В оновленому форматі вийшов перший випуск шоу «Щоденники Євробачення»

В оновленому форматі вийшов перший випуск шоу «Щоденники Євробачення»

15:34,
18 Березня 2024
1648

В оновленому форматі вийшов перший випуск шоу «Щоденники Євробачення»

15:34,
18 Березня 2024
1648
В оновленому форматі вийшов перший випуск шоу «Щоденники Євробачення»
В оновленому форматі вийшов перший випуск шоу «Щоденники Євробачення»
16 березня на ютуб-каналі «Євробачення Україна» стартувало розважальне шоу «Щоденники Євробачення» з ведучою Анною Тульєвою.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, у цьому випуску глядачі дізнались, яким був цьогорічний Національний відбір та що залишилося за лаштунками.

За словами ведучої Анни Тульєвої, цей сезон програми для неї є новим досвідом, адже тепер вона одна в кадрі. Анна з вдячністю пригадує  й усі настанови та підтримку Тімура Мірошниченка.

«Над шоу працює креативна команда диджиталу, до нас приєдналися колеги з інших підрозділів, з’явилися дві нові рубрики, багато цікавих гостей. Сподіваюсь, що нові “Щоденники Євробачення” полюблять глядачі усіх платформ Суспільного. Вмикайте щосуботи!» — каже Анна Тульєва.

Над розважальним шоу «Щоденники Євробачення» працюють: ведучі —  Анна Тульєва, Анастасія Солод, Валерій Дичаківський; менеджерка проєкту — Анна Погребна; лінійна продюсерка — Тетяна Тарасюк; шефредакторка — Вероніка Сікач; оператори — Антон Гудков, Євгеній Шевченко, Юнус Сейтаблаєв; монтаж — Євген Руденко, Олексій Новіков; smm — Дана Гургу.

Музичний продюсер Національного відбору на «Євробачення-2024» Дмитро Шуров, стендапер і волонтер Василь Байдак, який цього року став одним з ведучих Нацвідбору, представниці України на пісенному конкурсі alyona alyona та Jerry Heil стали гостями першого випуску оновленого шоу.

У «Щоденниках Євробачення» з’явились дві нові рубрики: Анастасія Солод повернеться в минуле та розповість, якими були Нацвідбори раніше, а Валерій Дичаківський поділиться всіма плітками та новинами зі світу Євробачення.

 Нагадаємо, Суспільне транслюватиме фінальні шоу національних відборів восьми країн-учасниць пісенного конкурсу — Фінляндії, Латвії, Іспанії, Італії, Німеччини, Естонії, Литви та Португалії — щосуботи впродовж двох місяців.

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

4 лютого Україна обрала свого представника на Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Ним став дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria». Їм дали 10 балів члени журі та 11 балів глядачі, яких за переможниць проголосувало понад 700 тис.

За результатами жеребкування, яке проходило в Мальме, представник від України виступатиме 7 травня у першій частині першого півфіналу.

Фото: Суспільне 

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду