У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»

У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»

11:42,
25 Березня 2024
886

У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»

11:42,
25 Березня 2024
886
У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»
У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»
З 25 березня до 1 квітня триватиме опитування в «Дії», під час якого буде обрано членів журі, які оцінюватимуть виступи учасників з інших країн у фіналі Пісенного конкурсу «Євробачення-2024» у Мальме.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Як голосувати?

Проголосувати в застосунку можуть усі охочі віком від 14 років. Щоб це зробити, потрібно в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з 10 кандидатів. У результаті п’ятірка тих, хто набере найбільше голосів, буде оцінювати виступи конкурсантів з інших країн на цьогорічному «Євробаченні». Головою журі автоматично стане кандидат із найбільшою підтримкою під час опитування. 

За кого голосувати?

Fiїnka — співачка, акторка й авторка пісень. Фіналістка Національного відбору на Пісенний конкурс «Євробачення-2023».

Олексій Бондаренко — музичний оглядач, засновник і головний редактор медіа про нову українську культуру «Лірум».

Олександр Варениця — піар-фахівець, співзасновник агенції з просування української музики на міжнародний ринок Go West. Тричі визнавався найкращим музичним журналістом за версіями Kyiv Music Days та Karabas Live Awards.

Ірина Горова — продюсерка з понад 10-річним досвідом роботи в креативній індустрії. Засновниця та CEO музичного лейблу Pomitni. У 2020 році ввійшла до списку найуспішніших жінок України за версією Forbes Ukraine. 

Олена Коляденко — керівниця танцювального колективу Freedom Ballet, продюсерка гуртів Freedom Jazz та Kadnay. Хореографка, неодноразово була режисеркою-постановницею виступів українських артистів на «Євробаченні» та великих телевізійних шоу.

Макс Нагорняк — засновник та автор музичного медіа Bezodnya Music. Блогер, оглядач української музики. Член журі багатьох українських музичних премій. Переможець «Muzvar Awards 2023» в номінації «Музична журналістика».

Анна Свиридова — продюсерка та програмна директорка радіостанцій з 25-річним досвідом роботи. Професійна музикантка, радіо- й телеведуча. Членкиня експертної ради національної музичної премії YUNA.

Костянтин Томільченко — креативний продюсер телевізійних проєктів «Україна має талант», «Х-Фактор», «Маска». Хореограф та суддя талант-шоу «Танцюють всі!». Неодноразово був режисером-постановником виступів українських артистів на «Євробаченні».

Олена Тополя (Alyosha) — співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на «Євробаченні-2010» в Осло. На рахунку виконавиці п’ять студійних альбомів і понад 10 престижних премій.

Євген Тріплов — автор і музичний продюсер пісень для багатьох українських артистів. Шоуранер музичного реаліті-шоу «Мультитрек».

 За правилами Пісенного конкурсу склад Національного журі України буде оголошено 11 травня, у день гранд-фіналу «Євробачення-2024» в Мальме. 

 Нагадаємо, 4 лютого Україна обрала свого представника на Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Ним став дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria». Їм дали 10 балів члени журі та 11 балів глядачі, яких за переможниць проголосувало понад 700 тис.

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

За результатами жеребкування, яке проходило в Мальме, представник від України виступатиме 7 травня у першій частині першого півфіналу.

Фото: Суспільне 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду