцький - это Аласания-2. Вся система компаний слита под одно лицо. которое там кормится. Ничего там делать не будет. Будут кретинизмы от Ладыгина типа шоу Грибники. И вечные комиссии по выборам.
Яна
14:03 / 11.12.2021
Медіа не може просто так видалити навть одне відео, один матеріал, не пояснивши причини своїм глядачам. Це неповага і до своєї авдиторії і це суперечить принципам журналістики як такої. Тут на ДМ, коли канал Україна видалив якийсь гівносюжет, був цілий гвалт. А Суспільне видалило цілий канал (!), і тиша! Я припускаю, що ці хворобливі видалили канал через малу кількість переглядів. Бо не могли собі примії виписувати за активну роботу в 100% окладу з такими показниками. Мізків (або часу, бо на одну людину навалюють роботу за трьох, а три інші людини не напрягаються, штат не оптимізований, купа токсичних людей в штаті, а це робота, між іншим, лідера-продюсера) немає навіть оптимізувати відео, бо правильно оптимізоване відео щ великим шансом потрапить в органічні ріки ютьюбу і набере на 50%+ більше переглядів. А потім Лодигін говорить в інтерв'ю тут же, що Суспільне нічого не видаляє. Брехня. Непрофпридатність. Це потрібно вирішувати негайно, грощі треба інвестувати в економіку, щоб талановиті українці тут працювали, і в оборону.. Суспільне це насправді майже п'ята колона нині. Мало того, що туди на немаленькі гроші пролазять сепаратисти типу Олександра Лієва з подачі Аласанії, а також купа мілких сошек, які особисто мені в курилці розповідали, що укранські війська гатять по мирним жителям на Донбасі (як же я шкодую, що не записала це на диктофон і не завела справу на цю людину!), так ще дуже дорого такий гівнопродукт і ледарів утримувати в умовах війни. Не потрібно бюджету України Остапа, Чорнотицький і вся зграя, хай ідуть в метрополітені працювати, або бізнес відкриють, якщо мізків вистачить, бо нині нічого корисного для суспільства вони не роблять і паразитують на наших грошах. А від паразитів самі знаєте... Треба випити таблетку.
Максим
13:08 / 11.12.2021
Біда... Особливо вразило згадане в одному коментарі видалення каналу UA:Київ з Ютубу. Той, так званий "неформат" люди інколи шукали, інколи дивились. Сам особисто заливав контент. Коли був "Центральний канал" то програми заливалися після усіх повторів. На "Олівці" треба було залити одразу... А потім, їтіть і трясця, все в смітник...
Интересно
02:07 / 11.12.2021
Что продюссирует продюссер UA: Киев Максим Кошелев, в распоряжении которого аж одни новости по 20 минут в день и еще, вроде, какое-то полуживое шоу, да так, что его повысили продюссировать национальное шоу? Озвучьте, пожалуйста, за какие заслуги было повышение и на основании чего продюссер получает 25+к в месяц с 2018 года при таком выхлопе, а сейчас даже его работу контролировать нельзя, потому что Суспильна внаглую удалило канал с ютьюба? Насколько, по мнению Детектора Медиа, рационально потрачены бюджетные средства? Уже молчим о том что на моей памяти двухлетней давности при нем премий не было ни у кого 12 месяцев в году. На мой взгляд, средства потрачены нерационально. Полагаю, с остальными продюссерами история та же. Что они продюссируют? Какие рейтинги? Какие просмотры? Без такого бекграунда новость має характер замовності. Да, вотчдоги?
глядач 2
20:00 / 10.12.2021
А навіщо продюсери у філіях? Що вони роблять, які творчі проєкти втілюють? Хто дивиться чи слухає суспільне в регіонах? Назвіть ці регіональні програми, будь ласка. Не соромно цим продюсерам взагалі працювати?
конкурс
17:09 / 10.12.2021
Зачем эта тупая показуха для накрутки пиара?! Ну все же все понимают. Протаскивают своих, лизунов и т.д. Никаких реальных конкурсов нет в регионах. Все филии невидимые. Нормальные туда не пойдут в это болото. Ни один профессиональный продюсер. Чтоб сидеть под пятой у Киева. Кормушки для своих. Компания имени Аласания. Ничего общего с реально Общественными вещателями.
філія
13:39 / 10.12.2021
Перевасти всіх на контракт і кожного року перебирати - то мрія Аласанія і Чернотицького. Таким чином намагаються добирати не розумних і вмілих, не тих, хто вміє щось робити і тому самостійний як професіонал, а слухняниx.Гасло Аласанії : ФАХ НІЩО, ГОЛОВНЕ ЦІННОСТІ - втілюється в кров і плоть Суспільного.
глядач
12:54 / 10.12.2021
Знову "перемогли" одні і ті ж. Найбільш "віддані". А результату - нуль. Бо він них по суті нічого не залежить. А суспільне в регіонах деградує.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду