Суспільне оголосило тендер на надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2020 рік

Суспільне оголосило тендер на надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2020 рік

13:04,
18 Серпня 2020
3386

Суспільне оголосило тендер на надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2020 рік

13:04,
18 Серпня 2020
3386
Суспільне оголосило тендер на надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2020 рік
Суспільне оголосило тендер на надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2020 рік
17 серпня Національна суспільна телерадіокомпанія України оприлюднила відкриті торги на послуги з аудиту фінансової звітності за період з 1 січня до 31 грудня 2020 року. Очікувана вартість 1 мільйон 320 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua.

Компанія (фірма), яка стане переможцем, має провести аудит фінансової звітності ПАТ «НСТУ» за період з 01.01.2020 року по 31.12.2020 року та станом на 31.12.2020 року, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

Тендерні пропозиції можна подавати до 2 вересня 2020 року включно.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – 31 березня 2021 року. Очікувана вартість  – 1 320 000,00 UAH.

Додамо, що на черговому засіданні наглядової ради Суспільного від 10 серпня затвердити Умови та критерії відбору суб’єкта аудиторської діяльності для проведення зовнішнього аудиту ПАТ «НСТУ» за 2020 рік.

Секретар наглядової ради Вадим Міський зазначив на засіданні, що за умови проведення тендеру до кінця вересня є можливість обрати компанію для проведення аудиту фінансової звітності за 2020 рік. Про це йдеться у протоколі засідання наглядової ради НСТУ, опублікованому на корпоративному сайті Суспільного. 

Він повідомив про основні зміни, які були внесені до Умов та критеріїв відбору аудиторської компанії: підтверджений обсяг доходу у претендентів за кожен з двох останніх років у розмірі не менше ніж 50 млн грн; наявність у складі суб’єкта аудиторської діяльності не менше 15 аудиторів, які працюють на умовах повної зайнятості; претендент має надати довідку в довільній формі про відсутність притягнення до професійної відповідальності та застосування стягнень до суб’єкта аудиторської діяльності, його посадових осіб, ключових партнерів, членів групи з виконання завдання протягом останніх двох років. В. Міський зауважив, що існує ризик не знайти суб’єкта аудиторської діяльності, який би їм відповідав. У такій ситуації комітет з питань аудиту внесе коригування до Умов та критеріїв відбору аудиторської компанії та буде проведено новий тендер.

Нагадаємо, на початку 2020 року аудиторська фірма «Де Візу» виграла тендер і проводила зовнішній фінансовий аудит Національної суспільної телерадіокомпанії за 2019 рік.

Як писав сайт «Детектор медіа», у березні 2018 року аудиторська кампанія «Ернст енд Янг» розпочала проводити річний фінансовий та організаційний аудит ПАТ «НСТУ»  за період з дати утворення Національної суспільної телерадіокомпанії України – з 19 січня 2017 року до 31 грудня 2017 року, який тривав 10 тижнів. Проведення аудиту від імені НСТУ фінансувало Шведське агентство з питань розвитку співробітництва SIDA.

Тоді компанія «Ернст енд Янг» після проведення аудиту НСТУ відмовилася висловити думку щодо фінансової звітності. 

Фото: пресслужби НСТУ

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду