Верховна Рада не встигає розглянути законопроект про СМ два засідання поспіль

11:06,
25 Жовтня 2013
1307

Верховна Рада не встигає розглянути законопроект про СМ два засідання поспіль

11:06,
25 Жовтня 2013
1307
Верховна Рада не встигає розглянути законопроект про СМ два засідання поспіль
Під час пленарного засідання Верховної Ради 24 жовтня депутати не встигли розглянути всі пункти порядку денного, зокрема законопроект «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» у повторному другому читанні.

Розгляд законопроекту був одним із останніх пунктів порядку денного. Причому напередодні він навпаки був на початку, а в день засідання виявилося, що в порядок денний внесено зміни. Інформації про те, хто це зробив, наразі немає. Як повідомив голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, він питав про це в голови Верховної Ради Володимира Рибака, який у свою чергу дав вказівку з'ясувати, хто редагував порядок денний. За інформацією порталу «Суспільне мовлення», зміни до порядку денного може вносити тільки вище керівництво парламенту.

На думку Томенка, на керівництво Верховної Ради тиснуть чиновники, які невдоволені останньою редакцією законопроекту.

Нагадаємо, раніше, під час засідання 10 жовтня, депутати також не встигли розглянути законопроект про суспільне мовлення. Наступний пленарний тиждень розпочнеться 5 листопада.

Джерело: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
twitter.com/aronets
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду