На Суспільному звільняють 5 продюсерів і 5 менеджерів філій

На Суспільному звільняють 5 продюсерів і 5 менеджерів філій

12:57,
24 Грудня 2021
4150

На Суспільному звільняють 5 продюсерів і 5 менеджерів філій

12:57,
24 Грудня 2021
4150
На Суспільному звільняють 5 продюсерів і 5 менеджерів філій
На Суспільному звільняють 5 продюсерів і 5 менеджерів філій
У них закінчується дія строкових трудових договорів.

У лютому 2022 року п’ять продюсерів філій і п’ять менеджерів філій Суспільного будуть звільнені через те, що в них завершується контракт. 10 січня оголосять конкурсні відбори на ці посади.

Таке рішення прийняло правління Суспільного на черговому засіданні, йдеться у протоколі на корпоративному сайті компанії.

Із 18 лютого у зв’язку із закінченням дії строкових трудових договорів будуть звільнені менеджерка Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук, менеджерка Рівненської філії Людмила Хома, менеджер Тернопільської філії Юрій Кійко, менеджерка Харківської філії Євгенія Коленова та менеджерка Хмельницької філії Ольга Усова.

У зв’язку із закінченням дії строкових трудових договорів із 18 лютого будуть звільнені продюсери Волинської філії Костянтин Лоцман, Житомирської філії Костянтин Кас'ян, Тернопільської філії Зоряна Биндас, Хмельницької філії Любов Тімкова і Черкаської філії Олена Баніна.  

Правління Суспільного вирішило з 10 січня 2022 року оголосити конкурсні відбори на посади менеджерів і продюсерів філій Суспільного, які будуть у лютому звільнені.

Нагадаємо, у грудні 2021 року на конкурсі обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій Суспільного. Більшість із новообраних раніше працювали у філіях Суспільного.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Звільнятися і відносити докази в поліцію слабо?
23:45 / 25.12.2021
Все, що ви пишете тут, це фігня. Психопатам на це чхати. Є тілки декілька способів впливати, це говорити мовою, якою вони розуміють. Це мова сили і відрізання грошей. Звільнятися, давати інтерв'ю іншим журналістам про ситуацію на Суспільному, писати петиції, заяви в поліцію про булінг і тиск, говорити публічно в соцмережах. Тільки так. Інакше їм все до лампочки. Це хворі люди, і поняття честі і совісті таким як Аласанія, Грузинський,Чорнотицький та їхнім сошкам не знайоме. А поки ви ходите на роботу за свою подачку в 8-12 тис, ну... нічого не буде. Робіть революцію або здихайте. Але скиглити в коментах це така собі ідея.
МАХ
11:40 / 25.12.2021
Таким чином керівна верхівка Суспільного намагаються додати собі значущості рости в самому собі в своєму особистому розумінні.
псевдоконкурсы
15:01 / 24.12.2021
как подогревать интерес количеством публикаций новостей. Ой, опять видимость конкурсов, засекайте, кого опять протащат из своих. Можно делать ставки. "Они хотят работать", сказал Чернотыцкий. Ой, кроме них тоже многие хотели работать. Но решали под ковром и не по компетенциям. А по заноси, по жополизу. Потому такой и уровень. Крутых же страшно взять, вдруг окажутся лучше, чем тупой Чернотыцкий из Сум. Деревеншина рулит всей страной.
Відділ кадрів
13:49 / 24.12.2021
Звільняють, аби знову набрати. Тих же самих. Конкурси - профанація. Головне - відданість. І підлабузництво. Отаке суспільне, отака "рехворма".
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду