Одна з фіналісток відмовилася від участі у нацвідборі на дитяче «Євробачення-2022»

Одна з фіналісток відмовилася від участі у нацвідборі на дитяче «Євробачення-2022»

12:53,
24 Жовтня 2021
3132

Одна з фіналісток відмовилася від участі у нацвідборі на дитяче «Євробачення-2022»

12:53,
24 Жовтня 2021
3132
Одна з фіналісток відмовилася від участі у нацвідборі на дитяче «Євробачення-2022»
Одна з фіналісток відмовилася від участі у нацвідборі на дитяче «Євробачення-2022»
Сьогодні у фіналі візьмуть участь 11 конкурсантів.

23 жовтня, за день до фіналу нацвідбору на дитяче «Євробачення-2021», оргкомітет конкурсу ухвалив рішення про скасування участі фіналістки Анжеліни Макфарлейн (Rrealina).

Про це повідомив корпоративний сайт Суспільного.

Матір Анжеліни Макфарлейн –  Наталія Макфарлейн – звернулася до Суспільного з проханням про припинення участі доньки через непорозуміння з автором пісні «Angel of light». Співачці не вдалося отримати згоду автора пісні на її використання у фіналі нацвідбору та на міжнародному конкурсі, відповідно до правил Європейської спілки мовників. 

«Суспільний мовник висловлює подяку за неодноразову участь Анжеліни у національних відборах дитячого Євробачення та бажає успіху у подальшій співочій кар’єрі. Також запрошує у майбутньому спробувати свої сили у Пісенному конкурсі Євробачення», – йдеться у повідомленні компанії.  

У фіналі візьмуть участь 11 конурсантів:

  • Арсеній Грищенко
  • Анастасія Дорошенко (Nana Do)
  • Дарина Зінченко
  • Каріна Корнута
  • Дарина Кривенко
  • Вероніка Морська
  • Єлизавета Петрук
  • Дар’я Реброва
  • Софія Скварук
  • Марія Ткачук
  • Олена Усенко (Ellen Usenko)

Арсеній Грищенко увійшов до складу фіналістів нацвідбору дитячого «Євробачення-2021» з авторською піснею «Redemption». Арсенію 12 років, він живе у Києві. З п’яти років навчається у Школі естрадного виконавства «Dream School». Був лауреатом та учасником багатьох пісенних конкурсів і фестивалів.

Анастасія Дорошенко (Nana Do) стала фіналісткою з авторською піснею «Світ надлюдей». 12-річна Анастасія мешкає в Києві. З другого класу займається в музичній школі ім. І. Шамо за спеціальністю вокал та фортепіано, також у вокальній студії «Katapulta Art Music School». 

Дарина Зінченко увійшла до фіналістів з піснею «Почни з себе», яку виконала у 2015 році представниця України на Дитячому Євробаченні Анна Трінчер. 13-річна Дарина займається вокалом з 4-х років, захоплюється народним та естрадним співом і грою на фортепіано. Брала участь у багатьох пісенних конкурсах.

Каріна  Корнута потрапила у фінал з тією ж піснею Анни Трінчер «Почни з себе».  14-річна Каріна живе в Ужгороді. Дівчина спробувала себе в багатьох видах творчості та спорту. Є лауреаткою багатьох фестивалів та конкурсів вокалу та гри на скрипці. Учасниця світового дитячого хору «Music Camp International».

Дарина Кривенко потрапила до фіналу з авторською піснею «Коси-хмарочоси». 14-річна Дарина живе в Києві. Вона  неодноразово ставала лауреаткою всеукраїнських вокальних конкурсів. Грає на фортепіано та ударних, а також займається художньою гімнастикою.

Вероніка Морська стала фіналісткою нацвідбору з народною піснею «Шум». 10-річна Вероніка живе у місті Біла Церква.  Дівчинка є солісткою народного ансамблю «Співограй». Лауреатка багатьох міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів. 

Єлизавета Петрук потрапила до фіналу з піснею «The Spirit of Music» Софії Іванько, з якою Софія представляла Україну у 2019 році на дитячому «Євробаченні». 14-річна Єлизавета живе у селищі Гостомель. З 11 років займається вокалом у студії «Golden Voice». Неодноразова володарка гран-прі багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів. 

Дар’я Реброва стала фіналісткою нацвідбору з авторською піснею «Make Me Happy». 12-річна Дар’я навчається естрадного співу, грі на фортепіано та театрального мистецтва у мистецькій школі Краматорська. Здобула чимало перемог на різноманітних конкурсах

Софія Скварук потрапила до фіналу нацвідбору дитячого «Євробачення-2021» з авторською піснею «Golden Time». 14-річна Софія живе у Рівному. Пише пісні з 8 років. Переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів. 

Марія Ткачук стала фіналісткою з авторською піснею «Пазли світу». 13-річна мешканка села Гатне біля Києва займається вокалом, фортепіано, грою на ударних інструментах. У 10 років написала першу авторську пісню, в 12 — провела перший сольний концерт. Має багато нагород міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Олена Усенко стала фіналісткою з авторською піснею «Важіль». Олені 14 років, живе у місті Біла Церква. Навчається у «Katapulta art music school». Минулого року брала участь у нацвідборі дитячого «Євробачення» й потрапила у фінал.

Нагадаємо, 24 жовтня о 17:00 «UA: Культура» покаже у прямому ефірі концерт-фінал національного відбору на дитячий конкурс «Євробачення». Ведучими стануть телеведучий міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному» Віктор Дяченко і співачка, представниця України на дитячому «Євробаченні-2018» Даріна Красновецька

Членами журі стали Alyosha, Ігор Кондратюк, Люба Морозова, Ігор Панасов і Олександр Балабанов.

«UA: Культура» замість телеконцерту наживо в ефірі покаже фінал у форматі прямого ефіру з використанням відеозаписів виконання учасниками наживо однієї своєї оригінальної пісні або пісні, наданої Суспільним для тих, хто на першому етапі відбору не виконував оригінальної пісні.

Цьогоріч до фіналу увійшло 12 учасників зі 118 охочих, які подали заявки на участь у національному відборі на дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2021». 

Марина Круть написала пісню «Save this world», яку заспівають у нацвідборі на дитяче «Євробачення» ті фіналісти, що виконували композиції когось із представників України на попередніх конкурсах.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2021» відбудеться 19 грудня в Парижі в концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена. У конкурсі візьмуть участь представники 19 країн, 11 із яких брали участь у торішньому дитячому «Євробаченні» у Варшаві. В Україні конкурс транслюватиме наживо канал «UA: Культура».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Sergeii
23:58 / 27.10.2021
заява від suspilne не є повною був договір користування не було домовленості про передачу всіх прав на суспільне ніхто не повинен відмовлятися від усіх прав на свою роботу
Олена
19:35 / 24.10.2021
А чого дівчинка не співала іншу пісню? Деякі діти співали однакову пісню. Чи гроші за участь вимагали?
Олена
19:35 / 24.10.2021
А чого дівчинка не співала іншу пісню? Деякі діти співали однакову пісню. Чи гроші за участь вимагали?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду