Концерн РРТ отримає понад 18 мільйонів за трансляцію суспільних радіостанцій в УКХ, СХ і FM діапазонах

Концерн РРТ отримає понад 18 мільйонів за трансляцію суспільних радіостанцій в УКХ, СХ і FM діапазонах

13:26,
23 Травня 2020
3936

Концерн РРТ отримає понад 18 мільйонів за трансляцію суспільних радіостанцій в УКХ, СХ і FM діапазонах

13:26,
23 Травня 2020
3936
Концерн РРТ отримає понад 18 мільйонів за трансляцію суспільних радіостанцій в УКХ, СХ і FM діапазонах
Концерн РРТ отримає понад 18 мільйонів за трансляцію суспільних радіостанцій в УКХ, СХ і FM діапазонах
Національна суспільна телерадіокомпанія України уклала договір із Концерном радіомовлення, радіозв’язку та телебачення щодо надання послуг із трансляції першої програми «Українське радіо» в УКХ, FM та СХ діапазонах, другої програми «Радіо «Промінь» в УКХ, FM діапазонах, третьої програми «Радіо «Культура» в УКХ, FM діапазонах, «Українське радіо. Голос Донбасу» в FM діапазоні та «Українське радіо. Пульс» в FM діапазоні.

Договір на суму 18 829 806 грн укладено 27 квітня, зазначено на сайті «Прозорро».

Під час тендеру провели переговорну процедуру.

«Закупівлю згідно предмету (Послуги з трансляції першої програми «Українське радіо» в УКХ, FM та СХ діапазонах, другої програми «Радіо «Промінь» в УКХ, FM діапазонах, третьої програми «Радіо «Культура» в УКХ, FM діапазонах, «Українське радіо. Голос Донбасу» в FM діапазоні та «Українське радіо. Пульс» в FM діапазоні) – код ДК 021-2015:64220000-4 «Телекомунікаційні послуги, крім послуг телефонного зв’язку і передачі даних» здійснити шляхом застосування переговорної процедури закупівлі з підстави, що визначена згідно п. 2 ч. 2 ст. 35 Закону, а саме: відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи», – зазначила НСТУ в обгрунтуванні.

На Суспільному пояснили, що телекомунікаційні послуги з трансляції радіопрограм в аналоговому форматі на території України у конкретному регіоні з певною зоною охоплення, на певній частоті/каналі може забезпечити лише один оператор телекомунікацій – Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: з 1 січня по 30 червня 2020 року.

Концерн РРТ отримає «18 829 806 (вісімнадцять мільйонів вісімсот двадцять дев’ять тисяч вісімсот шість) гри. 38 кон. у т. ч. ПДВ (20%) - З 138 ЗО1 (три мільйони сто тридцять вісім тисяч триста одна) грн 06 коп».

Оператор надаватиме послуги з трансляції «Українського радіо» в FM-діапазонів 114 населених пунктах, в УКХ-діапазоні – у 8 населених пунктах, у СХ-діапазоні – в 1 населеному пункті, радіо «Промінь» у FM-діапазонів 16 населених пунктах, в УКХ-діапазоні – в 22 населених пунктах, радіо «Культура» в FM-діапазоні – в 24 населених пунктах, в УКХ-діапазоні – в 22 населених пунктах, «Українське радіо. Голос Донбасу» – в 4 населених пунктах, «Українське радіо. Пульс» – в 9 населених пунктах.   

Зазначимо, що НСТУ провела тендер, застосувавши переговорну процедуру, і має намір укласти договір із надання послуг з трансляції першої програми «Українське радіо», другої програми «Радіо «Промінь», третьої програми «Радіо «Культура» та «Українське радіо «Голос Донбасу» в FM –діапазоні з компанією «Телемережі України» на суму 7 732 556,10 грн. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 січня 2020  —  31 грудня 2020.

Також НСТУ має намір укласти договір  щодо надання послуг із трансляції першої програми «Українське радіо», другої програми «Радіо «Промінь», третьої програми «Радіо «Культура» , «Українське радіо. Голос Донбасу» та «Українське радіо. Пульс» в FM діапазоні з комунальним підприємством «Інноваційно-інформаційний центр» на 839 284,99 грн.

Додамо, 18 травня НСТУ підписала договір із компанією ЕРБ щодо надання послуг із трансляції Першого каналу «Українського радіо», радіо «Промінь» і радіо «Культура» в FM –діапазоні у кількох містах.  ЕРБ отримає за надання послуг із трансляції 1 172 986,80 грн, із них ПДВ – 195 497 грн.

Нагадаємо, «Українське радіо» — найбільша FM-мережа України. Вона охоплює понад 190 FM-частот.

FM-мережа радіо «Промінь» протягом останніх п'яти років збільшилася вп’ятеро. Нині це понад 60 FM-частот у 24 областях України.

FM-мережа радіо «Культура» зросла втричі — до 48 FM-частот у 22 областях України. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду