Міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» збільшує хронометраж

Міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» збільшує хронометраж

11:34,
22 Квітня 2022
4016

Міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» збільшує хронометраж

11:34,
22 Квітня 2022
4016
Міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» збільшує хронометраж
Міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» збільшує хронометраж
Новий, денний, блок проєкту виготовлятиме для всіх регіонів команда Суспільне Закарпаття.

Із 22 квітня міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» виходитиме на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 16:00 до 22:00, а з 2 травня — з 14:00 до 22:00

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Новий блок проєкту виготовлятиме для всіх регіонів команда Суспільне Закарпаття. Крім Олександра ЄльцоваОлесі Вакуленко та Дениса Зепсена, відтепер вестимуть прямий ефір Олександр Курта і Тетяна Мендель

«Наша команда готує для телеглядача інформативний прямий ефір за стандартами Суспільного мовлення. Акцент —  на правдиве інформування про все, що відбувається в країні та світі. Кореспонденти марафону в кожному регіоні відшукують людей, які протистоять ворогу і допомагають землякам», — розповіла випускова редакторка марафону «Суспільне. Спротив» Анастасія Соболєва

Випуски новин виходитимуть щогодини. Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір телевізійного марафону з новинами про усі регіони, особливо, де ведуться бойові дії: з 18:00 до 19:00 — година оперативної інформації звідти (крім телеканалів Суспільного, де у цей час виходить токшоу «Сьогодні. Головне»). 

Водночас мовник інформує глядача про міжнародні події щодо вторгнення росії в Україну — від офіційних заяв лідерів думок до трансляцій наживо з міжнародних інституцій. Також виходять мистецькі блоки, виготовлені командою «UA: Культура», та сатирична рубрика-добірка Віктора Дяченка новин про стан справ в росії «Що там на болотах».

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного можна на сайтах філій.

Нагадаємо, з 25 лютого у філіях і на цифрових платформах Суспільного виходив міжрегіональний телемарафон, проте він не мав сталого часу. З 17 березня регіональні телеканали філій Суспільного показують телемарафон «Суспільне. Спротив» у сталий час — щобудня з 19:00 до 23:00.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду